Netjes geleverd en mooie plant

De planten worden altijd er goed verpakt dus geen verpieterde plantjes die 6x in de rondte zijn gehusseld in de doos.

Guter Kundenservice

Irren ist menschlich. Daher können bei einer Bestellung auch mal kleine Fehler passieren, wenn der Kundenservice dann aber schnell reagiert und im Sinne des Kunden handelt, ist aller Ärger über den kleinen Fehler schnell verflogen. Super Pflanzen, noch besserer Kundenservice!

Mooie planten

5 mooie planten creatief en goed in 1 doos verpakt. Snelle levering. Top!

Tolle Pflanzen, aber längere Lieferzeit

Ich hatte 2 Baby Calatheas bestellt, von denen eine ein Geschenk sein sollte. Die 2 Tage Lieferzeit, mit denen plantsome wirbt, haben leider so gar nicht gestimmt, insgesamt hat über eine Woche gedauert, sodass ich schon besorgt über den Zustand der Pflanzen war. Diese waren auch nicht besonders verpackt, eben einfach in Pappe gewickelt - scheinen die lange Reise aber gut überstanden zu haben und scheinen mir auch so in gutem Pflege-Zustand zu sein, keine Erkrankungen zu haben etc. Alles in allem bin ich zufrieden und habe nun 2 neue Baby-Calatheas für mich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Plantsome ist super - Der Versanddienstleister ist grottenschlecht !!!

Plantsome ist super. Der Bestellvorgang sowie der Checkout, alles hat reibungslos geklappt. Aber WARUM verschickt ihr mit DPD ???? Schlimmste Versandpartner überhaupt. Wäre angeblich nicht da gewesen, dabei war ich den ganzen Tag da und hab auf das Paket gewartet. Dann sollte es in einem Pick Up Shop gebracht werden und mittlerweile fährt DPD das Paket seit 2 Tagen durch die Weltgeschichte. Bei Pflanzen und Blumen nicht ganz so schön. Dann kommt jetzt auch noch das Wochenende und die Pflanzen sind dann einfach mal 5 Tage in diesen Kartons. Genauso schlecht sind die DPD Pick Up Shops. Liebes Plantsome Team, bitte bitte versendet doch mit einem anderen Versandpartner DHL oder ähnliches aber bitte NICHT mit DPD

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb 5 verschillende planten + potten besteld die super snel geleverd zijn. Daarnaast waren mijn platen en de potten heel netjes ingepakt. Bijna elk plantje was voor efficiënte verzending (niet te veel dozen) in de goede potten gezet. De planten zijn ook ontzettend mooi. Geen enkel lelijk plekje te ontdekken. Mocht je twijfelen: zeker de moeite waard om te proberen!

Slecht ingepakt

De plant lag horizontaal in de doos ipv verticaal, terwijl deze wel verticaal werd geleverd. We hadden de String of Hearts besteld, de takken waren in een soort knoop gedraaid en zo de doos in gezet. Uiteindelijk 10cm af moet knippen..

Professionele behandeling, zowel van de klant als van de plant.

De planten kwamen netjes ingepakt thuis geleverd. Er waren 2 dozen, waarvan degene met 3 kleine plantjes en de bloempotjes beschadigd was door duidelijke onvoorzichtigheid van het depot van de bezorger of van de bezorger zelf. Blijkbaar was de doos in een plas gevallen, het karton helemaal beschadigd, weer afgesplakt met tape met de naam van de koeriersdienst erop en 1 plant volledig beschadigd omdat al het zand uit het pot verdwenen was. Ik heb hem zelf opgelapt en na enkele dagen lijkt hij het beter te doen. Dit is dus zeker geen verwijt naar de verkoper toe, maar wel naar de koerierdienst.

geweldig

Eerst was ik wat sceptisch, zo een goed cijfer is zeldzaam. Maar ze maken het echt waar. Ik had 4 plantjes besteld, die kwamen netjes en goed binnen. Planten zijn echt mooi, en kon geen een bruin blaadje ontdekken! Zeker besteld ik hier nog een paar keer :)

Prachtige plantjes en goede bezorging

Ik had twee plantjes besteld en 1 pot. De plantjes waren zo goed ingepakt dat ik dacht dat er 1 miste (de 1 was groot en de andere klein). Ze zaten netjes en stevig ingepakt en kwamen onbeschadigd aan. De bezorging was snel en de bezorger wist dat het plantjes waren en behandelde het pakket dus voorzichtig. Ook de klantenservice was snel en duidelijk, ik dacht een verkeerde pot te hebben besteld en mailde de klantenservice. Ik kreeg gelijk een oplossing aangeboden, gelukkig niet nodig geweest want de pot was toch zoals ik had het verwacht. Al in al, zeker aan te bevelen. En vergeet hun app Plantsome niet te downloaden, superhandig ding! Had deze al voor mijn andere plantjes, voordat ik een plant bij hen had gekocht.

Leuke klantenervaring en grappig

Ik vind de website heel leuk en met humor in elkaar gezet. Het is ook superhandig dat je kan zien hoe een pot eruit ziet op je plant. De cruciale informatie die je nodig hebt over je plant word snel gevonden en is in simpele taal geschreven. Daarnaast zijn de planten zelf erg mooi en gezond. Ik heb zelf hier al 2 planten besteld. Een mooie reuze kentia plant en een snake tongue plant. Ik raad iedereen het aan.

Beschadigde plant en pot

Alles werd in 1 doos gestopt, wat leidde tot beschadiging van de vaas en de plant. Post NL is hier natuurlijk mee verantwoordelijk voor. Toch jammer dat delicate items niet apart werden verpakt.

Heel erg goed

Mooie planten en super goed verpakt! Als planten je lief zijn kan je hier goed terecht!!

Superleuke site

Een feest om rond te neuzen, leuke omschrijving bij de planten. Duurzame verpakking en transport.

Schöne Pflanzen und einen super Service

Bestellung abgeschickt und 5 Tage später die Pflanzen bekommen. Pflanzen waren Top. Leider bei der Lieferung eine Pflanzetrieb umgeknickt . Plantsome Kundenservice kontaktiert und Lösung für das Problem gefunden. Gerne wieder . Die App ist auch super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie plant en alles was heel.

Plant kwam keurig in een stevige verpakking. Bij mijn vraag of de bestelde pot ook in de verpakking zat kreeg ik als antwoord "weet ik niet" ik lever alleen de plant af.

Mooie plant!

Hele mooie plant! 1 dag eerder bezorgd dan gepland, maar dit mocht de pret niet drukken.

Slechte communicatie, geen contact te krijgen

Een bestelling gedaan van 4 planten en gekozen voor avond levering. Dag later een mail dat avond levering niet mogelijk is en de vraag wanneer ik de planten zou willen ontvangen. Ik heb aangegeven op maandag dat ik vrijdag of zaterdag thuis ben en dan de planten wil ontvangen. Krijg ik op dinsdag mail dat mijn bestelling al onderweg is en de volgende dag geleverd wordt. Helaas was dit een deel van mijn bestelling en wacht ik nu nog steeds op mijn laatste plant. Contact via telefoonnummer is niet mogelijk ook niet op de tijden dat jullie zeggen bereikbaar te zijn. Op mail wordt na een paar dagen een keer gereageerd en verdere communicatie via mail verloopt zeer moeizaam. De planten die ik heb ontvangen zijn in goede staat ontvangen en waren goed verpakt.

Alles super sweet und sehr professionell!

Das gesamte Konzept ist einfach klasse! Ich habe keine Ahnung von Blumen und Plantsome hat mich hier wirklich begeistert! Sowohl die Suche nach geeigneten Pflanzen als auch die Bestellung und die Lieferung liefen super! Die App ist ebenfalls klasse und wird mir sicher sehr helfen, meine kleinen neuen Freunde gesund zu halten. Leider war ein Topf bei der Ankunft beschädigt. Dieser wird sicher so bald als möglich ersetzt. Den Pflanzen geht es jedoch sehr gut. Sie kamen einwandfrei bei mir an und sehen fantastisch aus! Alles in allem bin ich vom Konzept „Plantsome“ sehr angetan und würde die Seite jedem empfehlen, der seine Wohnung etwas aufhübschen möchte und vielleicht, ähnlich wie ich, nicht so viel Ahnung von Blumen hat.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Op tijd geleverd en in zeer goede staat! staat prachtig in het huis van mijn zoon en schoondochter huis, de nieuwe groene amigo! :)

Tevreden

Erg mooie en grote plant, goed verpakt en goede grootte en erg vol! Ontzettend blij mee !!

Top service. Slimme app.

Leuke planten als cadeau van mijn werkgever. Wel erg grote doos en veel verpakkingsmateriaal.

Best plant store in the netherlands

Amazing plants, very good packaging, very reliable company. Delivery was also very quick and was in time... It is not the first time i buy plants from them and every time i am very satisfied. Monstera had some few leafs which is turning a little yellow but i think it is negligible

Snel, mooie planten en potten, goeie app!

Tja, what's not to like? De planten en potten zijn perfect veilig ingepakt verzonden, kwamen op tijd, zagen er mooi uit. De website, de app, de verpakking, alles is even hilarisch - kan ik wel waarderen! Plus dat ik als plantenlover, maar tegelijkertijd plantenbeul, misschien eindelijk planten in leven kan houden, door de superduidelijke verzorgingsapp van Plantsome (as in: geef nu Plant X 750 ml water). Veel makkelijker kan het niet worden!

Snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, ook rg makkelijk dat je een keuzewijzer hebt. Bezorging ging snel en zeer goed verpakt.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB