PostNL is een ramp. Koerier gooide mijn planten gewoon over de afsluiting (2meter hoog) om 20h en zonder aan te bellen. Die hoeven bij mij geen pakjes meer te bezorgen. Jammer voor plantsome zolang zij met deze mensen samenwerken.
Hey Sandrina, Dankjewel voor je beoordeling! Wat een verschrikkelijk verhaal 😥. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Dit kan natuurlijk echt niet en het is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest om je plantjes op deze manier te leveren. Zelf hebben we ons eigen Plantsome Bussie in de randstad rijden. Hopelijk kunnen we dit snel uitbreiden, zodat we niet meer zo afhankelijk zijn van bijv. een PostNL. Super, super sorry voor het ongemak! Heb je onze Plantenservice al een bericht gestuurd? Zij kunnen je zeker helpen met het vinden van een passende oplossing. Veel liefs, Kim van Plantsome
Super Service, tolle Pflanzen, schnelle und unkomplizierte Lieferung.
Goed ontvangen in een sterke doos. De plant staat er prachtig bij. Met veel dank.
Plant en accessoires in aparte kartonnen dozen geleverd. Duidelijk proces en goede documentatie voor het onderhoud van de plant.
Pflanzen kamen leider ganz schön fertig bei mir an,DPD hat mein Paket gut durchgeschüttelt. Ich hoffe sie erholen sich wieder. In meinem Flaschengarten war etwas wenig Erde dabei, finde ich. Könnte etwas mehr sein! Trotzdem schöne Pflanzen.
Hallo Nadin, vielen Dank für deine liebe Bewertung! Tut uns total leid zu hören, dass mit deinem Paket versehentlich Fußball gespielt wurde 😓. Wir nehmen dein Feedback über die Erde auf jeden Fall mit und sollte sie sich nicht erholen, dann kannst du uns immer eine Mail schicken! Aber hoffen wir mal, dass das nicht nötig ist :). Liebe Grüße Kim von Plantsome
Planten zijn zoals aangegeven, keurig verpakt en snel verstuurd! Super leuke website ook.
Ik was op zoek naar een nieuw huisgenootje (een plant dus ;)), maar had geen idee welke ik wilde en welke bij mij zou passen. Daarom heb ik de test gedaan op Plantsome en toen kwam er maar 1 optie uit, die ik dus meteen heb genomen. Ze hebben een prima assortiment met meerdere mogelijkheden (ook in grootte van de planten) en wat mij vooral enorm aanspreekt is dat ze ook een groot scala aan plantenpotten erbij verkopen! Helemaal relaxed. En een dikke vette plus voor de snelle levering.
Keuze genoeg. Handige tool om je te helpen bij de keuze. Bestellen en in no time is de groene vriend binnen. Leuke kaart ter introductie van de groene vriend. Top ook de mogelijkheid om potten mee te bestellen!
Op tijd geleverd in prima staat! De opvolging via.de app is een uitstekende service!
Snelle levering, mooie plant in goede conditie. Enkel ontbrak een plantje, en hiervoor een kortingscode vr gekregen. Goede service.
Goede en degelijke verpakking en handig voor hergebruik. Mijn 3 planten hadden een comfortabele verhuizing en hebben de trip naar mij prima overleefd. Ze staan te schitteren en te genieten tussen de overige groene oase. Bedankt
Wat was het leuk om de plant waar ik naar uitkeek zo netjes op tijd, perfect verpakt en met de nodige uitleg te mogen ontvangen. Zeker een aanrader ! Dankuwel voor de goede service!
Dankjewel An voor jouw lieve beoordeling 💚. Fijn dat alles zo goed is verlopen! Veel liefs, Kim van Plantsome
ik had specifiek aangegeven (en extra betaald) voor een bezorging op dinsdag-avond. Vond ik maandag opeens de planten al voor mij deur (daar gedropt toen ik niet thuis was). Ook was een van de twee planten helemaal omgevallen en op z'n kop in de doos, met nauwelijks meer aarde over in de pot.
Hey Anna, Dankjewel voor je eerlijke beoordeling! Wat vervelend dat de bezorging zo is verlopen. Normaalgesproken laten wij het altijd weten als er bijvoorbeeld in een bepaalde omgeving geen avondbezorging mogelijk is. Dan storten wij ook altijd het geld terug. Als de plantjes bij ons de kas verlaten, ligt de bezorging helaas niet meer in onze handen. Het is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest om jouw groene amigos op deze manier te leveren. Dit doet ook ons plantenhart heel veel pijn 💔. Heb je al contact met onze Plantenservice opgenomen? Zij gaan opzoek naar een passende oplossing voor je. Ik moet wel zeggen, dat het op dit moment mega druk is en we er alles aan doen om zo snel mogelijk je berichtje/mailtje te beantwoorden, maar een oplossing vinden we altijd! Veel liefs, Kim van Plantsome
Wirklich einer der besten Kundenservices!
💚💚💚💚💚💚 Danke Thomas!!
Heel blij met mijn aankoop
Die erste Pflanze war leider zu lang unterwegs und ist den winterlichen Temperaturen zum Opfer gefallen. Sehr freundlicher und lösungsorientierter Kundenservice, heute kam meine Ersatz-Pflanze. Ich finde sie wunderschön und bin mit der Qualität sehr zufrieden.
Hallo Christin, vielen Dank für deine liebe Beurteilung! Freut uns sehr, dass deine Amiga 2.0 gut und glücklich bei dir angekommen ist 😍. Viel Spaß mit deinen neuen grünen Freunden! Liebe Grüße Kim von Plantsome
Ben echt heel blij met de nieuwe aanwinsten. Ze zijn echt heel mooi aangekomen. Het bestellen ging ook fijn. Groot plusplunt dat je kan aangeven dat je katten hebt.
Alles is overzichtelijk op de site, gemakkelijk in gebruik. Het plantje en ons bloempot met houder zijn heel vlug en in 1 geheel toegekomen. Het is handig dat je op de site altijd kan checken hoe je je plant(en) moet verzorgen en er is een ruime keuze, voor ieder wat wils. Enige wat ik wel een beetje aan het zoeken was op de site zijn leuke vazen. Die zijn moeilijk te vinden tegenwoordig maar ook altijd een leuk accessoire.
Hallo Shirley, Dankjewel voor je lieve beoordeling! Hier zijn we erg blij mee 💚. We nemen je feedback over de vazen natuurlijk mee. Je mag ons altijd een berichtje sturen met bijvoorbeeld ideeën. Ideeën zijn altijd welkom! Liefs, Kim van Plantsome
Ik heb 2x een bestelling geplaatst bij Plantsome, beiden keren werden de planten snel en in goede kwaliteit geleverd. De moeilijk verzorgbare planten vergen wel echt(logischerwijs) aandacht, en daar komt vanuit Plantsome ook meer informatie over beschikbaar. Maar gelukkig zijn er ook planten waar je nauwelijks naar hoeft om te kijken.
Plantjes opzich prima. Goed verpakt, en transport overleefd. Maar de potten….nét niet helemaal. 1 van de potten miste een stukje, welke niet terug te vinden was in de doos. Waarschijnlijk dus mét beschadiging ingepakt. Een andere pot had de 3 stickertjes onderop raar verdeeld, waardoor de pot wiebelt. Al met al een beetje cheapy indruk, terwijl de potten toch redelijk aan de prijs zijn. Daarnaast was de verzending pas 3 dagen ná berichtgeving verstuurd. Why?
Hallo Ernst, Dankjewel voor je eerlijke review! Wat vervelend om te horen dat de potten niet helemaal naar wens zijn aangekomen. Dat er een stukje miste is natuurlijk niet zo netjes. Heb je hiervoor al contact met onze Plantenservice opgenomen? Zij helpen je graag met het vinden van een passende oplossing. Onze potten worden normaal gesproken altijd goed gecontroleerd en krijgen een hele keuring, voordat ze aan ons assortiment worden toegevoegd. Waarschijnlijk zijn ze er net doorheen geglipt. Sorry daarvoor! 💚 Waarom jouw bestelling pas naar drie dagen verzonden is, kan meerdere redenen hebben. Daar zouden we samen even naar kunnen kijken. Het kan zijn dat het op een depot heeft vastgestaan, maar het kan ook zijn dat er misschien iets niet op voorraad was. Dit laten wij meestal dan ook weten. Liefs, Kim van Plantsome
Mijn laatste bestelling (Coffea Arabica) viel best tegen. Het plantje was in werkelijkheid véél kleiner dan verwacht. De andere planten (die eerder besteld waren) zijn allemaal top!
Hallo Carla, Dankjewel voor je beoordeling! Sorry, dat ons Paultje wat kleiner bleek dan verwacht. We hebben natuurlijk naar je feedback geluisterd en er zijn nieuwe product foto's gemaakt. Paultje heeft een zware winter gehad, vandaar dat hij wat moeite heeft met bereiken van de juiste lengte! 🤗 Kan hij helaas ook niks aan doen! Bedankt nogmaals voor je eerlijkheid en mocht je vragen hebben, dan mag je natuurlijk altijd een berichtje sturen. Liefs, Kim van Plantsome
Ich habe zwei Pflanzen bei Plantsome bestellt - ein Elefantenohr in Medium und einen Zwergpfeffer in Klein, sowie dazu passende Übertöpfe, die zur Auswahl standen. Die Lieferung kam per DPD, ich habe ein Abstell-Okay erteilt und war 20-30 Minuten nach der Lieferung Zuhause. Als ich ankam, stellte ich fest, dass die Kartons trotz Hinweis auf den Kartons über Kopf abgestellt wurden, als ich sie dann reinholte und auspackte waren Zweige des Zwergpfeffers abgebrochen und das Elefantenohr lies alle Zweige hängen. Gut, für die Lieferung und den Umgang der Kartons kann Plantsome eher nichts. Aber als ich die Pflanzen in die dafür vorgesehenen Übertöpfe stellte, hatte dies nichts mit der simulierten Abbildung beim Bestellen zu tun. Der Zwergpfeffer verschwand in seinem Übertopf und der Untertopf des Elefantenohrs musste in den Korb gequetscht werden, schaute aber trotzdem über den Rand. Gut, die Töpfe sind schon, ich kann sie für andere Pflanzen verwenden, aber jetzt muss ich trotzdem selber Töpfe besorgen für die Pflanzen für die sie eigtl. gedacht waren. Ich hab mich per Chat an Plantsome mit meinem Anliegen gewandt und dann auch relativ schnell per Mail Antwort bekommen mit dem Angebot die Pflanzen kostenfrei zu ersetzen. Ich habe zugestimmt. Die Pflanzen kamen heute an und waren so gut wie in einwandfreiem Zustand. Zu den Töpfen gab es keinen Kommentar und ich hab jetzt auch keine Lust mehr. Ich hatte mir erhofft, dass ich mir etwas Zeit und Mühen durch den Onlinekauf spare, aber letztendlich hatte ich dann doch viel Aufwand damit. Deswegen und, weil die Töpfe nicht passen werde ich auf keinen Fall mehr bei Plantsome bestellen, da es dann für den Aufwand doch überteuert ist meiner Ansicht nach. Da komm ich besser und schneller, wahrscheinlich sogar günstiger im Baumarkt oder Gartencenter weg.
Hallo liebe Lisa, vielen Dank für deine ehrliche Bewertung! Tut uns sehr leid, wie das alles so gelaufen ist! 💚 Wir versuchen unsere Amigos immer so gut wie möglich einzupacken, aber manchmal wird mit unseren Kartons Fußball gespielt. Ich habe wirklich keine Ahnung was sie da machen. Zum Glück ist die zweite Lieferung gut bei dir angekommen! Wir sind gerade beim Kundenservice ein bisschen überfordert und versuchen alle Mails, Nachrichten so schnell wie wir können zu beantworten. Das sollte natürlich keine Ausrede sein, aber ich kann mir vorstellen, dass wir deswegen das Problem mit den Töpfen übersehen haben. Wir sind dir sehr Dankbar für dein Feedback. Wir nehmen diesen Fall sehr ernst und lernen hiervon! Wenn du Fragen hast, kannst du uns immer eine Mail schicken. Ich wünsche dir trotzdem ganz viel Spaß mit deinen neuen grünen Freunden. Liebe Grüße Kim von Plantsome
Super Idee. Tolle Pflanzen. Bin sehr begeistert und bestelle gern wieder
Danke für deine liebe Beurteilung, Julia! Freut uns mega 😍
Meerdere keren besteld omdat ik helemaal weg ben van de site en het product, helaas zat er toch een mindere plant tussen. Hierna contact opgenomen en door veel miscommunicatie en het lange wachten werd duidelijk dat het niet helemaal goed zit bij de klantenservice als het gaat om beloftes, klantvriendelijkheid en word er snel gerekend in het voordeel van het bedrijf en niet in die van de klant.
Hoi Luuk, Dankjewel voor je review! Wat vervelend om te horen dat het deze keer niet helemaal goed is gegaan! Dat is natuurlijk niet hoe wij het voor ons zien. Sorry daarvoor 💚. Helaas is het op dit moment enorm druk bij onze Plantenservice, vandaar dat je wat langer moest wachten. Geen excuus natuurlijk, maar we doen echt ons best om alle berichtjes, mailtjes en belletjes zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik kan mij voorstellen dat hierdoor wat foutjes zijn gemaakt. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht! Liefs, Kim van Plantsome