Super snelle en goede levering

Goede service en vlotte levering en strak geprijsd ook niet onbelangrijk

Leuke producten, heldere en snelle communicatie via email. Logistiek (Voorraad) kan beter!

Twee keer besteld: 1. Kapstok was niet leverbaar en het was onduidelijk wanneer deze weer beschikbaar werd. Bestelling gecancelled. 2. Lampen moesten nog besteld worden bij een leverancier, langere levertijd.

Prima setvice,goed contact, goede levering, goed verpakt

Snelle en perfecte levering

Snel geleverd en zeer goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt

Mooi product. Conform beschrijving.

Van de twee bijna identieke Hillebrandlampjes die ik vond op het web was deze de helft van de prijs en prima in orde! Van de andere kan ik dat niet zeggen.

Mooi en kwalitatief goed product, nette prijs

Ik heb deurgrepen antiek model gekocht, zien en prachtig uit en staan erg mooi in onze oude woning. Besteld en vlot geleverd, ook netjes ingepakt

Snelle bezorging, netjes verpakt

Zie boven

Positief

Lamp was niet op voorraad, dit is netjes gecomuniceerd via mail met indicatie wanneer hij wel binnenkomt, dit was nog binnen een week. Lamp arriveerde op opgegeven datum. Zeer goed verpakt ivm breekbaarheid. Goed aangekomen en hij hangt al. Ziet er kwalitatief goed uit en volgens verwachting. Mooi lichtbeeld.

Erg tevreden, 3 prachtige nieuwe lampen! Snel en goede service

Goed tel bereikbaar voor vragen en overleg. Bestelling goed verpakt, top

Mooie lamp

Ik had wat onduidelijkheid over het vooraf betalen. Ik vind het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de lamp zit. Ik krijg 'm niet strak tegen het plafond.

Good product and service

The lamp arrived fine. It's as beautiful as I expected and arrived soon to Spain. I'm glad with the product and the service. Thank you. Salvador Martínez

Overzichtelijke site en zeer s elke levering

Erg blij met de voorraad potten! Niet duur, snel geleverd en goed ingepakt. Kunnen grote webshops nog wat van leren!

vlotte afhandeling

duidelijke info betreffende afhandeling en verzending

Alles goed geregeld

Mooi product. Zeer tevreden.

Was Vertraging in de levering. Ontving keurig een mail met uitleg en het aantal dagen vertraging. Goed geregeld👍

Keurig verzorgd, snel geleverd

Zorgvuldig verpakt, alle items zijn in goede staat overgekomen!

Mooie lampen, prima verzending

Product: Hanglamp bol 20 cm, met schuifarmatuur, nikkel (glanzend). De lampen waren netjes verpakt en snel verstuurd. Ik heb de nikkel (glanzend) uitvoering gekozen, dat was wel een gok want de foto's op de website lieten deze uitvoering niet zien. Goede gok: de kwaliteit van het nikkel echt prima, heel egaal en glimmend (en er zat geen vlekje op, echt brandschoon). Het armatuur is een beetje blikkerig en was ook niet helemaal recht (niet de stang maar de aansluiting van de stang op de kap), maar dat kon ik snel rechtbuigen. Dus dat had beter gekund, maar voor deze prijs, ach. Nu ze eenmaal hangen ziet het er super uit. Het gat in de lamp is 67 mm, dus er gaan lekker grote lampen in (dat was nodig want ik wilde er veel licht uit krijgen).

Super service!

Na telefonisch overleg is de kapstok rechtstreeks vanaf de leverancier geleverd. Heel netjes en een hele mooie kapstok.

Snelle bezorging

Pakje was snel bezorgd, super blij met mij portomonee.

Blij met het product

Een webshop waar ik nog meer aankopen zal doen! Ik beveel uit principe nooit aan

Zou hier weer bestellen

Mooie collectie, snel bezorgd (volgende dag) en goed verpakt.

Prima service,mooie collectie.

-Ondanks niet op voorraad op mijn verzoek binnen een week geleverd, top -Mooi dat je keuzen menu hebt voor nikkel, mat-nikkel en brons.

Super snelle en correcte afwerking van onze bestelling.

Prima, dat op tijd geleverd is wat er besteld is. Fijn nog een mailtje waarin uitgenodigd wordt om bij problemen contact op te nemen, zodat ze gelijk verholpen zouden kennen worden, Geen gebruik van gemaakt want alles is in orde.

Hoofdstraat 32 A

7561AC Deurningen

Over Oretro

ORETRO is een winkel en webwinkel in Deurningen ov. Art Deco, retro en vintage verlichting en woonaccessoires