Ik vind mooi

Goede service snelle levering

Vlot bezorgd

Ruime keuze in bestelling en vlot bezorgd

Goede en duidelijke site

Product wat ik zocht snel gevonden. Ook het afwerken ging snel en zeer makkelijk.

Lieferung perfekt

Rascher Versand, super Preis. Das Gesamtpaket paßt. Von der Bestellung bis zur Lieferung perfekt.

Felle led werklampen

Keurig op de hoogte gehouden over het verzendproces, de kwaliteit van de bestelde werklampen is hoog. De volgende dag geleverd in België.

Super Goed

Snel en goede kwaliteit

gelieferte Lampen entsprechen meiner Erwartung

Keine Probleme, Lieferzeit normal, Qualität muss sich erst beweisen.

Goede prijs en snelle levering

Snel gevonden en prima levering

Prettig geholpen en snelle nalevering

Deel was niet op voorraad maar werd snel nageleverd.

Mooie site met een ruim assortiment voor prima prijs!

Een fijne site om te shoppen, vond precies wat ik zocht en ook nog eens prima betaalbaar.

Goede led verlichting en snelle levering

Top product

Heel veel licht

goede informatie en op tijd geleverd

Kortweg goed

Supersnelle organisatie

Prima snelle service

top

De bestelling ging perfect

De bestelling ging perfect, alleen het postbedrijf laat het afweten. Post.nl heeft al in totaal vijf keer gemeld dst ze niet konden leveren. De bestelling ligt nu al vijf dagen bij post nl Dat vindt ik een slechte zaak

Snelle, correcte levering

Waar voor je geld, correcte afspraken

Defect product geleverd en reageert niet op mail

twee verstralertjes besteld voor op de motor, vlot geleverd. Maar één van de verstralers werkt niet goed, die flikkert als een stroboscoop. Per mail gemeld aan werkenbijlicht, maar na een aantal dagen nog steeds geen reactie gehad. Hopelijk komt het nog goed.

Slechter kan niet

Jullie sturen een formulier om mijn mening te vragen? 4-5 maand wachttijd voor een LED lamp met batterij. Jullie hebben wel lef. Stop met jullie business en ga vissen, dat is mijn advies, ooit bijt ie wel, amateurisme zoals ik het nog nooit zag. Ik ga ervan uit dat jullie een bank zijn die geld wil sparen van zijn klanten door niet te leveren, in dat opzicht is jullie business model zeer geslaagd. Waarschijnlijk hebben jullie ook het lef niet om me te contacteren en dat begrijp ik volkomen. Adieu.

Top ervaring

Snel bezorgd, goede kwaliteit.

Helder behulpzaam en prettig contact

Het contact was duidelijk behulpzaam en goed te bereiken. een aantal bestellingen bleven wel lang onderweg omdat de toeleverancier het af liet weten. hoop dat dit de volgende keer beter zal gaan.

Top service en kwaliteit

Ik had nog nooit van de site gehoord en was een beetje bang dat het niet klopte maar toch besteld en was snel en goed verpakt en kwaliteit zoals t hoort. Ik werd op de hoogte gehouden van de bestelling en verzending. Hartelijk dank daarvoor

Hassinkweg 31

7556BV Hengelo

Over Werkenbijlicht

Professionele leverancier in werk- en voertuigverlichting. Bezoek onze showroom in Hengelo aan de Hassinkweg 31 of bestel online via onze webshop. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.