Prachtige lampen, erg veilig verpakt
Veel keus uit supermooie art deco lampen en verschillende armaturen. De maten staan goed uitgelegd dus kwamen overeen met mijn verwachtingen.
Alles was gelukkig supergoed en veilig verpakt want de pakketbezorger smijt soms best met dozen.
Ik vond de website wel wat verwarrend als het ging om die armaturen, niet bij elke lamp staan alle daadwerkelijke mogelijkheden. Bij French Connection wandlampjes bleek bijvoorbeeld ook een andere armatuur mogelijk te zijn die niet op de foto's staat (maar wel bij andere wandlampjes).
En ook de gebruikte termen zoals 'strak' en 'recht' en 'haaks' lijken voor mij op elkaar, staan alleen in woorden uitgelegd en niet per verschillende afbeelden duidelijk erbij, en kunnen dus verwarrend zijn. Gelukkig was de eigenaresse geduldig in het uitleggen.
Wat ik nog moet zien op te lossen is dat er geen uitsparing zit in het armatuur-bolletje dat op de wand komt bij de wandlampjes, om het snoer er netjes uit te laten lopen. Ik heb in mijn wand geen directe aansluiting (snoertjes uit de muur) dus zal een snoer en stekker moeten gebruiken. De plafondlamp hangt inmiddels en die vind ik echt geweldig.