Kom hier beslist nog eens terug!!

Keurige informatie over het niet op vooraad hebben van het bestelde. Wel gelijk info over de verwachte levering . Alles degelijk verpakt en de bestelde lampen voldoen helemaal aan de verwachte kwaliteit. Super!!!

Blij!

Ontzettend leuke spulletjes, vriendelijk en persoonlijk contact. Toppie!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Precies wat ik hoopte! Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Ik ben er zeer blij mee!

Een top website

Een prima bedrijf met goede service.Ik had 3 producten besteld en daarvan bleek er 1 niet voorradig ,ik kreeg keurig bericht dat het derde product de volgende dag zal binnenkomen en dan alles per post verstuurd zal worden en dat is inderdaad gebeurt .Met 1 dag vertraging kreeg ik toch al bericht .Heel netjes en klantvriendelijk.

Lastig te vinden lampekapje, toch snel gevonden via Oretro

Ik heb een art deco lampje met een melkglazen bolletje als kap. Het bolletje is echter aan de bovenkant open, en zulke kapjes bleken heel moeilijk te vinden toen het brak door een aktie van mijn katten. Na enig browsen vond ik de website van Oretro, waar precies zo'n kapje los te koop was. Bovendien heeft Oretro nog veel meer mooie art deco spullen, waar ik graag nog eens iets van wil bestellen of naar Overijssel wil treinen om het in de winkel op te halen. Het lampekapje is inmiddels al thuisbezorgd en in gebruik genomen.

Duidelijke site, veel keuze en snelle levering!

ik ben nu nog onzeker over de aankomst van mijn pakket

nog geen pakket ontvangen. wel snel antwoord gekregen.

Prima en snel geregeld.

We zijn heel blij met de prachtige schoollampen. Het is een verrijking van onze hal. Snelle levering, goed verpakt.

Klantvriendelijk en persoonlijk

In telefonisch contact alle info gekregen en daarna door Oretro zeer snel afgewikkeld. We hadden de bestelde lamp de volgende dag in huis!

Prima communicatie

Door leveringsproblemen heb ik mijn bestelling moeten aanpassen. Hierover werd ik goed geïnformeerd. Ik ben dan ook tevreden over de dienstverlening!

Uitstekend, snel, eenvoudig

Snel, duidelijk en eenvoudig, redelijke prijs. Zonder schade.

Nog niet....

Ik zou mijn bestelling gisteren ontvangen maar dat is nog niet gebeurd....dus ik wacht nog maar even af....en hoop dat het snel komt!

Blij

We zijn erg blij met de lamp. Hij is zoals we hadden gehoopt en werd heel snel geleverd.

Zelfs ondanks de drukte bij post NL is mijn pakket snel en netjes en zorgvuldig ingepakt geleverd. Heel blij met mijn aankoop

alles correct

klantvriendelijk en mooie producten

Prima ervaring, klantgericht bedrijf

Toen een produktu van mijn bestelling er niet bleek te zijn op voorraad, werd ik gebeld met excuses en alternatief. Vervolgens was de bestelling er binnen een dag. Klasse.

Mooie kwaliteit en snelle bezorging!

Erg blij met onze mooie nieuwe lamp. Snel bezorgd en goed verpakt. Aanrader!

Mooi product, uitstekende service

Mooie industriële kapstokhaken, goede prijs/kwaliteit, snelle reactie op vraag per mail en levering

Niks te klagen

Oké

Snelle en uitstekende afhandeling met een product dat exact overeenkomt met de omschrijving.

Zie hierboven.

Fantastisch !

Goede en duidelijke communicatie, denken met je mee !

Het rekje was echt niet wat ik had verwacht!

Had iets meer degelijk verwacht!

vlotte levering en mooi produkt

het artikel beantwoord aan de verwachting, heel mooi

Super !

De volgende dag na bestelling reeds geleverd, in België. Netjes verpakt. Super service.

Hoofdstraat 32 A

7561AC Deurningen

Over Oretro

ORETRO is een winkel en webwinkel in Deurningen ov. Art Deco, retro en vintage verlichting en woonaccessoires