Snelle levering en mooie kwaliteit planten en potten

Voor de tweede keer een bestelling gedaan van planten en potten voor bij ons op kantoor en in de lesruimtes. We zijn ontzettend tevreden! Eindelijk om het tot het leven!

Mijn planten blijven eindelijk in leven

De planten komen goed verpakt aan. De app helpt mij om eindelijk de planten in leven te houden :)

Einfach großartig!

Ich hatte vor längerem schonmal kleinere Pflanzen bei Plantsome gekauft und mithilfe der App sind sie mir nicht eingegangen, sondern wirklich schön geworden! Und jetzt bei der Aktion „kaufe 3 für 2“ musste ich einfach zuschlagen. Habe 3 wundervolle, große und super verpackte Pflanzen bekommen, sofort in der App hinzugefügt und ich liebe sie einfach! Danke Plantsome, ihr macht einen super Job! Besonders für Menschen, dessen Pflanzen eher eingehen :)

Top plantenservice

Mooie planten, goed verpakt en helemaal heel aangekomen. Prachtig grote tabaksplant die onze verwachtingen overtrof. Gekozen voor de flexibele bezorging om het milieu te besparen, hierdoor veranderde de bezorgdag wel drie keer. Geen probleem, maar in de communicatie niet helemaal duidelijk, waardoor hij uiteindelijk bij de buren terecht kwam. Dus goed om te weten ;)

Postorderbedrijf zonder service?

Plant kwam snel, maar paste helaas niet. Volgens de website zou je kunnen retourneren, na eerst retourinstructies op te vragen. En daar ligt het probleem; je krijgt niemand spreken. Telefoon wordt niet opgenomen, en op email wordt niet gereageerd. De plant staat hier weer netjes ingepakt klaar voor retour, maar staat echt in de weg. Waar zijn jullie, Plantsome??

Ik heb genoten van aankoop tot plaatsing! De website zit zeer goed in elkaar. Makkelijk om de juiste plant op de juiste plaats onder de juiste omstandigheden te vinden! Bedankt voor mijn nieuwe groene vrienden!

Alleen waren er 2 bladeren afgebroken jammergenoeg maar verder goed overgenomen

Mooie planten en goed ingepakt

Alles is goed verlopen mooi ingepakt en heel mooie planten

Super grüne Amigos, toller Service

Meine 2 bestellten Pflanzen kamen binnen 3 Tagen an, alles super verpackt, Schilder dabei was nach dem auspacken zu tun ist und alles bis auf die Töpfe in Papier statt Plastik eingepackt. Ein zusätzlich bestellter Topf ging leider unterwegs kaputt, Kundenservice hat innerhalb von 12 Stunden bereits kostenfrei einen neuen losgeschickt. Die App ist simple, Erinnerungen funktionieren super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal in de wolken in mijn jungle

Wat een makkelijke bestelling, leuke levering & heerlijke planten! De planten die ik bestelde, zijn allemaal iets groter dan verwacht wat alleen maar een leuke verrassing was. Grote fan!

Aangename webshop, leuke nazorg via de app!

De webshop biedt een aangename winkelervaring, en ook duidelijke informatie over de planten. Ook de app is erg goed, het helpt met concrete tips, afgestemd op de plant en de omgeving, om je groene vriend vrolijk en gezond te houden! Dankjewel :)

Super Pflanzenqualität, sehr guter Kundenservice!

Vielen Dank für alles!

Geweldig!

Wij waren al bijna een jaar opzoek naar een mooie XL blikvanger voor in ons huis. Na onze fysieke zoektocht kwamen we online terecht bij Plantsome. Mooie plant uitgezocht en supersnel in huis. Voldoet volledig aan onze verwachtingen, ook de plantsome-app werkt super. Nooit meer anders voor ons. Wij weten waar we voortaan onze planten vandaan halen!!!

Ihr seid Klasse, Respekt!

Eure Webseite ist wirklich toll gestaltet. All das was ihr in Szene setzt und präsentiert trifft genau zu. Wie liebevoll die Pflanzen verpackt waren, so das meine grünen Freunde gut und sicher bei mir zuhause ankommen sind, ist wirklich toll. Ihr vermittelt mir damit ein echt gutes Gefühl. Die Pflanzen sind in sehr guter Qualität, ich hoffe diese Überleben auch in meinem zuhause.:) Die Pflanzen App die Ihr anbietet ist auch mit bei mir an Bord. Bis Bald! und Danke!

Einfach super!

Ich habe das erste mal bei plantsome bestellt und bin absolut zufrieden. Von der Kauf Abwicklung bis zur Lieferung. Sehr gut und auch praktisch verpackt. Gesunge, schöne Pflanzen. Gerne wieder!

Top als altijd

Ik bestel veel via internet en kan derhalve niet iedereen een positieve review geven (al verdienen sommigen dat zeker), maar Plantsome is toch wel een zaak die boven de rest uit stijgt. Perfecte site, idem levering en handige nazorg is voor iemand die nep plant nog dood kan laten gaan toch wel heel makkelijk! Kortom, perfect geregeld weer deze bestelling, ga zo door.

Snel, correct en handige app

Met een aantal trefwoorden vonden we snel onze nieuwe woonkamerplanten. De levering was snel, de bezorger aardig. De app die aangeeft wanneer de planten nood hebben aan water of voeding geeft de planten een veel hogere overlevingskans!

Sehr zufrieden

Meine zweite Pflanze von Plantsome und sehr zufrieden. Vielen Dank. Weiter so

Super tolle Pflanzen und einmaliger Service

Ich habe einen Flaschengarten bei Plantsome gekauft. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Die Pflanzen sind qualitativ sehr hochwertig und waren, trotz Versand, in einem unglaublich guten Zustand. Der Flaschengarten hatte leider einen Riss. Aber auch hier hat mich Plantsome begeistert. Meine Anfrage zum Umtausch wurde umgehend bearbeitet und schon nach kürzester Zeit wurde ein neuer Flaschengarten geliefert. Für diesen Service und die tolle Qualität kann man nur volle 5 Sterne vergeben. Macht weiter so!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Guter Zustand & schnelle Lieferung!

Obwohl das Paket bei der Lieferung sogar seitlich abgelegt wurde, war der Inhalt in bestem Zustand und kein Blatt geknickt oder Erde im Karton. Alles super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Plants are of a good quality.

The delivery box is well made and clearly labeled for the delivery service to carry it properly without damaging the plants. However, my delivery man decided not to follow any of the instructions or any regard for package handling/common sense. When I opened the box, there was dirt and plants all over the place. I quickly repotted them and they have survived. I don't fault Plantsome, I fault delivery.

Bezorging kan zorgvuldiger

Plant en pot zijn prima zoals op de website aangegeven. Plant laten bezorgen bij een bedrijfspand met verschillende bedrijven. Helaas was het pakket zonder bericht achtergelaten in de algemene, onbemande, hal in plaats van bij het juiste nummer afgeleverd. Pakket was neergelegd/omgevallen maar de inhoud gelukkig niet beschadigd. Andere huurder in het pand zag het liggen en heeft het even gemeld, zodoende is het toch aangekomen.

Schnelle reibungslose Abwicklung und tolle Ware

Bin sehr happy mit meinen neuen Wasserpflanzen. Kundenservice top, Ware top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig nieuwe vriend in de woonkamer!

Plant Job heeft het goed naar zijn zin in de woonkamer. Hij is netjes aangekomen in een stevige doos en de pot zat er al omheen. Uitpakken en direct genieten! Thanks toppers!

Jullie nog maar net ontdekt

Wat een leuke app, wat een leuke klantbenadering en wat komt de passie voor de groene vrienden terug in de bezorging, tips en de app. Had ik jullie maar eerder ontdekt!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!