Gezonde mooie plant ontvangen. Het was een plezier om gem ui de box te nemen

Topcadeau

Gebruik gemaakt van Plantsome om de Terrarium als relatiegeschenk te versturen. Heel mooie pot en wordt als langwerpige doos verstuurd met de inhoud los erbij zodat de ontvanger dit zelf bij elkaar kan voegen tot een mooi geheel. Ziet er top uit.

Goeie service, prachtige plant!!

Goeie service, prachtige plant!!

Erg goed. Goede service

Ik weet alleen nu niet of iedereen de planten goed heeft ontvagen.

Leukste kerstcadeau ooit

Fijn om na het opruimen van de kerstboom gelijk zoveel groen te behouden in huis

dikke 10

afgelopen maandag een plant besteld bij plantsome. woensdag middag stond ie al te shinen in mijn woonkamer! super klantvriendelijk, snelle levering en dan nog die leuke app met veel informatie over je plant... wij zijn fan!

REEDS ENKELE PLANTEN BESTELD; ALLEMAAL ZEER MOOI

PRACHTIGE PLANTEN. ZEER GOED VERPAKT VOOR VERZENDING

Rommelig

Niet geheel jullie fout maar de levering was niet zoals ik had verwacht! 2 planten en 2 poten besteld. Werden in 2 leveringen geleverd. Kreeg maar 1 track&tracé. Dus was niet helemaal duidelijk! Maar ze staan gezond en wel bij me binnen!

Geweldig!

Mijn groene amigo ziet er fantastisch uit. Heb erg gelachen om alle informatie die er bij zit, maakt het leuk om hem alle liefde van de wereld te geven!

Ich liebe meinen neuen Mitbewohner

Tolle Pflanze, gut geschützt verpackt und schnell und heil angekommen. Alles perfekt!!!

We zijn superblij met onze planten. Goed en snel geregeld!

Fijn hoe jullie meegedacht hebben en de verzending supersnel hebben verzorgd.

Geweldig van begin tot eind

Het bestelproces, de levering, de klantenservice toen er een vraag was, het contact toen 1 van mijn gekozen producten niet geleverd kon worden: Alles wordt fantastisch gedaan. Prachtige planten, veel mogelijkheden, de app maakt het niet laten doodgaan van de planten een eitje (handig ;) ). As we speak staat er een browser open met nog wat nieuwe plantvrienden in het winkelwagentje bij Plantsome.

Het terrarium was door transport beschadigd (ondanks dat het super goed verpakt was)en dat werd adequaat opgelost. Bijzonder prettig contact! Dank jullie wel! Ook de katten zijn blij met jullie grote kartonnendoos en de papierenzak ;)

Alles wunderbar!

Meine neue Freundin ist genauso wie ich sie mir vorgestellt habe und zudem kam sie in einer sehr umweltfreundlichen und sehr gut durchdachten Verpackung 2 Tage nach der Bestellung bei mir an.

Perfect verpakt en bezorgd

Gewoonweg prima winkel mooie planten en snelle bezorging Ga zo door zou ik zeggen

Wat extra groen op de studeerkamer

De medewerker van de post kon niet zo goed lezen, want hij zette ondanks de zeer duidelijk doos de doos ondersteboven neer. De plant was erg goed ingepakt, dus heeft hier geen last van gehad. Het formaat van de plant viel wat tegen, had gehoopt op wat meer blad.

Ik heb onlangs een ollie en een bob besteld en deze werden een dag later al geleverd in Belgie , in perfecte conditie. De planten gedijen mooi, een echte aanrader! Christele

Fantastisch!!

Goede kwaliteit, keurige updates en geleverd zoals beloofd

Tolle Pflanze, superschnell geliefert

Ich hatte nach ungiftigen Pflanzen gesucht und dabei Plantsome gefunden. Der Shop ist toll, die Bestellung einfach und vom Einkauf bis zur Lieferung von 'Joshua' gabs immer was zu schmunzeln :-) Die Bestellung wurde abends bestätigt und war am übernächsten Tag hier, Joshua nebst Topf in Top-Zustand. Ich bin begeistert und werde sicher wieder bestellen.

Erg netjes en heel leuk verpakt! In zeer goede conditie aangekomen. Goed op de hoogte gehouden en iemand is er heel blij mee!!

Snelle levering plant kwam in zeer goede staat aan

Gewoon supergoed!

Snelle levering en de plant was héél goed verpakt. Plant is erg mooi...groot en de kleur is prachtig. Snelle en duidelijke communicatie via Whatsapp. Erg leuke en vlotte manier ook qua communiceren. Gewoon supergoed!

HEEL GOED!!

Vlugge levering. Goed verpakt.

Snelle levering goed verpakt! Planten zijn van goede kwaliteit.

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB