Een feestje!

Plantsome heeft mij over de streep getrokken om mij, met-mijn-zó-geen-groene-vingers-plús-twee-nieuwsgierige-katten, twee hangplantjes (Bas Blad en Faber Hey-yo) te laten adopteren. Mooie plantjes die huisdiervriendelijk zijn, maar die bijkomende app gaf de doorslag! Misschien kunnen plantjes dit keer overleven op mijn adres... Goede communicatie via mail, toen bleek dat een uitgezochte amigo niet aanwezig was maar wél een leuke plaatsvervanger. Dat is pas meedenken! De verpakking was nagenoeg atoomproof en de aankomst was erg snel.

Guus is goed aangekomen!

Kan een plant zonder schade aankomen via de pakketdienst? Jazeker! Op advies van een vriend besteld bij Plantsome. Ze zijn iets duurder, maar je krijgt wel kwaliteit wist hij te vertellen. En hij heeft gelijk. Guus, de sanseveria, kwam zonder schade aan en staat nu te shinen in tot voor kort kale hoek in onze woonkamer.

Mooie planten!

Goede kwaliteiten planten, en netjes ingepakt en bezorgd!

prima plant

mooie gezonde plant, netjes verpakt en bezorgd. leuke website en uitleg.

hilarisch en praktisch

leuke site, maken beloftes na. en een app voor al me amigos (planten) simpelweg een goed bedrijf met humor. lekker bezig !

super tevreden

- snelle levering - goede kwaliteit van planten - veel keuze in planten - duidelijke website

Perfekter Service ... Wunderschöne Pflanze

Ich habe das erste Mal bei Plantsome bestellt und bin hellauf begeistert. Die Alocasia Zebrina ist ein Traum. Der Versand so irre schnell nach D, kaum zu toppen. Lieben Dank, für die wundervolle Pflanze :-)

Alles bestens

Es hat alles super geklappt.Versand sehr schnell.Und bei jede Frage würde es sofort geantwortet.

Leider kein gutes Preis-Leistung Verhältnis

Wir haben 3 Pflanzen mit 2 Blumentöpfen bestellt, ein Blumentopf kam kaputt an, eine Pflanze kam umgekippt und total zerquetscht an, die halbe Erde lag außerhalb des Topfes. Eine weitere Pflanze kam angebrochen an und es lagen mehrere Blätter und Blumen im Karton. Für den Preis haben wir ganz ehrlich mehr erwartet. Hier werden wir leider keine weiteren Pflanzen kaufen. Zum Glück kam die 3. Pflanze mit ihrem Blumentopf gut an.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles Top

Bestellungsabwicklung, Versand und Transport waren einwandfrei. Gerne wieder

Alles goed!

Mooie plant, correcte bezorging en vooral de optie om ook voor een duurzame levering te kunnen kiezen vind ik top!

Leuk als cadeau

Een heel leuk assortiment en de volgende dag werd de plant geleverd. Gelukkig; kwamen we ook niet met lege handen op de verjaardag. Bij het uitpakken bleek de plant wel erge dorst te hebben. Sommige bladeren hingen er wat slapjes bij. Gelukkig is dat weer goed gekomen!

Top planten

Hele mooie hibiscussen en zeer goed verpakt, snelle levering!

Goede communicatie en vriendelijke bezorger.

Klasse, plant,levering totaal.

,eer positief.

Perfect!

Even my perfect order wasn’t as I expected, customer service took a very good care about me. Reacted very fast and fixed a problem. I truly recommend Plansome

Leuke site met originele teksten bij de omschrijving van de planten. Ik ben blij met mijn bestelling. De ananasplant ziet er goed uit en de bezorging is goed gegaan. 1 woord top!

Lastig om voor een redelijke prijs iets te vinden

Buiten het popi-jopie taalgebruik (voor de een wellicht leuk, maar voor mij storend en irriterend) is Plantsome wat mij betreft veel te duur. Het besteden van een cadeaubon zonder bijbetalen beleek nagenoeg onmogelijk.

Alweer een goede ervaring

Sinds een jaartje koop ik mijn planten bij Plantsome. Ik was daarvoor huiverig met online bestellen van planten. Maar Plantsome heeft mijn denken helemaal veranderd. Plsnten zijn altijd supergoed verpakt, zien er goed verzorgd uit en de zendingen zijn altijd netjes op tijd geleverd. Kan het iedereen aanraden!! Echt waar!!

Alle versprechen eingehalten.

Super schnell geliefert und top Ware.

TOP!

De planten zijn echt prachtig en werden tijdig geleverd! Één minpunt, maar dat is - denk ik - niet echt jullie fout: de postbode had de planten aan de deur laten staan (ik was werken). Het was verschrikkelijk heet die dag, dus de dozen waren vanbinnen ook echt héél warm. Gelukkig hebben ze het allemaal overleefd :-)

goede verzorgde aflevering

planten in stevige doos geleverd en zaten goed vast. geen beschadigigen. beschrijving erbij. leuke tips op de doos wat je ermee zou kunnen doen.

Sehr freundliches, zuverlässiges Team,

Schneller, angenehmer Kontakt, sehr freundlicher Umgang, höchst zuverlässig, Beschädigung wurde komplikationslos ersetzt, alles bestens! Ebenfalls schön, dass die Ankunftszeit der Lieferung genau mitgeteilt wurde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zoals gewoon vlotte, correcte en snelle levering. En kwalitatieve producten! Top!

Es War alles super, auch mit Beschwerden gehen die Leute von Plantsome sehr gut um,Danke.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB