Plantsome heeft mij over de streep getrokken om mij, met-mijn-zó-geen-groene-vingers-plús-twee-nieuwsgierige-katten, twee hangplantjes (Bas Blad en Faber Hey-yo) te laten adopteren. Mooie plantjes die huisdiervriendelijk zijn, maar die bijkomende app gaf de doorslag! Misschien kunnen plantjes dit keer overleven op mijn adres... Goede communicatie via mail, toen bleek dat een uitgezochte amigo niet aanwezig was maar wél een leuke plaatsvervanger. Dat is pas meedenken! De verpakking was nagenoeg atoomproof en de aankomst was erg snel.
Hoi Myrjam, Wat een super toffe beoordeling, dankjewel! En zo fijn dat je twee pluizenbollen er niet bij kunnen (we hebben de foto gezien). Geweldig 😍. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd een berichtje sturen. Groetjes, Kim van Plantsome
Kan een plant zonder schade aankomen via de pakketdienst? Jazeker! Op advies van een vriend besteld bij Plantsome. Ze zijn iets duurder, maar je krijgt wel kwaliteit wist hij te vertellen. En hij heeft gelijk. Guus, de sanseveria, kwam zonder schade aan en staat nu te shinen in tot voor kort kale hoek in onze woonkamer.
Hey Harm, Wat super om te horen dat Guus zo'n goede reis heeft gehad. Let je op dat je hem niet teveel water geeft? Daar houdt hij niet zo van ;). Voor vragen mag je ons altijd een berichtje sturen! Groetjes, Kim van Plantsome
Goede kwaliteiten planten, en netjes ingepakt en bezorgd!
Hallo Jantje, Wat fijn om te horen dat je amigos heelhuids en zonder bladscheuren bij je zijn aangekomen. Veel plezier met je nieuwe plantjes! Groetjes, Kim van Plantsome
mooie gezonde plant, netjes verpakt en bezorgd. leuke website en uitleg.
leuke site, maken beloftes na. en een app voor al me amigos (planten) simpelweg een goed bedrijf met humor. lekker bezig !
Hoi Arie, Super bedankt voor je beoordeling en complimenten. Daar worden we erg blij van! :) Hopelijk heeft Snico zich al helemaal ingeburgerd. Vergeet niet om hem af en toe een heerlijk verneveldoucheje te geven. Daar wordt hij groot (nog groter) en sterk van. Groetjes, Kim van Plantsome
- snelle levering - goede kwaliteit van planten - veel keuze in planten - duidelijke website
Hoi Marijke, Wat goed om te horen dat alles helemaal naar wens was. Geef je nieuwe amigos een dikke knuffel van ons en mocht je ooit nog vragen hebben, dan mag je ons altijd een berichtje sturen :). Groetjes, Kim van Plantsome
Ich habe das erste Mal bei Plantsome bestellt und bin hellauf begeistert. Die Alocasia Zebrina ist ein Traum. Der Versand so irre schnell nach D, kaum zu toppen. Lieben Dank, für die wundervolle Pflanze :-)
Hey Annette, ganz herzlichen Dank für deine super Bewertung! :) Freut uns total, dass wir dich begeistern konnten! Wir wünschen dir noch ganz viel Freude mit deinem Ollie! Liebe Grüße, Catherine von Plantsome
Es hat alles super geklappt.Versand sehr schnell.Und bei jede Frage würde es sofort geantwortet.
Hallo liebe Tatjana, vielen Dank für deine Bewertung! Freut uns sehr, dass alles so gut gelaufen ist! So wünschen wir uns das und darauf arbeiten wir hin! :) Liebe Grüße, Catherine von Plantsome
Wir haben 3 Pflanzen mit 2 Blumentöpfen bestellt, ein Blumentopf kam kaputt an, eine Pflanze kam umgekippt und total zerquetscht an, die halbe Erde lag außerhalb des Topfes. Eine weitere Pflanze kam angebrochen an und es lagen mehrere Blätter und Blumen im Karton. Für den Preis haben wir ganz ehrlich mehr erwartet. Hier werden wir leider keine weiteren Pflanzen kaufen. Zum Glück kam die 3. Pflanze mit ihrem Blumentopf gut an.
Hallo Lisa, vielen Dank für deine ehrliche Bewertung! Tut uns mega leid zu hören, dass deine Amigos und Töpfe so eine schwere Reise hinter sich hatten. Sowas sollte natürlich nicht passieren. Leider ist es aber so, dass die Post versehentlich mal Fußball oder Handball mit unseren Paketen spielt. Das bricht natürlich auch unser Pflanzenherz. Du kannst uns ruhig eine Mail mit Fotos an [email protected] schicken und dann finden wir definitiv eine gute Lösung! Freue mich von dir zu hören! 🌿 Liebe Grüße Kim von Plantsome
Bestellungsabwicklung, Versand und Transport waren einwandfrei. Gerne wieder
Hallo lieber Michael, vielen Dank für dein Feedback! Freut uns total, dass du so zufrieden mit uns warst! Ich schließe mich dem an: gerne wieder! ;) Liebe Grüße, Catherine von Plantsome
Mooie plant, correcte bezorging en vooral de optie om ook voor een duurzame levering te kunnen kiezen vind ik top!
Hoi Marian, Dankjewel voor je beoordeling! Super om te horen dat alles zo vlotjes is verlopen en dat je nieuwe amigo goed en wel bij je is aangekomen. Wij zijn ook heel erg blij dat we sinds kort deze optie hebben. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan moeder Natuur. Mocht je ooit nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden :). Groetjes, Kim van Plantsome
Een heel leuk assortiment en de volgende dag werd de plant geleverd. Gelukkig; kwamen we ook niet met lege handen op de verjaardag. Bij het uitpakken bleek de plant wel erge dorst te hebben. Sommige bladeren hingen er wat slapjes bij. Gelukkig is dat weer goed gekomen!
