Geweldige service!

Bestellen en alles krijgen !

Bestellen, alles krijgen en goede volging van bestelling .

Heel goed!

Goede en snelle levering, en mooie lampen!

Perfect!

Netjes en snel verzonden, alles prima in orde.

Doen wat ze zeggen

Duidelijke website, snelle levering

De kleur van het door mij bestelde bedlampje werd goed weergegeven op de website. Vrijdagochtend had ik het lampje besteld en zaterdagochtend kon ik mijn pakketje al afhalen bij het afhaalpunt van PostNL.

zorgvuldige en snelle bezorging

Top kwaliteit en levering

Snel geleverd, mooie producten en goede, duidelijke site. Kortom.... TOP!

Aanbeveling

Ik ben van Duitsland en heb voor de eerste keer iets in de webwinkel van oretro gekocht. Betalen via klarna was erg gemakkelijk, en de levering van Nederland naar Duitsland via PostNL/Hermes was stevig. Ik gaa de webwinkel weer bezoeken.

Ik was onder de indruk!

Buiten de schuld van Oretro ging er zaken mis bij de bezorging. Met heel veel persoonlijke inzet hebben ze er voor gezorgd dat dat in orde kwam.

Er werd niet op mijn mail gereageerd

Er werd niet op mijn mail gereageerd

Zonder poespas, zo geregeld, snelle levering

Mooie lampen goede kwaliteit

Bestel al jaren lampen bij ze. Deze keer enkel een glazenkap gekocht…bleek ik de verkeerde te hebben besteld! 1 telefoontje en en e-mail verder en het was opgelost. Dus een dikke 10 voor Oretro.

Artikel was zeer zorgvuldig verpakt! Zie je niet vaak

uitstekend

snel geleverd, artikel in keurige staat

Uitstekend en snelle levering

Vriendelijk te woord gestaan en een snelle levering.

Geen probleem

Het artikel was bij jullie het goed koopste en na een paar daagjes had ik het al ontvangen

Produkt prima en bezorging prima

Produkt (retro paraplubak) precies zoals getoond op site (in het echt nog mooier zelfs). Bezorging prima, Oretro mailde me zelfs dat het produkt een dagje later zou komen dan op site stond (omdat het vanaf een ander adres verstuurd ging worden). Dat vind ik uitzonderlijk en heel prettig.

mooie lamp, snelle verzending

uitstekend product

goede en snelle levering

Super mooie lamp, heel blij mee!

Mooie kwaliteit, vlotte bezorging!

Prachtige lampen, erg veilig verpakt

Veel keus uit supermooie art deco lampen en verschillende armaturen. De maten staan goed uitgelegd dus kwamen overeen met mijn verwachtingen. Alles was gelukkig supergoed en veilig verpakt want de pakketbezorger smijt soms best met dozen. Ik vond de website wel wat verwarrend als het ging om die armaturen, niet bij elke lamp staan alle daadwerkelijke mogelijkheden. Bij French Connection wandlampjes bleek bijvoorbeeld ook een andere armatuur mogelijk te zijn die niet op de foto's staat (maar wel bij andere wandlampjes). En ook de gebruikte termen zoals 'strak' en 'recht' en 'haaks' lijken voor mij op elkaar, staan alleen in woorden uitgelegd en niet per verschillende afbeelden duidelijk erbij, en kunnen dus verwarrend zijn. Gelukkig was de eigenaresse geduldig in het uitleggen. Wat ik nog moet zien op te lossen is dat er geen uitsparing zit in het armatuur-bolletje dat op de wand komt bij de wandlampjes, om het snoer er netjes uit te laten lopen. Ik heb in mijn wand geen directe aansluiting (snoertjes uit de muur) dus zal een snoer en stekker moeten gebruiken. De plafondlamp hangt inmiddels en die vind ik echt geweldig.

Telefonisch goed geholpen en meegedacht in oplossing voor het plaatsen van een armatuur. Heel fijn!

Prima. Simpel proces. Snel lampvoet thuis. Dank

Zi e boven

De bestelde lamp kwam later dan gepland, maar ik werd hier keurig per mail over geïnformeerd. De glazen lamp was goed ingepakt. En mooi. Ik ben er blij mee. Lamp kwam overeen met foto op de site en de kwaliteit is goed.

Hoofdstraat 32 A

7561AC Deurningen

Over Oretro

ORETRO is een winkel en webwinkel in Deurningen ov. Art Deco, retro en vintage verlichting en woonaccessoires