Tolle Erfahrung

Bin bis jetzt ganz zufrieden gute Navigation im Schop tolle Beschreibung der Pflanzen schneller Versand der Pflanzen. Durch die App kann ich mir Tips zur Pflege meiner Pflanze holen konnte aber nicht den richtigen Namen meiner Pflanze finden. Der gekaufte Pflanzenständer und der Übertopf passen gut zu meinem neuen Mitbewohner. Bitte weiter so!

Plant kwam veel te laat binnen

Op de website staat dat voor 15:00 besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Dit is onzin. Mijn plant kwam 4 dagen later aan dan verwacht, ik wilde de plant als kado geven maar dat kon helaas niet. Ik vind het belachelijk dat ze hiermee adverteren en het niet waar kunnen maken. Geloof dit dus niet.

Snelle levering, goed verpakt: TOP!

Op naar de volgende.

Voll zufrieden

Tolle Pflanzen, schicke Töpfe Kaputte Töpfe schnell reklamiert und ersetzt :-)

Superleuk concept, goeie prijs-kwaliteit

Ik ben helemaal fan! Mooie planten hebben wel meer webwinkels, maar hier is het totaalplaatje zo fijn. Met naast mooie planten die prettig geprijsd zijn, de overzichtelijke site, de app, de manier van communiceren (tone of voice), de manier waarop je op de hoogte wordt gehouden van de levering... Love it!

Had een plant en pot niet geleverd gekregen goed geholpen en meteen opnieuw opgestuurd super

Goede fijne service!

plant besteld, via PostNL geleverd.... GEEN succes. Was mee gegooid, plant was verfomfaaid... uit elkaar gevallen, ellende... Contact gezocht en foto's doorgestuurd. Gelukkig kreeg ik een nieuwe plant! heel fijn en nogmaals dank. Deze staat nu mooie te shinen!

Mooie plant en snelle levering

Het kiezen, bestellen en leveren van de plant ging snel en makkelijk. De plant is wel wat kleiner dan staat aangegeven in de omschrijving, maar met wat liefde groeit hij vast snel!

Veel te duur voor wat je krijgt

Meer dan €20 voor een “palmpje” betaalt die je in de winkel koopt voor minder dan de helft. Eerste en laatste keer dat ik bij jullie een plant gekocht heb.

Mooie bloemen, bij levering iets op de kop gegaan.

Hele mooie bloemen, goed ingepakt. En naar wens. Wel waren twee potten op de kop geleverd. Hierdoor zijn enkele stengels geknakt. Ik weet niet of dat dit nog goedkomt. Tevens een pot een klein beetje beschadigd.

Plantjes en service super!

Prachtige plantjes en super behulpzame en vriendelijke klantendienst! Ook de app gebruik ik en vind ik super! Zo hou ik ze allen in leven. Ik zou 5/5 geven, was het niet dat de levering in BE via Post NL loopt en dat al bijna bij elke bestelling een ramp geweest is... Hoop dat jullie snel via een andere koerier ook in BE kunnen leveren, dan wordt het zeker en vast 5/5!

Goede ervaring

Plant snel bezorgd, ziet er mooi uit en fijne app

Je wordt erg vriendelijk geholpen, ook is er ruimte om mee te denken. Wel zijn de planten en potten behoorlijk prijzig als bedrijf krijgen wij korting vanwege de grote bestellingen.

Snelle en goede service!

Wat een leuk initiatief! Ik was gewoon op zoek gegaan naar een leuke plant. Vond hem al snel, mét een leuke pot erbij. En binnen no time had ik een nieuwe groene amigo, snel bij mij thuis bezorgd.

Plant heeft niet de waarde van €39,95

Ik vind het een schande wat voor plant ik heb mogen ontvangen van de waarde van €39,95 Ik denk dat ik bij een tuincentrum hiervoor denk nog geen €9,00 kwijt zou zijn. Ik had een cadeaubon ontvangen van jullie en dacht ga een mooie plant bestellen voor op de eettafel maar dit is echt te erg voor woorden Ik ben voor ruim €30,00 opgelicht Voor mij nooit geen plantsome meer ik ga wel naar de winkel toe.

Heel leuke samenwerking

Leuke planten, uitleg waar je blij van wordt en een prima service.

Nvt

Sehr schöne Pflanzen

Die Pflanzen und Töpfe sind klasse. Die Lieferung super schnell! Bin Fan!

Top!!

Heel snel geleverd en super netjes en goed verpakt. Echt super allemaal!

verlässlich und schnell

Preise sind super, Pflanzenpflegetipps idiotensicher. Pflanzen sind 2x in 28 Stunden sicher und heil angekommen. Die App ist super. Paketverfolgung inklusive. Was will man mehr? Alles ist da. Also 5 Sterne Habt ihr gut gemacht. Und werde da gern wieder bestellen.

Prima website, snelle en goede levering. Mooie plant! De bijpassende pot is naar mijn idee iets te klein, de kweekpot komt er net boven uit.

Snelle service en prachtige planten

Pot en standaard

Had een grotere pot gekocht om wat over te planten. Was snel en goed bezorgd

Nummer 1 plek om je plant te kopen

Mooie kwaliteit planten, goede communicatie en nette verzending

Wat een originele firma!

Top app en fantastisch leuke omschrijving van de plantjes

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB