Mooie planten!

Mooie planten, goed verpakt en verzonden. Echter had ik het we heel handig gevonden als de aangeschafte planten vanzelf in de app zouden komen te staan. Doordat het druk was bij plantsome zijn mijn berichten te laat gelezen en beantwoord voor de 'binnen de garantie' periode. Om de pijn van het plantje die is doodgegaan te verzachten kreeg ik wel een code van 10% op de volgende bestelling.

Superleuk om thuis te krijgen!

De planten waren van mooie kwaliteit en zagen er heel goed uit. Ze waren netjes en veilig verpakt + een snelle levering. Mijn volgende planten bestel ik hier zeker terug.

Service goed maar plant te klein

Ik kocht een XXL plant en daardoor teleurgesteld in het formaat, voor dit bedrag

Schlechte Pflanzenqualität

Leider sind die Bilder auf der WEbsite viel schöner als die Pflanzen die dann ankommen (lauter kurze abgesägte Stöcke, die dann neu angekeimt wurden): so würde ich nie eine ganze Pflanze jemandem anbieten!!! Selbst nach Reklamation kamen wieder solche kurze Stöcker, die nicht schön aussehen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super snelle service en mooie plant!

Helemaal blij met onze nieuwe groene huisgenoot. Een origineel cadeau van het werk vanwege onze verhuizing. Snel geleverd ook nog :)

Ich liebe Plantsome

Kundensupport, Lieferung und alles andere 1 A!!!!!!!!!!

Prachtige plant

Erg blij mee en snelle levering

Zeer goede kwaliteit en vlotte levering

Goed.

Een plant bij in 1 klik

Duidelijke site, goeie uitleg. Vlotte levering. Een aanrader!

Een snelle en zeer kwalitatieve levering.

Top plant en service op zijn kop aangeleverd

Doos op de kop geleverd maar geen probleem hoor!

verwacht, gelukt en toch verrassend (top hoor)

Hallo een plant kiezen van een plaatje? Ik niet hoor! Nou toch gedaan en absoluut geen spijt Wat ze beloven maken ze waar. Kwaliteit is echt goed de rest is perfect en goed over nagedacht.... Of het 4 live is? groet Arnold (tot later)

Helemaal top

Een aantrekkelijke website, ruime keuze, snelle service plus duidelijke verzorgingsinstructies voor de planten die je koopt. Ik kan hier niks op aanmerken.

I liked the plant choosing filter

I find the application very handy, however my home is floor heating and regarding the water amount I think I have to make make adjustment upon the advices of the app. It would be nice if the app can take into account the floor heating rooms.

Leuke ervaring

Ik heb geen groene vingers, dus wat in badkamer zetten. Plantsome heeft mij goed geholpen. Kleine opmerking ivm levering: het staat duidelijk op de doos “recht houden”. Maar dat was niet altijd het geval geweest. Plant heeft het overleefd.

Snel en correct

Aanrader, snel, handig en perfect volgens afspraak

Goed!

goed!

Mooie gezonde plantjes, maar 1 verkeerde. :)

Ik had het pakket “thuistakken” besteld, waar onder andere de plant “mooie nel” in zou moeten zitten (ik keek erg uit naar haar te ontvangen), maar helaas zat er in de plek een pannekoekenplantje in. Ik heb er al zo 2 dus heb ik hem maar een een vriend gegeven.. best wel even opletten dat je de beloofde plantjes van het pakket juist levert! Anders waren het dus 5 sterren geweest :)

Teleurstelling

Op 1 maart bestel ik een plant met mand voor 134 euro. Het eerste wat mij opviel aan uw site was de belofte om te leveren de volgende dag (behoudens stockbreuk of fout bij transporteur). Ik koop deze plant als geschenk en reken dan ook op een correcte naleving van uw beloften. Ik zie nu op 2 maart dat de plant zelfs nog niet verpakt werd. Een levering zit er dus niet meer in een dag later. Ik zou het zeer op prijs stellen dat dergelijke beloften NIET gehanteerd worden op de site als een verkoopargument aangezien planten vaak als geschenk gekocht worden voor een speciale gelegenheid. Als klant weet ik zelfs helemaal niet wanneer ik aanwezig moet zijn want er is uiteraard ook geen track and trace van de transporteur!

Dacht planten zijn niets voor mij, maar ben nu fan!

Ik heb totaal geen groene vingers, dus dacht altijd planten zijn niets voor mij. Had een cadeau bon gekregen en ben nu zo fan dat ik zelfs 6 planten in huis heb. Ideaal de app! Elk plantje heeft zijn eigen naam en krijg een berichtje wanneer ik water moet geven en hoe veel. Mijn thuiswerkplek en woonkamer zijn groener en gezelliger geworden. Plantsome levert super snel en goed. Er was iets mis gegaan met de levering en dat hebben ze geweldig opgelost. Ik raad Plantsome aan!

Verjaardagscadeau: perfect

Mijn bestelling was een verjaardagscadeau. De levering is prima verlopen, uitstekende verzenddoos die de mogelijkheid gaf de plant een paar dagen uitgepakt te laten. De ontvanger is heel blij met haar nieuwe bladmattie.

Super service

Zeer snel en verzorgd geleverd.... zeker voor herhaling vatbaar

Mooie plant

Mooie plant voor prima prijs. Netjes geleverd via PostNL

Kriege mein Geld einfach nichts zurück

Ich habe vor über zwei Wochen bestellt, meine Bestellung kam bis heute nicht an niemand antwortet auf meine E-Mails. Absolut schlechter Service. Wenn sich in einer Woche niemand meldet verklage ich dieses Unternehmen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie planten

Netjes verpakt en mooie planten. Ik ga er goed voor zorgen.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB