Prachtig! Alleen... die App

Levering, keuze en aftersales zijn top. Alleen de App doet het gewoon niet goed. Jammer!

Mooie planten. Maar allemaal hebben ze bladeren met bruine randjes ertussen

Transport is goed en netjes verlopen. De planten waren veilig en stevig ingepakt Mooie grote planten. Wat me alleen heel erg tegenviel was dat mijn planten op meerdere bladeren bruine randjes hadden. Of kleine beschadigingen. Als ik ze in de winkel zelf uit had mogen zoeken had ik ze vanwege de randjes en beschadigingen zelf niet gekocht. Vind dit erg jammer. En had het ook niet verwacht.

Bester Shop mit super Kundenservice

Ich habe bereits öfter bei Plantsome und sporadisch auch mal in einem anderen Shop Begrünung für meine Wohnung bestellt. Persönlich bin ich mit Plantsome super zufrieden :-) Im Vergleich zum Wettbewerb empfinde ich die Preise als moderat und die Auswahl umfangreich, aber noch überschaubar. Sofort positiv sind mir die sehr kurzen Lieferzeiten und die wirklich tolle Verpackung der Pflanzen aufgefallen. Mit anderen Shops habe ich auch schon 3-4 Wochen (Lieferung einer Glückskastanie) gewartet und dann leider eine Pflanze mit abgebrochenen Ästen erhalten. Bei Plantsome Fehlanzeige; alle Bestellungen habe ich innerhalb von 2-3 Tagen und sehr gut gesichert erhalten. Praktisch finde ich auch die kostenlose App, die Tipps und Erinnerungen zum gießen aller eingetragenen Pflanzen gibt. Schade finde ich hier, dass ich in der App ein neues Konto registrieren muss und nicht gleich das aus dem Shop verwenden kann - aber irgendwas ist ja immer ;-) Ich kann Plantsome absolut empfehlen und werde immer wieder hier bestellen. Vielen Dank :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schlechte Lieferung und dann noch kaputt!

Das mit dem Wunschliefertermin hat schon mal nicht geklappt! Ich hab als Termin den 30.08. ausgewählt und am Samstag den 27.08. erhalte ich eine Mail, dass das Paket nicht zugestellt werden kann! Und es war jemand zu Hause, es wurde nicht geklingelt und kein Zettel hinterlassen. Am Montag den 29.08. dann das selbe Spiel! Dann habe ich es in eine DPD Filiale liefern lassen und konnte es dann endlich abholen. Ich öffne es und zuerst sind die Blumen schon total zerdetscht und liegen auf einander auf den Blättern mit den Töpfen nach oben! Und dann ist das Glas komplett kaputt! Ich habe das Formular online bereits ausgefüllt, aber ich konnte nur ein Bild hinzufügen. Daher schreibe ich hier nochmal. Ich erwarte für das Geld umgehend einen Ersatz. Es sollte eigentlich ein Geschenk sein was morgen am 01.09. verschenkt werden sollte! Ich hoffe das sich durch die zusätzlich Nachricht hier, jemand bemüht das alles beschleunigt wird! Meine Bestellnummer lautet 78082. Ich werde hier noch weitere Bilder hinzufügen und hoffe, das morgen Ersatz versendet wird an die Adresse Carsten Möller Montessoriweg 13 in 32108 Bad Salzuflen. Ich war vor der Bestellung sehr begeistert von dem Konzept und dem Service hier per WhatsApp. Durch das Debakel mit der Lieferung bin ich echt enttäuscht. Ich hoffe, dass Sie das morgen wieder in Ordnung bringen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie planten en goede plantgarantie

5 planten besteld en tijdig ontvangen. De doos was beschadigd door vervoerder. 4 planten hebben de eerste anderhalve week overleefd maar 1 plant was niet meer te redden door de beschadigingen. Na mailtje en foto hiervan keurige afhandeling middels de plantgarantie.

Pot kapot bij aankomst, wortels uit kweekpot gebarsten

Ik was eerst heel enthousiast over Plantsome. Maar ik denk toch dat ik maar een eerlijke review ga schrijven. De pot die ik had besteld was bij aankomst gebroken. De klantenservice was vlot en stortte zonder vragen het geld terug. Maar toen ik mijn plant ging verplaatsen zag ik dat de wortels uit de kweekpot zijn gegroeid waardoor hij wankel en scheef staat in de woonkamer. Het voelt wel alsof ik een afdanker heb besteld en dat is niet prettig. Ik kan hem wel terugsturen, maar in de originele verpakking, maar de verpakking was zo kolossaal dat ik dat heb weggegooid. De plant zelf ziet er een beetje verloren uit, met kapotte bladeren. Al met al zijn mijn verwachtingen niet waargemaakt.

Viele Pflanzen top, manche nicht so, aber bester Kundenservice!

Viele Pflanzen top, manche nicht so, aber bester Kundenservice!

Bester Pflanzen-Onlinehandler

Die Lieferung wird innerhalb zwei Tagen geliefert. Die Pflanzen sind sehr gut verpackt und ganz heil angekommen. Ab EUR 50 kostenlose Versandkosten... TOP! Mach's weiter so...

2 op 7 bestelde planten

Ik heb 7 planten besteld. Vijf ervan zijn in degelijke staat toegekomen. Twee ervan echter niet: de chinese roos had geen enkele bloem, erger nog alle knoppen zijn er de dag nadien allemaal van afgevallen (ondanks dat ik de plant water had gegeven volgens de instructies), de pauwenplant Eva haar bladeren waren allemaal beschadigd, gescheurd of er ontbraken zelfs stukjes.

Übertöpfe kaputt

Alle übertöpfe waren kaputt und 2 Pflanzen sehen auch nicht wirklich schön aus

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schön üppig gewachsene Pflanzen!

Die Pflanzen sehen sehr gesund aus, Preis-Leistung stimmt hier auf jeden Fall, alle Pflanzen sind auch sehr üppig bzw haben schon viele Triebe ausgewachsen. An der Verpackung müsste noch gearbeitet werden, da die Pflanzen durch die Lieferung etwas in Mitleidenschaft gezogen werden, daher ein Stern Abzug. Eventuell auch eine andere Lieferfirma beauftragen, da die Fahrer bei DPD sehr grob mit den Packeten umgehen, egal ob drauf steht, das der Inhalt zerbrechlich ist oder in diesem Fall eine sensible Pflanze enthält.

Perfect verlopen

Heel tevreden over de levering. Werd mooi op gekozen dag geleverd door een zeer sympathieke man met een goede dosis humor. Planten zien er fantastisch uit en perfect te onderhouden met de app. Zeker een aanrader!

Snelle levering en mooie kwaliteit planten en potten

Voor de tweede keer een bestelling gedaan van planten en potten voor bij ons op kantoor en in de lesruimtes. We zijn ontzettend tevreden! Eindelijk om het tot het leven!

Mijn planten blijven eindelijk in leven

De planten komen goed verpakt aan. De app helpt mij om eindelijk de planten in leven te houden :)

Einfach großartig!

Ich hatte vor längerem schonmal kleinere Pflanzen bei Plantsome gekauft und mithilfe der App sind sie mir nicht eingegangen, sondern wirklich schön geworden! Und jetzt bei der Aktion „kaufe 3 für 2“ musste ich einfach zuschlagen. Habe 3 wundervolle, große und super verpackte Pflanzen bekommen, sofort in der App hinzugefügt und ich liebe sie einfach! Danke Plantsome, ihr macht einen super Job! Besonders für Menschen, dessen Pflanzen eher eingehen :)

Top plantenservice

Mooie planten, goed verpakt en helemaal heel aangekomen. Prachtig grote tabaksplant die onze verwachtingen overtrof. Gekozen voor de flexibele bezorging om het milieu te besparen, hierdoor veranderde de bezorgdag wel drie keer. Geen probleem, maar in de communicatie niet helemaal duidelijk, waardoor hij uiteindelijk bij de buren terecht kwam. Dus goed om te weten ;)

Postorderbedrijf zonder service?

Plant kwam snel, maar paste helaas niet. Volgens de website zou je kunnen retourneren, na eerst retourinstructies op te vragen. En daar ligt het probleem; je krijgt niemand spreken. Telefoon wordt niet opgenomen, en op email wordt niet gereageerd. De plant staat hier weer netjes ingepakt klaar voor retour, maar staat echt in de weg. Waar zijn jullie, Plantsome??

Ik heb genoten van aankoop tot plaatsing! De website zit zeer goed in elkaar. Makkelijk om de juiste plant op de juiste plaats onder de juiste omstandigheden te vinden! Bedankt voor mijn nieuwe groene vrienden!

Alleen waren er 2 bladeren afgebroken jammergenoeg maar verder goed overgenomen

Mooie planten en goed ingepakt

Alles is goed verlopen mooi ingepakt en heel mooie planten

Super grüne Amigos, toller Service

Meine 2 bestellten Pflanzen kamen binnen 3 Tagen an, alles super verpackt, Schilder dabei was nach dem auspacken zu tun ist und alles bis auf die Töpfe in Papier statt Plastik eingepackt. Ein zusätzlich bestellter Topf ging leider unterwegs kaputt, Kundenservice hat innerhalb von 12 Stunden bereits kostenfrei einen neuen losgeschickt. Die App ist simple, Erinnerungen funktionieren super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal in de wolken in mijn jungle

Wat een makkelijke bestelling, leuke levering & heerlijke planten! De planten die ik bestelde, zijn allemaal iets groter dan verwacht wat alleen maar een leuke verrassing was. Grote fan!

Aangename webshop, leuke nazorg via de app!

De webshop biedt een aangename winkelervaring, en ook duidelijke informatie over de planten. Ook de app is erg goed, het helpt met concrete tips, afgestemd op de plant en de omgeving, om je groene vriend vrolijk en gezond te houden! Dankjewel :)

Super Pflanzenqualität, sehr guter Kundenservice!

Vielen Dank für alles!

Geweldig!

Wij waren al bijna een jaar opzoek naar een mooie XL blikvanger voor in ons huis. Na onze fysieke zoektocht kwamen we online terecht bij Plantsome. Mooie plant uitgezocht en supersnel in huis. Voldoet volledig aan onze verwachtingen, ook de plantsome-app werkt super. Nooit meer anders voor ons. Wij weten waar we voortaan onze planten vandaan halen!!!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB