cool new friend

I got my new amigo delivered on time and all in good shape. The package is very well sealed and protracted the plant nicely. there two young leaves that are a bit bruised but im hoping that they will recover soon enough. Thanks!

Dit is de derde keer dat ik een plant via Plantsome heb besteld. Wederom snel geleverd en zeer goed verpakt. Mooie planten, we zijn er erg blij mee!

Schitterende ervaring

Helaas gaven we de cactus cadeau;) Eerdere ervaringen zijn erg goed

Mooie plant, maar bezorging niet goed

Plant was helemaal uit de bak gekomen en meer dan de helft van de aarde losgekomen in in de kartonnen verpakking.

Aanrader

Gewoon goed!

Levering goed, resultaat matig

Graag een duidelijke beschrijving wat je moet doen als de plant is aangekomen: wanneer uitpakken, water, licht, acclimatiseren e.d. We hebben de plant te lang in de doos gelaten, waardoor die is verlept. Wat voor u vanzelfsprekend is, is misschien voor een ander niet zo vanzelfsprekend. Hoe lang kan de plant in de doos blijven? Een duidelijke waarschuwing, bijvoorbeeld in het rood. Hieronder lees ik iets over een app. Dat was niet duidelijk voor mij.

Geweldig!

Ik heb een giftbox besteld. Het is leuker om te geven dan alleen maar een giftcard. Zo heeft de ontvanger al onmiddellijk een tastbaar geschenkje. De box was goed verpakt en werd ongeschonden afgeleverd. Super tevreden!

Mijn mooie baby's kwamen in perfecte gezondheid aan!

Ik ontving mijn pakketje op de afgesproken dag. De plantjes zagen er prachtig en gezond uit en waren het perfecte kerstcadeau voor mijn mama. De bezorger had er geen gekke dingen mee gedaan want op de doos was goed aangegeven in welke richting de doos vervoerd en afgegeven moest worden. Wij hebben ondertussen voor onszelf ook twee nieuwe huisgenoten bij awesome Plantsome bestelt!

sehr nett, schnell und hilfsbereit! Danke!

Ein Pflanze war kaputt bei mir angekommen, und da sie ein Weihnachtsgeschenk sein sollte, brauchte ich schnell Ersatz. Es hat sofort geklappt, die neue Pflanze ist am 24.12. noch angekommen und die Beschenkte hat sich sehr gefreut. Danke - und Frohes Fest. :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super mooie plant, goed verzorgd aan gekomen

Mooie plant, goede prijs en keurig verpakt aangekomen.

Problemlose Ersatzlieferung.

Leider haben nicht alle Pflanzen die Lieferung überstanden - es erfolgte eine problemlose Nachlieferung. Ansonsten alles Top!

Op tijd geleverd. App werkt goed. Planten in prima conditie

Verrassend en erg mooi!

Goede service en uitleg, mooie planten, gemakkelijk op te bouwen. Het resultaat is geweldig….zo mooi!

Hij/zij staat op punt om te overlijden

Toen de erwten plant binnen kwam dacht ik al wat een zielig plantje en nu staat hij op het punt te overlijden ik vind het vreselijk

Super mooie planten.

Leuke site, goede verpakking.

Alle Pflanzen heil angekommen

Die Pflanzen waren gut verpackt, alle heil, der Versand super schnell. Ein Übertopf war zerbrochen, dieser wurde sofort gemeldet und kurze Zeit später wurde der neue Ersatz Topf im Empfang genommen. Alles in allem super Sache ! Nur der Versand bei DPD ist absolut unterirdisch, da wäre es schön wenn man auswählen könnte, da würde ich gern einen Tag länger warten aber habe weniger Ärger. DPD liefert einfach an Kiosk obwohl man zu Hause ist, klingelt nicht. Al und oder stellt das Paket einfach ins Treppenhaus ohne zu informieren ...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlot geleverd, niet teveel overbodig verpakking voor een eerlijke prijs, Ik ben zeer tevreden

Traumhaft schöne Pflanzen und ein top Service ❤

Wir sind absoluter Plantsome Fan ❤ Die Pflanzen sind alle traumhaft schön und gesund. Die Verpackung erste Klasse. Und der Service top ❤ Wenn wir könnten, würden wir mehr Sterne geben.

Super.

Leuke site, mooie planten. Plantzoeker is heel fijn, maar vooral de app is heel fijn. Je vergeet je planten nooit meer water te geven.

Klasse Kundenservice & tolle Produkte

Es wurde mir sehr schnell geantwortet! (20 Minuten) Die Webseite und das Bestellerlebnis sind bemerkenswert toll, einfach, verständlich und übersichtlich. Also kann den Shop nur empfehlen.

Gewoon zoals het hoort

mooie producten en degelijk verpakt , heel keurig gedaan.

Later dan gedacht en verwacht

De planten die ik heb besteld werden later bezorgd dan verwacht. De planten waren als welkom op de eerste dag van een tijdelijke woning van mijn business partner. Twee weken daarvoor brandde op klaar lichte dag zijn huis af. De planten staan voor een nieuw begin van het maken van een thuis.

Geweldige plant

Goed verzorgde plant in perfecte conditie.

De mooiste planten, de beste service!

Ik ontving vier prachtige, nieuwe vrienden van Plantsome voor het eerst. Voordien stierven mijn planten telkens, waarna ik de hoop opgaf. De applicatie van Plantsome gaf me echter goede moed waarna ik het weer een kans gaf. Wat ben ik blij met mijn keuze en dit via Plantsome te bestellen! De app is een geweldig hulpmiddel om de planten te onderhouden. Daarnaast vind ik hun ludieke verwoordingen op speelse wijze zeer aangenaam en plezierig om te lezen. De website is eveneens een ‘winner’ naar mijn gevoel. Met mijn twee kattenvrienden in huis kon ik ook zonder plantenkennis een keuze maken die voor hen onschadelijk is. De planten waren met veel zorg verpakt en geleverd. En de plantjes zelf? Jongens, wat een parels zijn het stuk voor stuk! De potten die ik erbij bestelde staan ook beeldig en zijn van zéér goede kwaliteit. Hartelijk dank!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB