correcte levering

Voor een plant is het niet evident in een doos gestopt te worden en heen en weer te hotsen in een busje. De planten waren professioneel verpakt om de levering toch zo goed als het kan te doorstaan. We kregen mooie en ongeschonden platen geleverd.

Mooie planten!

De planten en de potten werden snel geleverd. Goede service van Plantsome. Jammer dat de bezorger de planten op hun kop afleverde. Gelukkig zijn het sterke planten dus die hebben de koprol overleeft :-)

Wat een mooie goed verzorgde levering.

De plant was goed verpakt, werdkeurig tot aan de voordeur gebracht, wat best een eindje lopen is. Door een uiterst vriendelijke bezorger. Mooie gezonde plant.

Bin sehr zufrieden

Habe nun schon zweimal Pflanzen bestellt. Ich war erst skeptisch, ob die Pflanzen den Transport überstehen. Ich war daher sehr von der Qualität der Pflanzen überrascht. Der Kundenservice ist sehr schnell, freundlich und unkompliziert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles super - vielen Dank und gerne wieder!

Es war ein Teamgeschenk und kam super an!

Top service en kwaliteit

Planten zijn snel, goed verpakt en keurig geleverd. Kwaliteit van de planten is ook super! Nu had Post NL niet geleverd en is het ook binnen een dag opgelost. Onwijs goede service

Probleem netjes afgehanddld

Prima service, snel verholpen

Lieferung super, Zahlung per Paypal super, aber die Ware!!!

Lieferung und Zahlung hat beides super geklappt. Die Pflanze kam nach ca. 10 Tagen bei mir an und war auch soweit nichts beschädigt aber jetzt zu meiner okay Bewertung. Die Pflanze sieht teilweise grauenhaft aus. Am unteren Teil sind nur gelbe Blätter, teilweise sind sie schon beim auspacken abgefallen. Dafür das man mir einen prachtvolle grüne/gesunde Pflanze versprochen hat, sehr enttäuschend. Aber man muss dazu sagen ich habe direkt den Support angeschrieben und innerhalb kürzester Zeit wurde mir das Geld wieder gutgeschrieben weil sie diese Pflanze nicht mehr auf Lager hatten. Daher auch 3,5 Sterne. Ich habe die Pflanze natürlich nicht weggeworfen. Sie sieht zwar jetzt aus als hätte sie sich mit dem Rasenmäher gestritten aber so leicht gebe ich nicht auf.

Sehr schöne Pflanzen !!

Der Flaschengarten Boris ist sehr schnell geliefert worden, war gut verpackt. Die Pflanzen waren sehr frisch und sehr schön. Das Zubehör war wie beschrieben und es hat Spaß gemacht Boris einzurichten. Bis hierhin 5 Sterne! Allerdings ist der Glasbehälter das billigste vom billigen. Dicke Gussnähte, grosse Einschlüsse und Blasen behindern die Einsicht ungemein. Für den stolzen Preis eine Unverschämtheit - deshalb keine Kaufempfehlung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Waar is mijn bestelling???

Mijn bestelling zou op 21 september geleverd worden, niet gebeurd... 2e poging op 23 september, zonder resultaat... geen enkele reactie op mijn mails, chats. Ook niet via DPD... wat mag ik als compensatie verwachten? Ondertussen zien mijn 'amigo's' af in een donker magazijn....

Schon ziemlich super!

Alles in allem bin ich (mal wieder) sehr zufrieden mit der Lieferung meiner neuen grünen Freunde! Ich habe mir im Internet mehrere Lieferdienste für Blümchen angeschaut und bleibe immer wieder bei plantsome hängen. Die Pflanzen sind einfach wunderschön und das Gesamtpaket stimmt einfach. Trauriger- und fairerweise muss man jedoch sagen, dass die Pflanzen oft etwas zerstört, nach der langen Reise, angeliefert werden. Die Transportunternehmen sind da oft nicht sonderlich zimperlich, obwohl der Karton hinreichend beschriftet ist. Ich weiß nicht, ob man es besser regeln könnte. Die Erde ist meistens im Karton verteilt und nicht selten werden auch Blätter in Mitleidenschaft gezogen. In der Regel fangen sich die Pflänzchen nach dem Gießen und ein paar Tagen Ruhe wieder. Angeblich, laut einigen Bewertungen, wird bei plantsome leider keine sehr hochwertige Erde verwendet... hier kenne ich mich jedoch zu wenig aus um das bestätigen zu können. Das sind jedoch die einzigen Wehrmutstropfen. Der Kundenservice sowie die App (die derzeit irgendwie nicht mehr, zumindest im Apple App Store, downloadbar ist...) sind in der Regel klasse und unglaublich nützlich (wenn man auch, wie ich z.B., nicht so viel Ahnung von Pflanzen hat)! Ich bleibe erst einmal optimistisch, dass es meinen grünen Freunden bald wieder besser gehen wird und bestelle weiterhin hier.

Uitstekende service en bezorging

Wederom goede kwaliteit planten en uitstekende service rondom de bezorging.

Goede service en levering

Ondanks dat ik een fout heb gemaakt in de leverdatum is de bestelde plant alsnog snel geleverd. Ook de plant zelf ziet er goed uit.

Mooie plant, goed verpakt. Precies zoals op de site. Snelle levering.

Helaas niet zo'n fijne ervaring

Ik heb een vijg besteld. Eenmaal aangekomen was deze enorm lelijk gesnoeid/getopt. Grote takken midden doorgeknipt zodat de plant in de doos past. De vorm is volledig uit de plant. Contact opgenomen en foto's gestuurd waarop ik de reactie kreeg dat dit hoort.

Mooie planten, goede feedback

Ik koop mijn planten bij Plantsome sinds ik er in de coronaperiode 1 kreeg van mijn werkgever. Altijd mooie gezonde planten van klein tot groot en een fijne app om het water geven bij te houden.

Mooie plant geleverd.

Snelle en goed verzorgde levering, wij hebben er weer een mooie plant bij.

Planten top, maar helaas is de iOS app niet beschikbaar

Alle planten in top staat geleverd. Ga zeker meer kopen in de loop van de tijd alleen jammer dat de iOS app niet beschikbaar is

Super Pflanzen

Ich habe mir 2 Pflanzen bestellt da sie bei mir nirgendwo erhältlich sind. Ich muss schon sagen die Pflanzen waren super verpackt. Da war nichts abgeknickt oder kaputt. Die Bestellung war auch innerhalb 2 Tage da,top. Ich würde jederzeit wieder bestellen. Macht bitte weiter so.

geweldig

Ik had best wel een paar lastige vragen en ook stelde ik een paar bijzondere eisen aan de bezorging van mijn nieuwe plant. Axel van Plantsome had daar geen enkele moeite mee, op alle vragen kreeg ik antwoord en ook de bezorging werd tot in de puntjes geregeld.

Bijna goed

Zeer mooie plant, snel geleverd, alles in goede staat ondanks mijn vrees voor de postorderbedrijven. Wel minpunt door Duitse instructiefiche bij product ☹️. En pluspunt zou zijn dat de plant bij bestellen automatisch in 'mijn planten' in de trouwens zeer goede app bij komt. Mail met instructies kwam eigenlijk 2 dagen later dan de plant zelf. En moest hem manueel toevoegen. Maar al bij al zeer tevreden klant.

Slechte klantenservice

Al bijna 3 maanden probeer ik hulp te krijgen van de klantenservice aangezien de (vrij dure) plant die ik van Plantsome had gekocht snel aan het afsterven is. Helaas heb ik in 3 maanden maar één keer een mail terug gehad, ondanks mijn vele reminders.

Fijne communicatie en service, planten kleiner dan verwacht.

Door het gehele proces een fijne ervaring. Alles was duidelijk op de website. Ook gedurende en na de bestelling duidelijk communicatie. Helaas waren de planten kleiner dan verwacht en kleiner dan aangegeven op de website. Dat was beetje jammer. Maar goed, dan maar wat extra liefde erin en hopen dat ze snel groeien.

Mooie planten

Netjes op de hoogte gehouden van de levering. Planten heel netjes verpakt! Planten zien er ook heel goed uit.

Super snelle levering en heel mooie plant

Heel gemakkelijke website, snelle levering en plant was super mooi.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!