Mooie plant

Mooie plant en op tijd geleverd!

Nog niks ontvangen

Helaas nog niks ontvangen. Reeds tel. contact gehad met jullie. Hoop dat jullie morgen de zending opnieuw willen sturen, groet Ellen

Mooie planten netjes aangekomen

Mooie kwaliteit plant, grootte als vermeld Zeer goed verpakt zodat echt alles nog heel is, geen korreltje aarde los (en met onze lieve zachtaardige pakketbezorgers zegt dit heel veel)

Bestelling prima verlopen, dacht eerst als dat maar goed gaat met het vervoeren van een plant. Nou het ging goed. Prima ingepakt zodat er bijna niets mis kan gaan. Top.

snel en netjes

Tolle Pflanzen, schnell geliefert

Alles hat wunderbar und schnell geklappt. Eine Pflanze, die den Transport nur etwas lädiert überstanden hat, wurde unkompliziert ersetzt! Gerne wieder

Slecht

Veel poeha voor weinig plant. Wel snel bezorgd. Grote doos met 2x bestelde roos voor buiten. Nauwelijks blad en 1 plant is denk ik al dood. 1 bruine stengel in de pot.

Geniaal

Een all-in service en ervaring. Mijn amigo kwam binnen met de ''vingers'' tussen de deur van de doos, maar hij hoefde maar even te huilen. Een glaasje ranja (merk pokon) en hij was weer helemaal vrolijk. Knappe site, duidelijk en goed vormgegevens. Goede prijzen. Inmiddels hebben we hier een flinke verzameling groene amigo's waaronder een Alfredo, die inmiddels al mooi uit de kluiten is gegroeid.

Schöne Pflanzen, lange Lieferung

Die Pflanzen sind sehr gut. Auch die Anleitung und das Zubehör ist perfekt. Leider hat mein Glas BORIS einen defekt, und jetzt warte ich mehr als eine Owche auf das Ersatz-Glas. Das ist zu lange, man kann ja solange nicht die Pflanzen einsetzen.

Excellent

Excellent

• Ci consiglieresti? Si

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Mijn moie Amigo ging langzaam maar zeker dood. Bladeren verkleurde en was onverklaarbaar waarom. In contact met Plantsome getreden en probleem voorgelegd. Uiteindelijk nieuwe plant gekregen want ik zat nog in garantieperiode. Fijn en aardig.

Zo als het moet

prettige website, handig bestellen, snel bezorgd, mooie planten

prettige website, handig bestellen, snel bezorgd, mooie planten

Perfecte service

Nadat mijn bestelde planten helaas door post.nl niet zo lief waren behandeld en 2 van de 3 planten meer dood dan levend werden bezorgd, heeft een man, waarvan ik zijn naam helaas niet heb onthouden (hij is opgegroeid in Ede) me super goed geholpen. De planten zijn zonder gedoe allemaal opnieuw bij me bezorgd. Dit was de derde keer dat ik hier heb besteld en ondanks de teleurstelling deze derde levering, waar Plantsome niets aan kon doen, heb ik toch weer een super tevreden gevoel overgehouden aan mijn aankopen.

Met een druk op de knop een prachtige plant in huis gehaald.

Groot fan(s) van Plantsome. Easy, snel en een goeie kwaliteit (plant) in huis gehaald. De plant was in werkelijkheid zelfs nog een slag groter als we hadden verwacht. Zoals altijd erg tevreden met onze aanschaf! Thanks Plantsome!

Fantastische service

Gezien mijn persoonlijke ervaringen met Plantsome ook zakelijk bij jullie besteld. Wat een fijne service. Jullie denken ontzettend mee en hebben overal een oplossing voor. Bedankt, Job!

Beste Online Pflanzenschule

Erstaunlich durchdachtes Konzept, Prozessenabwicklung und hervorragende Qualität der Pflanzen. Ließ mich bei plansome arbeiten wollen, obwohl ich nicht zur Branche gehöre. Alle weiteren Pflanzenanschaffungen mache nur bei plantsome.

Heel mooie gezonde plantjes

De plantjes zijn gezond en heel professioneel verstuurd.

Super!!!

Gewoon een super site. Plantjes komen heel verzorgd en rap toe.

Super leuke en makkelijke website om planten te bestellen. Ook de app is superhandig, om je te helpen met je planten te verzorgen.

Een vruchtbare ervaring bij deze amigo's

Makkelijk besteld, zeer goed verpakt geleverd. Duidelijke beschrijving, en we genieten en zijn trots op onze boris.

Sehr schnelle Lieferung, top verpackt, top Ware!

Sehr schnelle Lieferung, top verpackt, top Ware!

Geen verrassingen en perfect zoals op de site.

De plant is prachtig, maar de service is nog beter, de eerste punt werd ergens bezorgd waar ik niet heenkomen, dus is er een nieuwe bezorgd aan huis waar ik heel gelukkig mee ben.

Prima planten en service.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!