Hallo Marieke, Wat goed om te horen dat de plant op tijd bij jullie is aangekomen! Waarschijnlijk was het toch iets te warm voor onze Bo Kito. Maar inderdaad, water doet wonderen en gelukkig staat hij nu bij de jarige job te shinen 🌟. Groetjes, Kim van Plantsome
Hele mooie hibiscussen en zeer goed verpakt, snelle levering!
Goede communicatie en vriendelijke bezorger.
,eer positief.
Even my perfect order wasn’t as I expected, customer service took a very good care about me. Reacted very fast and fixed a problem. I truly recommend Plansome
Hey Magdalena, Happy to hear that we could help! I hope that Paultje is already rocking your living room ;). Love, Kim from Plantsome
Leuke site met originele teksten bij de omschrijving van de planten. Ik ben blij met mijn bestelling. De ananasplant ziet er goed uit en de bezorging is goed gegaan. 1 woord top!
Hoi Rosanne, Wat fijn om te horen dat Anny goed bij je is aangekomen! Veel geluk met je nieuwe groene amiga en mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de verzorging van je planten, dan mag je ons altijd een berichtje sturen. Groetjes, Kim van Plantsome
Buiten het popi-jopie taalgebruik (voor de een wellicht leuk, maar voor mij storend en irriterend) is Plantsome wat mij betreft veel te duur. Het besteden van een cadeaubon zonder bijbetalen beleek nagenoeg onmogelijk.
Hoi Ben, Wat leuk dat je een cadeaubon van ons hebt gekregen! En ik ben blij om te zien dat het toch gelukt is om een mooie amiga uit te zoeken. Jammer dat de klik tussen ons er niet helemaal is. Maar als we je kunnen helpen met wat tips en tricks over planten doen we dat natuurlijk altijd graag. Groetjes, Kim van Plantsome
Sinds een jaartje koop ik mijn planten bij Plantsome. Ik was daarvoor huiverig met online bestellen van planten. Maar Plantsome heeft mijn denken helemaal veranderd. Plsnten zijn altijd supergoed verpakt, zien er goed verzorgd uit en de zendingen zijn altijd netjes op tijd geleverd. Kan het iedereen aanraden!! Echt waar!!
Hoi Nick, Wat tof om te horen dat wij je denken over het online bestellen hebben kunnen veranderen. Altijd fijn als je planten zonder bladscheuren bij je thuis aankomen :). Mocht je nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden! Groetjes, Kim van Plantsome
Super schnell geliefert und top Ware.
Hallo Manfred, vielen Dank für deine liebe Bewertung! Freut uns mega 😍. Liebe Grüße Kim von Plantsome
De planten zijn echt prachtig en werden tijdig geleverd! Één minpunt, maar dat is - denk ik - niet echt jullie fout: de postbode had de planten aan de deur laten staan (ik was werken). Het was verschrikkelijk heet die dag, dus de dozen waren vanbinnen ook echt héél warm. Gelukkig hebben ze het allemaal overleefd :-)
Hey Stefanie, Bedankt voor je lieve beoordeling en je feedback! Helaas hebben wij, als je bestelling niet met onze bezorgservice is geleverd, daar inderdaad geen invloed op 😔. Gelukkig hebben ze de reis overleefd, maar mocht je de komende weken iets aan je amigos merken, neem dan gerust even contact met ons op. Een kleine zonnesteek kun je met wat water goed oplossen 💦. Veel plezier met je nieuwe groene maatjes! Liefs, Kim van Plantsome 🌿
planten in stevige doos geleverd en zaten goed vast. geen beschadigigen. beschrijving erbij. leuke tips op de doos wat je ermee zou kunnen doen.
Hoi Dimitri! Wat fijn om te horen dat alles zo heerlijk en super verlopen is! Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee 😍. Veel plezier met je nieuwe groene maten! Liefs, Kim van Plantsome
Schneller, angenehmer Kontakt, sehr freundlicher Umgang, höchst zuverlässig, Beschädigung wurde komplikationslos ersetzt, alles bestens! Ebenfalls schön, dass die Ankunftszeit der Lieferung genau mitgeteilt wurde.
Hallo Sonja, vielen Dank für deine superliebe Bewertung! Freut uns mega, dass alle grünen Freunde gut und munter bei dir angekommen sind 😍. Melde dich gerne, wenn du in Zukunft noch Fragen hast! Dann helfen wir natürlich gerne! Liebe Grüße und ganz viel Spaß mit deinen neuen grünen Amigos! Kim von Plantsome 🌿
Zoals gewoon vlotte, correcte en snelle levering. En kwalitatieve producten! Top!
Hey Kim, Fijn dat al je groene vrienden mega snel bij je zijn aangekomen 😍. Heel erg bedankt voor je lieve beoordeling! Veel liefs, Je naamgenoot Kim van Plantsome 😉🌿
Es War alles super, auch mit Beschwerden gehen die Leute von Plantsome sehr gut um,Danke.
Hallo Renate, vielen Dank für deine liebe Bewertung! Freut uns mega zu hören, dass alles super geklappt hat. Wir versuchen immer die beste Lösung zu finden und sind mega glücklich, dass das dieses Mal geklappt hat, yaay! 💃 Ganz viel Spaß mit deinen neuen Amigos und melde dich gerne immer, wenn du Fragen hast!. Liebe Grüße Kim von Plantsome