Heel erg goed

Mooie planten en super goed verpakt! Als planten je lief zijn kan je hier goed terecht!!

Superleuke site

Een feest om rond te neuzen, leuke omschrijving bij de planten. Duurzame verpakking en transport.

Schöne Pflanzen und einen super Service

Bestellung abgeschickt und 5 Tage später die Pflanzen bekommen. Pflanzen waren Top. Leider bei der Lieferung eine Pflanzetrieb umgeknickt . Plantsome Kundenservice kontaktiert und Lösung für das Problem gefunden. Gerne wieder . Die App ist auch super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie plant en alles was heel.

Plant kwam keurig in een stevige verpakking. Bij mijn vraag of de bestelde pot ook in de verpakking zat kreeg ik als antwoord "weet ik niet" ik lever alleen de plant af.

Mooie plant!

Hele mooie plant! 1 dag eerder bezorgd dan gepland, maar dit mocht de pret niet drukken.

Slechte communicatie, geen contact te krijgen

Een bestelling gedaan van 4 planten en gekozen voor avond levering. Dag later een mail dat avond levering niet mogelijk is en de vraag wanneer ik de planten zou willen ontvangen. Ik heb aangegeven op maandag dat ik vrijdag of zaterdag thuis ben en dan de planten wil ontvangen. Krijg ik op dinsdag mail dat mijn bestelling al onderweg is en de volgende dag geleverd wordt. Helaas was dit een deel van mijn bestelling en wacht ik nu nog steeds op mijn laatste plant. Contact via telefoonnummer is niet mogelijk ook niet op de tijden dat jullie zeggen bereikbaar te zijn. Op mail wordt na een paar dagen een keer gereageerd en verdere communicatie via mail verloopt zeer moeizaam. De planten die ik heb ontvangen zijn in goede staat ontvangen en waren goed verpakt.

Alles super sweet und sehr professionell!

Das gesamte Konzept ist einfach klasse! Ich habe keine Ahnung von Blumen und Plantsome hat mich hier wirklich begeistert! Sowohl die Suche nach geeigneten Pflanzen als auch die Bestellung und die Lieferung liefen super! Die App ist ebenfalls klasse und wird mir sicher sehr helfen, meine kleinen neuen Freunde gesund zu halten. Leider war ein Topf bei der Ankunft beschädigt. Dieser wird sicher so bald als möglich ersetzt. Den Pflanzen geht es jedoch sehr gut. Sie kamen einwandfrei bei mir an und sehen fantastisch aus! Alles in allem bin ich vom Konzept „Plantsome“ sehr angetan und würde die Seite jedem empfehlen, der seine Wohnung etwas aufhübschen möchte und vielleicht, ähnlich wie ich, nicht so viel Ahnung von Blumen hat.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Op tijd geleverd en in zeer goede staat! staat prachtig in het huis van mijn zoon en schoondochter huis, de nieuwe groene amigo! :)

Tevreden

Erg mooie en grote plant, goed verpakt en goede grootte en erg vol! Ontzettend blij mee !!

Top service. Slimme app.

Leuke planten als cadeau van mijn werkgever. Wel erg grote doos en veel verpakkingsmateriaal.

Best plant store in the netherlands

Amazing plants, very good packaging, very reliable company. Delivery was also very quick and was in time... It is not the first time i buy plants from them and every time i am very satisfied. Monstera had some few leafs which is turning a little yellow but i think it is negligible

Snel, mooie planten en potten, goeie app!

Tja, what's not to like? De planten en potten zijn perfect veilig ingepakt verzonden, kwamen op tijd, zagen er mooi uit. De website, de app, de verpakking, alles is even hilarisch - kan ik wel waarderen! Plus dat ik als plantenlover, maar tegelijkertijd plantenbeul, misschien eindelijk planten in leven kan houden, door de superduidelijke verzorgingsapp van Plantsome (as in: geef nu Plant X 750 ml water). Veel makkelijker kan het niet worden!

Snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, ook rg makkelijk dat je een keuzewijzer hebt. Bezorging ging snel en zeer goed verpakt.

Prachtig! Alleen... die App

Levering, keuze en aftersales zijn top. Alleen de App doet het gewoon niet goed. Jammer!

Mooie planten. Maar allemaal hebben ze bladeren met bruine randjes ertussen

Transport is goed en netjes verlopen. De planten waren veilig en stevig ingepakt Mooie grote planten. Wat me alleen heel erg tegenviel was dat mijn planten op meerdere bladeren bruine randjes hadden. Of kleine beschadigingen. Als ik ze in de winkel zelf uit had mogen zoeken had ik ze vanwege de randjes en beschadigingen zelf niet gekocht. Vind dit erg jammer. En had het ook niet verwacht.

Bester Shop mit super Kundenservice

Ich habe bereits öfter bei Plantsome und sporadisch auch mal in einem anderen Shop Begrünung für meine Wohnung bestellt. Persönlich bin ich mit Plantsome super zufrieden :-) Im Vergleich zum Wettbewerb empfinde ich die Preise als moderat und die Auswahl umfangreich, aber noch überschaubar. Sofort positiv sind mir die sehr kurzen Lieferzeiten und die wirklich tolle Verpackung der Pflanzen aufgefallen. Mit anderen Shops habe ich auch schon 3-4 Wochen (Lieferung einer Glückskastanie) gewartet und dann leider eine Pflanze mit abgebrochenen Ästen erhalten. Bei Plantsome Fehlanzeige; alle Bestellungen habe ich innerhalb von 2-3 Tagen und sehr gut gesichert erhalten. Praktisch finde ich auch die kostenlose App, die Tipps und Erinnerungen zum gießen aller eingetragenen Pflanzen gibt. Schade finde ich hier, dass ich in der App ein neues Konto registrieren muss und nicht gleich das aus dem Shop verwenden kann - aber irgendwas ist ja immer ;-) Ich kann Plantsome absolut empfehlen und werde immer wieder hier bestellen. Vielen Dank :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schlechte Lieferung und dann noch kaputt!

Das mit dem Wunschliefertermin hat schon mal nicht geklappt! Ich hab als Termin den 30.08. ausgewählt und am Samstag den 27.08. erhalte ich eine Mail, dass das Paket nicht zugestellt werden kann! Und es war jemand zu Hause, es wurde nicht geklingelt und kein Zettel hinterlassen. Am Montag den 29.08. dann das selbe Spiel! Dann habe ich es in eine DPD Filiale liefern lassen und konnte es dann endlich abholen. Ich öffne es und zuerst sind die Blumen schon total zerdetscht und liegen auf einander auf den Blättern mit den Töpfen nach oben! Und dann ist das Glas komplett kaputt! Ich habe das Formular online bereits ausgefüllt, aber ich konnte nur ein Bild hinzufügen. Daher schreibe ich hier nochmal. Ich erwarte für das Geld umgehend einen Ersatz. Es sollte eigentlich ein Geschenk sein was morgen am 01.09. verschenkt werden sollte! Ich hoffe das sich durch die zusätzlich Nachricht hier, jemand bemüht das alles beschleunigt wird! Meine Bestellnummer lautet 78082. Ich werde hier noch weitere Bilder hinzufügen und hoffe, das morgen Ersatz versendet wird an die Adresse Carsten Möller Montessoriweg 13 in 32108 Bad Salzuflen. Ich war vor der Bestellung sehr begeistert von dem Konzept und dem Service hier per WhatsApp. Durch das Debakel mit der Lieferung bin ich echt enttäuscht. Ich hoffe, dass Sie das morgen wieder in Ordnung bringen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie planten en goede plantgarantie

5 planten besteld en tijdig ontvangen. De doos was beschadigd door vervoerder. 4 planten hebben de eerste anderhalve week overleefd maar 1 plant was niet meer te redden door de beschadigingen. Na mailtje en foto hiervan keurige afhandeling middels de plantgarantie.

Pot kapot bij aankomst, wortels uit kweekpot gebarsten

Ik was eerst heel enthousiast over Plantsome. Maar ik denk toch dat ik maar een eerlijke review ga schrijven. De pot die ik had besteld was bij aankomst gebroken. De klantenservice was vlot en stortte zonder vragen het geld terug. Maar toen ik mijn plant ging verplaatsen zag ik dat de wortels uit de kweekpot zijn gegroeid waardoor hij wankel en scheef staat in de woonkamer. Het voelt wel alsof ik een afdanker heb besteld en dat is niet prettig. Ik kan hem wel terugsturen, maar in de originele verpakking, maar de verpakking was zo kolossaal dat ik dat heb weggegooid. De plant zelf ziet er een beetje verloren uit, met kapotte bladeren. Al met al zijn mijn verwachtingen niet waargemaakt.

Viele Pflanzen top, manche nicht so, aber bester Kundenservice!

Viele Pflanzen top, manche nicht so, aber bester Kundenservice!

Bester Pflanzen-Onlinehandler

Die Lieferung wird innerhalb zwei Tagen geliefert. Die Pflanzen sind sehr gut verpackt und ganz heil angekommen. Ab EUR 50 kostenlose Versandkosten... TOP! Mach's weiter so...

2 op 7 bestelde planten

Ik heb 7 planten besteld. Vijf ervan zijn in degelijke staat toegekomen. Twee ervan echter niet: de chinese roos had geen enkele bloem, erger nog alle knoppen zijn er de dag nadien allemaal van afgevallen (ondanks dat ik de plant water had gegeven volgens de instructies), de pauwenplant Eva haar bladeren waren allemaal beschadigd, gescheurd of er ontbraken zelfs stukjes.

Übertöpfe kaputt

Alle übertöpfe waren kaputt und 2 Pflanzen sehen auch nicht wirklich schön aus

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schön üppig gewachsene Pflanzen!

Die Pflanzen sehen sehr gesund aus, Preis-Leistung stimmt hier auf jeden Fall, alle Pflanzen sind auch sehr üppig bzw haben schon viele Triebe ausgewachsen. An der Verpackung müsste noch gearbeitet werden, da die Pflanzen durch die Lieferung etwas in Mitleidenschaft gezogen werden, daher ein Stern Abzug. Eventuell auch eine andere Lieferfirma beauftragen, da die Fahrer bei DPD sehr grob mit den Packeten umgehen, egal ob drauf steht, das der Inhalt zerbrechlich ist oder in diesem Fall eine sensible Pflanze enthält.

Perfect verlopen

Heel tevreden over de levering. Werd mooi op gekozen dag geleverd door een zeer sympathieke man met een goede dosis humor. Planten zien er fantastisch uit en perfect te onderhouden met de app. Zeker een aanrader!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!