Kleine (te )dure planten

Bezorging oké maar de planten vielen tegen. Ik had voor deze prijs grotere planten verwacht. Bij o.a. de Gamma dezelfde planten voor een kwart van de prijs....

Sehr guter Kundenservice, alles super.

Alles super, gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit, schoonheid en mooie prijzen

Steeds een mooi aanbod aan kwaliteitsvolle planten. Heel goede levering, Plantsome doet wat ze beloven. Planten komen ook peefect toe aan huis. Een echte aanrader!

Fijne communicatie!

Mijn vragen werden duidelijk beantwoord door de klantenservice voordat ik ging bestellen. Het pakket was super netjes en verzorgd! Hartstikke bedankt voor alle moeite, mijn vriendinnetje is blij met haar blad mattie!

Goeie!

Snelle en goeie service met heel veel humor. Ook top-planten!

De plant is netjes bezorgd

Mooie plant. Was zorgvuldig verpakt en de bezorger was vriendelijk.

Heel nice

Ben net op mezelf gaan wonen en heb echt geen groene vingers. Door het lezen van de verhalen van de plantjes werd zelfs ik enthousiast en heb een paar extra matties erbij besteld :)

ruime keuze, snel bezorgd.

Geweldig!

Het zijn hele mooie planten, goed verpakt en met een leuke bijhorende app, waardoor je ze de juiste zorg kunt geven.

Ideaal!

Ik was al een tijdje op zoek naar een calathea medallion dus toen ik hem in een voordeelpakket zag zitten met andere calatheas was ik helemaal in mijn nopjes. Meteen bijpassende potten besteld. Alles werd de volgende dag geleverd en door de nieuwe manier van levering had ik ook geen last van dozen/afval.

Nieuwe pot was zeer goed verpakt! Snelle levering.

Snel en goedverzorgd

Altijd gezonde planten met bijpassende mooie pot.

Top Qualität die schnell da ist

Ich habe mich auf der Seitw gut beraten gefühlt und habe dann innerhalb von 2 Tqgen eine wundervolle Pflanze erhalten. Unversehrt hier angekommen Würde ich sofort wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Großartig! Immer wieder gerne!

Tolle Pflanzen, toller Service! Was will man mehr!

Supee

Snelle bezorging en de plant kwam netjes uit de doos. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst

Makkelijk een nieuwe amigo in huis

Heel leuke website die me geholpen heeft al mijn planten op de juiste plaats te krijgen.

Goede planten, briljante app

Al sinds hij er is maken wij enthousiast gebruik van de app, wat een uitkomst! Nu ook planten via hun besteld welke perfect verpakt en in zeer goede staat aankomen. Wat prijzig, maar met dit koude weer geef ik liever meer geld aan voor een goed verpakte en verzonden mattie dan een dode goedkopere mattie

Schnell, unkompliziert und einfach wunderschön

Die Bestellung ist total unkompliziert und ich finde es super praktisch, dass man immer direkt einen passenden Topf auswählen kann! Unser Topf kam leider zerbrochen bei uns an, das war aber kein Problem, nach direkter Reklamation wurde der Topf nochmals kostenlos verschickt und schon 2 Tage später bei uns :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Onze plant was kleiner dan verwacht

Wij wilden Ruben weggeven als kadootje. Toen we de verpakking openden bleek Ruben veel kleiner dan verwacht voor 30 euro. Dus nog maar een fles goede wijn erbij gedaan als kado. Wij schaamden ons een beetje om dit zo weg te geven namelijk. Volgende keer maar weer naar het tuincentrum voor een mooie grote plant

Vlotte service, goede kwaliteit!

Planten zijn van goede kwaliteit. Ze zijn heel goed verpakt ... dus geen beschadigingen. Top service!

Tolle Pflanzen, schnelle Lieferung und ausgezeichnetes Preis-Leistungs-Verhältnis

Der Service und die Pflanzen sind wirklich klasse. Vielen Dank für diesen klasse Service und die tollen und gesunden Pflanzen. Schaut euch unbedingt die App an, das ist wirklich super praktisch. Da alles so wunderbar funktioniert hat nicht mein letzter Einkauf bei Plantsome

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige groentjes besteld en super snel geleverd

Ik heb besteld, het was hier vlug. Alles was met zorg en liefde verpakt, gelukkig want de leverancier had de doos onderste boven in de gang gezet (ook al staat er zeer duidelijk, this side up). Ik vindt het super dat je kan zoeken naar een plant die het beste bij je pas via een alinea die de beste keuzes er dan uit filtert. Dan ook nog de zorg via de app is ook wijs, ik gaf men planten altijd al een naam door te kijken van waar ze komen en de opvallende kenmerken. Zal zeker nog eens bestellen als ik meer plaats heb!!

Aardige bezorger, met een smile. Heeft nooit geklaagd over alle trappen (3 hoog). Ik werd goed op de hoogte gehouden per e-mail over de bezorging. Duidelijke, leuke website, makkelijk. Veel keus, het was moeilijk kiezen voor mij, haha. Ik zal vaker kopen. Ik heb het mijn familie aangeraden.

super goed

altijd een genot om bij Plantsome een plant te bestellen super leuke medewerkers

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB