om te huilen

Mijn plant kwam droog aan, met witte en bruine vlekken. Toen ik hierover wou bellen zei het bandje dat ik moest mailen. Dit gedaan, hele late reactie (5dagen) en een nutteloze reactie. Hier nog twee keer op terug gekomen maar nog steeds geen reactie. Weer gebeld en toen kreeg ik een automatische time out of het nummer. Chat ook niet te bereiken. Mijn zus had een aantal planten waarvan 1 echt ziek is. Weer ingepakt voor retour maar nul reactie dus weer uitgepakt en de plant water en aandacht geven. Voor deze prijzen zijn de planten om te huilen en e zogenaamde klantenservice werkelijk om te huilen. Koop hier niet!!!!

Liefde voor Plantsome!

De persoonlijke manier hoe jullie met ‘klant en plant’ omgaan, is zo puur en echt. Van bestelling tot levering ervaar je die special touch en komen er echt groene karaktertjes je huis in! Super tof gedaan. Ga zo door!

machtig

alles goed verpakt ,ook mooie plant (tjes) snel geleverd ,plantjes voelen zich al goed thuis aan het venster , top

Plastiktopf beschädigt

Plastiktopf der Pflanze kam leider beschädigt an.

Ik had een fout gemaakt met de postcode is door de aardige medewerkster meteen geregeld.

Fijne sterke planten!

De planten hebben geen moeite zich aan te passen aan de nieuwe omgeving. Vlotte levering in perfecte staat.

Ik ben heel tevreden

Hele mooie planten combinatie perfect geleverd Ik ga zeker nog bestellingen doen.

Complete groene ervaring

Een complete ervaring van planten online bestellen. Op de (hilarische) site vind je een accurate beschrijving van jouw plant en wat zij/hij nodig heeft. Na bestellen volgt een rapido levering van een nieuwe groene amigo. Ik heb de app gedownload voor de beste verzorging. Compleet toch? Minpuntje is het grote pakket karton wat overblijft na uitpakken. Op de doos staan creatieve tips voor hergebruik maar ik blijf het wel een dingetje vinden.... Daar verzinnen jullie vast wel wat op?!

Perfekt!

Super coole „Amigos!“ bester Service , pünktliche Lieferung , absolut coole Website , werd sicher noch öfter shoppen

Einfach Klasse

Außer das ich den Korken wie blöd gesucht habe (klebt an der Unterseite der Tüte für die jenigen die auch Ratlos suchen) ist das Produkt einfach klasse. Optik: Sehr gut Zusammenbau: Sehr einfach Fazit: Ich denke mal ich werde wenn ich in meiner neuen Wohnung bin noch einen Boris kaufen. :D

Hier wordt je blij van!

Nette, duidelijke en vriendelijke service. Mooie planten en potten. Ik ben fan!

Awsome

It's my third time ordering from Plantsome, and I can say I've had a really good experience from choosing my plants from the wizard, choosing the pot, and getting my plants delivered on time and with good care, thank you Plantsome team :)

Plantsome ist ne runde Sache :)

Habe meinem Freund zum Geburtstag einen Balu geschenkt. Die Lieferung ging ganz fix, leider kam der Karton falsch herum bei mir an (da kann plantsome aber ja nix für). Der anschließende Austausch verlief ebenso schnell und war wirklich nett. Heute kam Balu 2.0 an und bei dieser Lieferung ist alles gut gegangen. Zwischen Bestellung und zweiter Lieferung ist gerade einmal etwas mehr als eine Woche vergangen. Wenn das nicht super ist, dann weiß ich auch nicht :)

Gewoon top

Goede en vlotte levering. Produkten waren als verwacht, mooie plant zonder gebreken. Ik had nog een vraag met betrekking tot de levering, deze werd vlot en vriendelijk afgehandeld.

Ik beleef veel plezier van mijn aanwinsten

Ik hield het niet voor mogelijk, online planten bestellen. Toch geprobeerd en ben meer dan aangenaam verrast over de vlekkeloze ontvangst zonder beschadigingen. Dankzij Plantsome kan ik mijn kamer in het woon- en zorgcentrum echt huiselijk maken. Dank je wel.

Goede service!

Mijn bestelling was snel in huis (3x pot Era + 2x standaard Ascot). Een pot was flink beschadigd geraakt met vervoeren. Een melding maken was heel gemakkelijk en ik had binnen een paar dagen een nieuwe pot in huis. Deze was helaas ook beschadigd, zonder problemen geld retour gekregen. Top!

mooie plant

netjes en heel aan de deur afgeleverd

Love my new big plant and a little one

Love my new big plant and a little one

Top!!!!!

Mooie planten,goed verpakt met verzenden,goede sevice.zal zeer zeker nog eens bestellen.

Überrascht

Ich bin wirklich zufrieden. Der Versand ging zügig. Leider ist der Blume unterwegs etwas passiert und sie kam völlig zerstört bei mir an. Der Kundenservice hat sofort Ersatz geschickt, welche zwei Tage heile ankam. Und mit der App kann man als Blumen Anfänger wirklich gut rein kommen. Ich kann es wirklich empfehlen

Plantsome is awesome!

Sinds ik bij Plantsome mijn amigo's bestel ben ik fan. Het zijn planten van goede kwaliteit en ik vind het erg leuk hoe Plantsome hun service en branding inzet. De service is erg goed; als er wat met een plant is dan staan ze ook klaar om te helpen/mee te denken. Wat ik zo leuk vind is dat elke plant een naam heeft. De verzorgingsapp gebruik ik niet, maar dat is voor iedereen persoonlijk.

Keer op keer fantastisch service

Planten en service elke keer top. Planten floreren met de app, gescheurde pot meteen vervangen. Topservice

Guter Service trotz verzögerung

Wir haben den Boris bei plantsome bestellt, weil wir am überlegen sind diesen als Tischdeko für unsere Hochzeit zu verwenden. Leider ist beim ersten mal das Glas kaputt angebommen. Bei der Ersatzlieferung kam leider kein Bonsei mit. Das Glasgefäß ist ziemlich dick und hat einige Lufteinschlüsse. Dies lässt die Scheibe ein wenig matt wirken. Prinzipiell sieht es gut aus, nur leider ist es wegen kleinerer Mängel nicht für den geseheb zweck geeignet

Ik koop nergens anders nog planten dan alleen bij jullie de app is zo makkelijk dank u wel

Heb juist een mooier pannenkoekenplant ontvangen. Zo mooi en zo gezond !!!! Super aangename verpakkingsdoos Dikke Mercier. Mireille

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB