Alles leeft nog!!

Voor het eerst leven al mijn planten nog doordat plantsome me helpt met de verzorging en op tijd water geven. Ook heb ik onlangs een nieuwe plant gekocht via plantsome. Prachtige plant die in perfecte staat, heel goed verpakt bij ons aankwam en nu staat te pronken in mijn woonkamer. Heel blij met plantsome!!

healthy plants, at last!

Before Plantsome I had been buying at some local shops. But always - problems. Bugs, or weak growth, or a host of other issues. The plants from Plantsome are mature and well-tended. I look forward to them thriving at home. :)

Super Service und wunderschöne Pflanzen

Ich würde Plantsome jedem weiterempfehlen! Super schöne Pflanzen und ein toller Service! Einen See Blumentöpfe ist kaputt angekommen und ein neuer war innerhalb eines halben Tages auf dem Weg zu mir! Super Service und die dazu perfekte App! Weiter so!

Snel, handig, mooi maar duur

Zeer snelle levering van mijn plant in een zeer stevige, unieke en mooie kartonnen doos. De app is ook zeer leuk, het zou wel makkelijker zijn als je meldingen (voor bv. water te geven) apart kon uitchecken. Sommige planten vind je niet in tuincentra maar wel op plantsome (zoals rhaphidophora tetrasperma). Planten in tuincentra zijn wel meestal goedkoper dan op plantsome. In het algemeen raad ik plantsome wel sterk aan.

Super service en kwaliteit

Van het advies voor de planten voor kantoor, de bestelling tot de aflevering en de nazorg, niets dan lof !

Prima verpakking

Ik heb een Sophia gekocht en gekregen!

Ludiek speels en toch inhoudelijk wat betreft assortiment en advies

Goede zoekfunctionaliteit Advies en begeleiding via app Divers assortiment Snelle goede verzending

Klasse Service

Prachtig en mooi concept!!

Helemaal fijn en fleurig

Mooie plant, genoeg keus in potten en snel binnen

Plantsome had de bijzondere plant die ik graag wilde hebben. Ik gebruik al enige tijd de app en dus was de keus snel gemaakt. De plant kon met pot besteld worden en je ziet de plant meteen in de gewenste pot wat kiezen makkelijker maakt. Verzending was snel en voor de plant pijnloos. Wat ik ook heel mooi vond is dat de bezorger de verpakking meteen mee terug nam om het te recyclen!

Mooie plant en een heel goede verpakking

van wishlist tot roommate

Na enkele dagen twijfelen toch beslist om te bestellen. Fijn geleverd op de gevraagde dag, mooi verpakt, mooie plant. Heel blij mee! Enige minpunt, ik stelde een vraag via de app omdat mijn nieuwe roommate er nog niet in staat, en kreeg tot op heden geen respons.

3 x bestellen is 3 x blij

De eerste bestelling bladmatties was om te kijken of planten bij ons op school het zouden overleven. Dat ging prima, dus een tweede bestelling volgde. En nu is iedereen zo blij dat er ook nog een derde bestelling geleverd is. We leven nu in een veel prettiger groene omgeving! De bestellingen waren gemakkelijk geplaatst, de communicatie was prima, de levering volgens afspraak, de informatie top en wij zijn blij.

Uitstekende service en prachtige planten

Voor op ons kantoor hebben we via factuur kunnen betalen. De levering was erg snel, met 2 dagen. De kwaliteit van de planten is erg mooi en we zijn heel tevreden.

Mooie gezonde planten snelle bezorging en zeer goed ingepakt

Plant slecht verpakt

Plant zat niet in een doos en een paar stengels/takjes waren geknakt. Ook zitten er rare bruine vlekken op de bladeren. Heel jammer want over een eerdere bestelling bij jullie was ik wel tevreden.

geweldig

De planten werden de dag erna al bezorgd en zag er heel mooi verzorgd verpakt uit Ook de planten waren stuk voor stuk prachtig Ze staan al op hun plek en ben er erg blij mee Mooie website

Mooie plantjes, goed verpakt!

De plantjes waren in een hele goede staat toen ze binnenkwamen. Ondanks dat de verzending langer duurde dan beloofd (deels door postnl), waren ze in een goede staat toen ze binnenkwamen.

Rundum sorglos Paket

Wunderschöne Pflanzen, schnelle Lieferung, toller Kundenservice. Danke!

Snel, eenvoudig, goed

Plant uitzoeken is simpel en overzichtelijk. Duidelijke beschrijving bij de planten. Gelijk ook een passende bloempot erbij bestellen. Levering was snel, plant goed en stevig verpakt. De app geeft je uitleg over hoe de plant te verzorgen.

Super gaaf om ook cadeau te geven!

Erg tevreden over de service van Plantsome, ik wilde een origineel cadeautje bestellen. Ik had voor 15:00 besteld en de volgende middag was het al bezorgd! Erg gaaf dat jullie ook planten in glazen vazen in het assortiment hebben. Een mooi cadeau voor een bijzonder moment.

Goed advies, plant is oke

Hele goede telefonische hulp gekregen. De plant was heel goed verpakt, echt klasse! De plant incl pot is eigenlijk maar 90 cm (areca) en maar 1 sprietje is 100cm hoog terwijl je een plant koopt die 100cm hoort te zijn dus dat voel je je toch een beetje bedrogen. De plant zelf zag er wel heel mooi uit.

Prachtige plant.

Hele mooie plant, goed verpakt, binnen gekregen. In de app is prima bij te houden hoe hij verzorgt moet worden.

Snelle levering, duidelijke communicatie en prachtige gezonde planten!

Bij het uitpakken sneuvelden er helaas best wat blaadjes, door hoe de planten waren ingepakt. Verder helemaal top!

Fucking awesome!

Super leuke website, geweldige content writers! Ik ben nu bladmatties 4 life met m’n nieuwe plant. Super blij met de app ook!

40 Zwethlaan

Honselersdijk 2675 LB