Een bedrijf wat nog wat moeite doet voor haar klanten

Jaren geleden vloer- en wandtegels gekocht bij een con-collega die her en der opgeslagen hebben gestaan. Nu heb ik eindelijk alles thuis staan en kwam ik erachter dat ik het merendeel van mijn vloertegels miste. Blijkbaar nooit geleverd geweest en die zaak bestaat niet meer. Aangezien alle vloer- en wandtegels van hetzelfde zijn ben ik op zoek gegaan naar dezelfde tegels maar dat viel niet mee. Uiteindelijk bij WD Tegels uitgekomen en zij hebben bij hun leverancier echt moeite gedaan om zo mij de juiste tegels te kunnen leveren. Alleen contact gehad via WhatsApp maar zeer klantvriendelijk en uitermate netjes geholpen. Echt super top!

Waar een andere sanitair winkel ons heeft laten stikken, heeft WD tegels onze zorgen opgelost. Spoedlevering was mogelijk. Uitstekend geholpen. Snelle service. In 1 woord top!! Bedankt!

Goed geadviseerd en snel geleverd

De tegels die ik eigenlijk wilde waren niet op voorraad. Ik heb meteen een alternatief voorstel ontvangen, welke aan alle verwachtingen voldoen!

Supergoed geholpen helemaal top!

We waren op zoek naar tegels die overal uitverkocht en niet meer besteld konden worden. Gelukkig is het WD tegels na heel veel moeite voor ons gedaan te hebben wel gelukt om de tegels die wij graag wilde te krijgen. We zijn er superblij mee. Echt een aanrader. Groetjes;Miriam Klijn

Geweldige service!

Zeer goede ervaring gehad, zijn goed geadviseerd. We hadden ook samples gekregen, niets was voor hen (Els) te veel! En de prijs van de tegels was scherp! Kortom een aanrader.

Superservice!

Wat een geweldige service. Wij hadden ergens anders tegels besteld maar die hadden te weinig berekend en die winkel kon niet meer leveren op korte termijn. Toen kwamen we bij dit bedrijf uit. ik had Els aan de telefoon, uitgelegd dat we een pak tekort kwamen en dat de tegelzetter al bezig was. Zij vertelde dat ze ging kijken wat ze kon doen en een uur later kreeg ik een bericht dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Volgende dag werd ik om 7.15 gebeld dat de tegels bezorgd zouden worden rond 8.00 waardoor de tegelzetter weinig vertraging heeft opgelopen en de badkamer maandag als het goed is klaar is. Echt fantastisch!!!! Dikke pluim voor Els

Snelle handeling, verzending en goede communicatie!

Ik ben zeer tevreden. Telefonisch en via whatsapp zeer goed geholpen. Track en trace codes ontvangen. En alles snel geleverd. After sales service ook goed. Dus wd tegels verdient een goede review!

Snelle levering, helpt om een keuze te maken!

Heel fijn om zo snel van jullie een gratis sample te ontvangen. We hebben er zeker wat aan gehad om een keuze te maken.

Snelle levering, prettig contact.

Tegels zijn erg mooi. Toen bleek dat we te weinig hadden, konden we bij bestellen en werd het binnen 2 dagen geleverd. Prettig geholpen. Scherpe prijs

Prima service!

WD Tegels biedt prima service! Leuk contact!

Geweldige service.

Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen, de service is gewoonweg top!

Uitstekende service

Wij hadden tegels besteld en helaas was er 1 doos niet op voorraad. Mevrouw belde mij op om dit te vertellen en vervolgens zijn ze de hele dag bezig geweest om alsnog de extra doos te regelen. Super geregeld heel fijn!

Goed service

Wij hebben mooie tegels aangeschaft en zijn erg tevreden over de service. Vanaf de start werden wij door een hele vriendelijke medewerker persoonlijk geholpen bij de bestelling. Er zat uiteindelijk een vertraging in de levering van de tegels en ook hierover is goed meegedacht vanuit het bedrijf. Dank!

Ze zijn snel, praktisch en hebben medewerkers die met je meedenken. Da's zeker fijn!

Heel tevreden

Super vriendelijke klantenservice. Heel erg meedenkend. Tegels waren op voorraad. Snelle levering.

Supersnel en doen wat ze beloven, scherpe prijsstelling

Top!!!

Super snelle levering

Een aanrader

We waren op zoek naar een specifieke tegel. Dit bleek een tegel van een een "uitlopende" collectie, dus standaard niet meer te leveren. Els heeft haar best nog gedaan om deze bij de groothandel te bestellen, maar helaas. Fijn verder geholpen door vergelijkbare samples kosteloos naar ons op te sturen. Hieruit een keuze kunnen maken en deze besteld op basis van de samples. De levering was niet zoals het hoorde, veel tegels waren beschadigd aangekomen. Maar dit werd goed afgehandeld door een nieuwe levering. Ik vond de communicatie goed en we vonden het ook fijn dat er werd meegedacht en er niet moeilijk werd gedaan over de defecte tegels. Kortom, een aanrader!

Super service!

Els heeft me echt uit de brand geholpen toen ik tegels te kort bleek te komen terwijl de tegelzetter al bezig was. Binnen twee dagen stonden ze voor de deur.

Snel, secuur en servicegericht!

I.v.m. een aanzienlijke vertraging bij de tegelleverancier moest ik op het laatste moment op zoek naar een andere optie voor tegels. Els was ontzettend behulpzaam en vriendelijk en heeft de mogelijkheden snel op een rijtje gezet. De levering was binnen drie dagen binnen waardoor het project geen vertraging opliep.

Superservice

We hadden heel snel nieuwe vloertegels nodig en zijn fantastisch geholpen! Er werd meteen meegedacht en de communicatie is supersnel en ontzettend vriendelijk en klantgericht.

Echt een servicegericht bedrijf!

In mijn zoektocht naar een unieke zwarte tegel kwam ik in contact met WDtegels. Fijne afstemming en goed geholpen. Daarnaast veel keuze dus zeker een aanrader.

De tegels waren super snel binnen. Contact met de klantenservice was top.

Super snelle verzending met uitstekende communicatie

Ik kreeg na mijn bestelling direct een bevestiging en werd per mail en continu op de hoogte gehouden betreft de verzending wat na 3 dagen al in huis was!Top geregeld en fijn bedrijf!

Prima ervaring

Reageert snel ook snel geleverd zonder enige problemen

Veertels 11

5133 NL Riel