Heel tevreden

Was onze 1e kennismaking met Plantsome . En zijn zeer tevreden. De planten zijn in een goede conditie bij ons afgeleverd.

Super beleving!

Wat fijn dat jullie overal iets leuks van maken! Lijkt makkelijk, maar is ijzersterk. En goed bezorgd en goede kwaliteit. Dit waren niet de laatste planten die ik bij jullie bestel denk ik!

Pflanzen sind von super Qualität

Die Pflanzen waren tatsächlich innerhalb von 2 Tagen bei uns. Sehr sorgfältig verpackt, sodass sowohl Pflanzen als auch Töpfe heil blieben. Auch Wochen danach sehen die neuen Mitbewohner noch gut aus.

Snelle levering.

De plant was zorgvuldig verpakt en werd bij de deur afgeleverd. Voordeel was dat ik hem niet zelf naar boven hoefde te tillen.

Von A-Z grandios

Vorbildliches Startup! Ihr macht echt geile Arbeit. Vom Einkauf bis zu Lieferung alles super. Schneller und kompetenter Support. Würde immer wieder bei euch bestellen.

Super geregeld

Mooie planten met humorvolle service!!

Wat een fantastisch bedrijf is plantsome! Ze hebben oog voor detail, veel humor, en zorgen ervoor dat de groene amigo's het ook nog eens overleven dankzij een super handige app. Heel handig voor zo'n plantenkiller zoals ik :)

Mooie site, snelle levering, mooie plant.

Precies zoals omschreven, maakt de verwachting waar!

Goede site, fijne app en vlotte service

Plantje is prachtig en in een solide verpakking geleverd

Zie boven

Snelle levering en mooie planten

Snelle levering van bestelling Goed en netjes verpakt En zeer mooie grote planten

Boven verwachting!

Mijn plant had helaas een zware reis gehad (ondanks de nauwkeurige verpakking) waren er meerdere grote bladeren geknakt. Ik zocht contact met de klantenservice met de vraag of het nog goed kon komen met deze plant. Ze vroegen mij goed voor deze zielige Amico te zorgen en stuurde meteen een nieuwe toe. De 2e plant mocht ik 3 dgn later in ontvangst nemen en is prachtig! Bedankt voor de geweldige service en prachtige plant.

Ein echtes Schmuckstück

Ich habe mir eine Korbmaranthe bestellt. Sie kam schnell, sicher verpackt und sah wirklich aus wie aus dem Bilderbuch. Es ist eine wirkliche Isabella und eine wunderschöne Mitbewohnerin.

Goede levering en fijne klantenservice

Planten komen goed verpakt en verzorgd aan en zien er goed uit. Klantenservice is behulpzaam en zetten zelfs net dat stapje verder om je te helpen, waarvoor dank!

Bangelijk!

Wat voor ne plezante website is dees!

Uitstekende kwaliteit!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en een gratis app die op tijd aangeeft wanneer je planten water nodig hebben. Ook de app is heel grappig en leuk opgezet. Zeker een aanrader!

Ik mocht de dag erna al mijn super mooie nieuwe groene vriend ontvangen! De whatsapp service was ook heel aangenaam. Jullie hebben er fan bij!

Snelle bezorging Goed verpakt. Mooi groen en super goed verzorgt. Maakt de woonkamer meteen anders . Geen spijt . En kon het door de Samsung tegoed bon erg leuk eens uitproberen en zeker voor herhaling vatbaar.

Uitstekend!

Degelijke verpakking. Iedere plant was goed ondersteund, de glazen pot was in noppen folie verpakt en door de verpakking ingekapseld.de 3 planten hebben de reis goed doorstaan. Prima !

Snel geleverd. De planten waren goed verpakt.

Hele gave plant die straalt in onze woonkamer!

De plant is prachtig, een echte aanwinst in de woonkamer. Het enige minpuntje is dat de plant los in de grond zat. Het wiebelde erg heen en weer. Dit heb ik zelf lichtjes aangedrukt maar het blijft een beetje instabiel.

Mooie plantje

Ik heb nu al 3 plantjes van Platsome en alle drie doen ze het geweldig goed. Ook de app is erg fijn zodat ik weet wanneer ze water en/of voeding nodig hebben.

Super blij met mijn nieuwe amigo's Zullen er zeker nog meer volgen :)

Snelle service, mooie planten

Veel keuze tegen prima prijzen. De planten werden erg snel bezorgd in een hele mooie verpakking. Ik zal zeker vaker bestellen.

Altijd schitterende service

Soms loopt er wel eens iets mis (dat gebeurt) maar de klantenservice van Plantsome is altijd supercorrect. Altijd aangenaam communiceren met jullie! Fan van jullie aanpak. En van jullie plantjes :-)

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB