Niets ontvangen - geen reactie op mail met vraag waar mijn bestelling blijft

Zeer slecht gezien ik wel betaald heb maar er zelfs niets verzonden werd.

Aanrader

Vlotte services. Altijd alles in prima conditie. Behalve de laatste keer had ik een kapotte bloempot.

Snelle levering en top klantendienst!

Ontzettend tevreden

Ruime keuze, mooie planten, super snelle nette verzending, leuke app vol met tips voor de verzorging van je planten en leuk contact. Vriendelijke, professionele mensen!

Plantastisch!

Ik ben zeer enthousiast over Plantsome. Handige en makkelijke plantenzoeker, snelle levering van de mooiste planten, super handige app en regelmatig behulpzame tips!

De passie spat ervan af!

Uitstekende ervaring! Alles verliep heel goed. Het enthousiasme, de speelsheid van deze mensen is aanstekelijk. Ook hun deskundigheid en hun oog voor wat de klant wellicht nodig heeft (een beetje begeleiding met een glimlach voor wie niet echt groene vingers heeft) is fris en zeer handig. Complimenten!

Prachtig

Echt een prachtige plant…je ziet soms wel eens ergens een plaatje en dan denk je wauw, komt het bij je thuis is het meestal niet zoals het plaatje! Maar in dit geval echt echt waar precies zoals het plaatje op de site.

mooie planten op tijd bezorgd

Jammer dat er een kaartje bijzat voor iemand anders, de planten waren die ik besteld had, maar de ontvanger kreeg een heel verkeerd kaartje

Mooie plantjes

Leuke ervaring, 1 plantje was er jammer genoeg niet, maar heb wel m'n geld terug gekregen en ter compensatie een ander plantje erbij gekregen

Levering is zeer slecht geweest

Eerste keer besteld via jullie en geen goede ervaring. Jullie leveren via PostNL en dat is naar mijn mening een shit bedrijf. Ze hebben niet aangebeld, ook niet bij de buren. Klakkeloos naar PostNL punt in Amsterdam. Mijn vriendin kon pas dinsdag ophalen. Plant was bijna uitgedroogd. Zeer jammer. Het was een verjaardagscadeau. Ik weet dat jullie niet kunnen inspelen op het werk van PostNL, maar ze zijn echt niet altijd correct. Misschien een tip om ander bedrijf te kiezen voor het leveren?! Zeer spijtig allemaal

Perfecte service voor groene vrienden

Top service met goede kwaliteit planten!

Planten niet zoals op de foto

Omdat de winkels gesloten waren tijdens corona wilde ik online planten bestellen. Van het concept werd ik erg enthousiast, site is leuk en overzichtelijk. Reviews goed, dus ik waagde het erop. In totaal 3 kamerplanten besteld. De planten komen goed aangepakt binnen, snelle bezorging ook. De Strelitzia was erg vies en er zaten scheuren in de bladeren, leek niet op de foto. Ik voelde me gecatfisht. Volgens de klantenservice komen in deze plant nou eenmaal scheuren, dit is normaal. Daarnaast vertelde ze dat de planten bij de kweker normaal schoongemaakt worden voor transport, zij excuseerde zich dat dit nu niet gedaan was. De Monstera Delicciosa leek wel op de foto maar zaten twee kleine bruine puntjes op, alsof ze door een vampier gebeten was. Volgens de klantenservice kan dit geen kwaad. Beide planten zou ik in de winkel niet uitgekozen hebben, maargoed, ik heb ze gehouden. Later bestelde ik mijn derde kamerplant, de Alocasia Zebrina. Wederom goed verpakt en snelle levering. Deze plant was in wel zo'n slechte staat dat ik deze direct heb aangemeld voor retour. Door deze ervaring wil ik online geen planten meer bestellen, ik kies ze liever in de winkel uit. Vind het jammer want ik vind het nog steeds een erg leuk concept.

Perfect service: healthy plants, delivered in a blink and great packaging. Happy to buy from you :)

Top keuze en super thuis bezorgd!

Ik woon in Duitsland en heb via de Duitstalige website besteld. Alles is in goede conditie hier aangekomen, en ik vind de app helemaal geweldig! Zo heeft iemand zoals ik, die alle planten laat doodgaan, een kans op een mooie groene leefomgeving! En veel keuze uit planten voor elke smaak en locatie in huis.

Dus wel kleine lettertjes bij plantgarantie!

Ik heb bij hun een gatenplant gekocht voor 27,95. Ik heb meteen hun app gedownload, zodat ik de plant goed kon verzorgen en daarnaast was dit de enige voorwaarde om voor de 3 maanden garantie in aanmerking te komen. Op hun site staat: Op onze bladmatties zit een garantietermijn van 3 maanden, mits goed verzorgd met gebruik van onze App! Veel garanties bestaan uit de befaamde ‘kleine lettertjes’, maar daar doen wij niet aan. Nou dus wel. Na wat appverkeer kwamen zij tot de conclusie dat onze gatenplant doodgegaan is doordat ik hem in een pot gezet heb. Hierdoor vervalt de garantie! Dus wel degelijk kleine lettertjes!

Pflanzen und Töpfe schwer beschädigt.

Habe drei Pflanzen bestellt. Zwei Pflanzen und deren Töpfe waren extrem beschädigt. Bei einer Palme waren diverse Blätter abgebrochen und geknickt (nach 3 Monaten jetzt braun) und eine Pflanze hatte einen Frostschaden, die musste entsorgt werden. Ich würde dort nicht noch einmal bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fantastische levering, geweldige plant

Ik was op zoek naar een plant met bijhorende bloempot als cadeau voor iemand. Na wat rond te neuzen op de fijne website heb ik gevonden wat ik zocht. Het enige waar ik schrik voor had was de levering... Klein plantje in een doos en dat samen met een pot,... Maar de verpakking bleek heel stevig opgebouwd en onderverdeeld te zijn! Heel vriendelijk bedankt!

Schneller Versand- schöne Pflanzen

Die Pflanzen kamen als Geschenk sehr gut an. Nun hoffen wir das sie sich am neuen Standort wohlfühlen und gedeihen. Unsere Amiga verschönern die Wohnung und erfreuen uns. Übrigens- die witzige Beschreibung lässt „schmunzeln“

Slecht verpakt. Alles lag uitelkaar.

Het kwam slecht verpakt aan. Alles lag uitelkaar en op mijn mail kreeg ik geen reactie. Voor de eerste bestelling heb ik geen goede indruk gekregen

Een super leuke app

Ik heb zelfs al een mooie plant met pot besteld. Was best spannend. Maar mijn plantenvriendje heeft de reis naar België goed doorstaan vanwege de sterke mooie verpakking. Ik raad Plantsome aan. Er zijn nog planten die ik mis in de app, maar je kan daar via de app een tip overgeven.

Schöne Pflanzen. Unprofessionelle Lieferung

Sehr schöne Pflanzen. Lieferant sind die Kartons zwischen Transporter und Haustür mehrmals runtergefallen. Kein Karton wurde mit der richtigen Seite oben geliefert.

Nicht ganz perfekt

Die Flasche ist von guter Qualität, auch die Pflanzen sind schön. Leider war die beste und größte mit der geworben wird nicht dabei. Stattdessen eine weniger schöne die auch nicht größer war als die anderen. Es war alles komplett, jedoch habe ich den Eindruck das man in dem Video zum Produkt mehr Inhalt zeigt als man dann geliefert bekommt. Dies trifft auf die Dekosteine zu, wovon deutlich weniger inbegriffen waren als im Video zur Schau gestellt. Auch Erde ist deutlich weniger inbegriffen als im Video gezeigt. So bekommt man die Pflanzen nur zum teil angefüllt oder gar befestigt. 50% mehr Erde wäre das wenigste um den Inhalt Sinnvoll und richtig anzufüllen. Die Verpackung war überaus sicher, alles heil angekommen. Sehr schnelle Lieferung.

Toppie

Plantsome werkt echt super fijn! Het enige wat ik nog mis is bijvoorbeeld een QR code bij de bestelling waarmee de plant automatisch aan je eigen planten wordt toegevoegd in de app! Dit maakt het nog makkelijker en daardoor zou ik nog sneller bij jullie bestellen!

Super leuk!

Was erg fijn om mijn nieuwe plantenvriendjes te ontvangen. Zonder beschadigingen, behalve bij eentje. Maar waren maar enkel blaadjes... Het plantje zelf was nog mooi en goed. Veel uitleg in de app.. op de site.. goed verpakt, kortom echt tevreden en zeker aanrader!

Snelle levering, Mooie kwalitatief mooie producten Erg blij mee

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!