Ihr seid Klasse, Respekt!

Eure Webseite ist wirklich toll gestaltet. All das was ihr in Szene setzt und präsentiert trifft genau zu. Wie liebevoll die Pflanzen verpackt waren, so das meine grünen Freunde gut und sicher bei mir zuhause ankommen sind, ist wirklich toll. Ihr vermittelt mir damit ein echt gutes Gefühl. Die Pflanzen sind in sehr guter Qualität, ich hoffe diese Überleben auch in meinem zuhause.:) Die Pflanzen App die Ihr anbietet ist auch mit bei mir an Bord. Bis Bald! und Danke!

Einfach super!

Ich habe das erste mal bei plantsome bestellt und bin absolut zufrieden. Von der Kauf Abwicklung bis zur Lieferung. Sehr gut und auch praktisch verpackt. Gesunge, schöne Pflanzen. Gerne wieder!

Top als altijd

Ik bestel veel via internet en kan derhalve niet iedereen een positieve review geven (al verdienen sommigen dat zeker), maar Plantsome is toch wel een zaak die boven de rest uit stijgt. Perfecte site, idem levering en handige nazorg is voor iemand die nep plant nog dood kan laten gaan toch wel heel makkelijk! Kortom, perfect geregeld weer deze bestelling, ga zo door.

Snel, correct en handige app

Met een aantal trefwoorden vonden we snel onze nieuwe woonkamerplanten. De levering was snel, de bezorger aardig. De app die aangeeft wanneer de planten nood hebben aan water of voeding geeft de planten een veel hogere overlevingskans!

Sehr zufrieden

Meine zweite Pflanze von Plantsome und sehr zufrieden. Vielen Dank. Weiter so

Super tolle Pflanzen und einmaliger Service

Ich habe einen Flaschengarten bei Plantsome gekauft. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Die Pflanzen sind qualitativ sehr hochwertig und waren, trotz Versand, in einem unglaublich guten Zustand. Der Flaschengarten hatte leider einen Riss. Aber auch hier hat mich Plantsome begeistert. Meine Anfrage zum Umtausch wurde umgehend bearbeitet und schon nach kürzester Zeit wurde ein neuer Flaschengarten geliefert. Für diesen Service und die tolle Qualität kann man nur volle 5 Sterne vergeben. Macht weiter so!!!

Guter Zustand & schnelle Lieferung!

Obwohl das Paket bei der Lieferung sogar seitlich abgelegt wurde, war der Inhalt in bestem Zustand und kein Blatt geknickt oder Erde im Karton. Alles super!

Plants are of a good quality.

The delivery box is well made and clearly labeled for the delivery service to carry it properly without damaging the plants. However, my delivery man decided not to follow any of the instructions or any regard for package handling/common sense. When I opened the box, there was dirt and plants all over the place. I quickly repotted them and they have survived. I don't fault Plantsome, I fault delivery.

Bezorging kan zorgvuldiger

Plant en pot zijn prima zoals op de website aangegeven. Plant laten bezorgen bij een bedrijfspand met verschillende bedrijven. Helaas was het pakket zonder bericht achtergelaten in de algemene, onbemande, hal in plaats van bij het juiste nummer afgeleverd. Pakket was neergelegd/omgevallen maar de inhoud gelukkig niet beschadigd. Andere huurder in het pand zag het liggen en heeft het even gemeld, zodoende is het toch aangekomen.

Schnelle reibungslose Abwicklung und tolle Ware

Bin sehr happy mit meinen neuen Wasserpflanzen. Kundenservice top, Ware top.

Prachtig nieuwe vriend in de woonkamer!

Plant Job heeft het goed naar zijn zin in de woonkamer. Hij is netjes aangekomen in een stevige doos en de pot zat er al omheen. Uitpakken en direct genieten! Thanks toppers!

Jullie nog maar net ontdekt

Wat een leuke app, wat een leuke klantbenadering en wat komt de passie voor de groene vrienden terug in de bezorging, tips en de app. Had ik jullie maar eerder ontdekt!

Großartiges Konzept und hervorragender Kundenservice

Alles in allem einfach großartig und weiterzuempfehlen!! Die Pflanzen sind echt top. Lieferung war super schnell. Leider ist der Blumentopf beschädigt worden beim Transport aber der Kundenservice hat sofort reagiert. Super schnelle und sympathische Mitarbeiter dort. Wirklich hammer und weiterzuempfehlen. So einen tollen Kundenservice hat man selten! Ich werde definitiv mehr bestellen ♡

Super!!!

Geweldige service! Prachtige plant én bijpassende pot besteld! Alles mooi optijd aangekomen! Ontvanger was zeer verrast en content!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd in n stevige verpakking en n fantastische plant…… Nu is de plant aan mij overgeleverd…hopen dat ik hem zo mooi kan houden , als dat hij bij mij kwam……… En ja, als ik nog een plant erbij wil, weet ik waar ik deze ga kopen!

Ich bin mehr als zufrieden

Ich war anfangs wirklich skeptisch, habe mich aber dann doch getraut zu bestellen: Ich habe sonntags bestellt und dienstags meine Pflanze erhalten. Diese war gut verpackt. Vorwiegend in Papier, kein Plastik was ich wirklich gut finde. Als die Pflanze hier ankam, war ein Blatt beschädigt und 3-4 andere Blätter hatten braune Stellen. Ich habe es noch am selben Tag mitgeteilt und schnell und unkompliziert eine Lösung erhalten. Der Kontakt war zügig und sehr sehr freundlich. Ich bin wirklich begeistert. Danke nochmal! Gerne wieder!

Wunderschöne Pflanzen, toller KundInnenservice!

Ich habe wunderschöne Pflanzen bekommen, eine war leider etwas beschädigt, aber ich habe Ruckzuck und unkompliziert einen Ersatz bekommen :) Gerne wieder!

Prachtige plant en top klantenservice!

Mijn bestelde plant (Snico XL) was boven verwachting! Ontzettend veel bladeren, stevige stelen en de hoogte komt overeen! De klantenservice is top: door een fout in het systeem kon ik voor een avondlevering kiezen, welke niet op de XL-planten kon worden toegepast. Klantenservice direct geschakeld met het koeriersbedrijf zodat ik alsnog mijn plant kon ontvangen en de kosten gedeclareerd (zonder erom te hoeven vragen). De planten lijken aan de prijzige kant, maar voor de geleverde kwaliteit en service meer dan waard!

Plantsome is fantastisch!

Wij werken heel graag met Plantsome. Niet alleen vanwege de top kwaliteit en hippe planten, maar ook omdat ze meedenken, zeggen wat ze doen en en doen wat ze zeggen. Daar worden wij blij van! De leuke verpakking en mooie planten zijn voor ons een perfect bedankje voor relaties en sprekers. Dankjewel!

Als je belt en de voicemail inspreekt belt men nooit terug.

De bestelde plant met pot werd goed verpakt, op het juiste dagdeel binnen het afgesproken tijdsblok, geleverd. De plant ziet er prima uit en is, voorzover ik dat kan beoordelen, van een goede kwaliteit.

Die Qualität ist Top und die Zustellung unkompliziert.

Alle Pflanzen in einem 1A Zustand. Bei Lieferung war ein Übertopf kaputt. Wurde aber schnell und unkompliziert ersetzt. Ich kann Plantsome auf jeden Fall weiterempfehlen.

Lieferung kam beschädigt an

Schlechte Verpackung in Kombination mit Dpd kann leider nur schief gehen. Topf kam kaputt an und die Pflanze wurde durch die Einzelteile beschädigt. Dpd hat sich nicht an die Lieferanweisung gehalten. Alles in allem eine schlechte Erfahrung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie planten en top service

Reeds 3 keer bij Plantsome besteld. De laatste keer raakte 1 plant beschadigd tijdens het transport. Ik heb contact genomen met de klantendienst en enkele foto's doorgestuurd. Er werd mij meteen de volgende dag een nieuwe plant bezorgd. Top service dus ! Verder zijn de planten steeds in goede conditie aangekomen en het zijn ook elke keer al mooie planten geweest. Het is makkelijk kiezen op de website, de planten komen overeen met de beschrijving en worden netjes thuis geleverd. Erg tevreden !

Alles top, schöne Pflanzen, super Kundenservice. Klare Empfehlung

Matig

Jullie konden niet leveren, er werd wel een alternatief geboden en snel geleverd. Fijn! Echter, prijs kwaliteit is zeer onder de maat. Wij hebben bijna 100,- betaald voor twee potten (plastic) en plant(jes)! Dezelfde plantjes en potten koop ik elders voor de helft goedkoper.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB