Wat een leuke site (ik hou wel van die humor)! En het wordt je zo makkelijk gemaakt om de juiste plant te vinden. En de bijpassende potten staan er ook gelijk bij! Hupsakee bestellen maar. En eenmaal bezorgd staat het super netjes in de doos klaar, zo de pot in en een plekje in de kamer geven. Ideaal! Lov it.

Mooie planten, super snel bezorgd!

Planten set gekocht en de volgende ochtend al in huis. Ze waren goed onderhouden en doen het goed. Heel blij mee.

Johnny ist gut verpackt in der Blumenstadt angekommen und bereitet mir viel Freude

Als Erstbesteller, kurz und knapp, einfach perfekt. Gerne wieder.

Leuke site met mooie planten

Leuke site, veel keuze en de app is super handig! Het enige jammere, maar ook logisch, is dat je niet precies weet hoe je plant eruit ziet. Hierdoor krijg je soms bijvoorbeeld een ietwat scheve plant die je in de winkel misschien niet zou kiezen :) Verder ook een goede en snelle bezorging!!

Prachtige planten!

Tijdig en vooral blakend van gezondheid kwamen de planten uit de verpakking. Helaas had het kleinste potje wat ik had besteld de reis niet overleefd. Simpel het speciale vragenlijstje hiervoor op de site invullen resulteerde dat ik het geld voor het potje inmiddels terug heb ontvangen op m'n rekening. Blij met de app. Plantennamen verzinnen was erg leuk. Onze kentia palm heet Palmela Anderson (uiteraard bedacht door mijn man). Als ik weer groen nodig heb, weet ik waar ik de volgende keer weer bestel!

Geweldig!

Ging super vlot. Planten zijn ook mooi ingepakt aangekomen. Verzendkosten betaald maar niet zo zottz kosten als bij 123 waar ik 69 euro verzendingskosten moest betalen! Plantjes zijn super mooi en app is echt handig

Plantastic

-snelle en correcte levering - cadeaubox steeds goed onthaald door ontvanger.

Zeer mooie plant!

Zeer mooie plant en op tijd geleverd. Het kaartje voor aan de plant was wel jammer dat dit op de doos was en niet aan de plant zelf maar daarbuiten perfect!!

Leuke website, leuke planten!

Hele leuke website en veel keuze uit planten. Grappig ook met die namen! De geleverde planten waren ook van goede kwaliteit, helaas hadden de twee baby plantjes die ik erbij had besteld de reis niet overleefd... Maar die schuld ligt waarschijnlijk bij PostNL.

Marty de vriendelijke palm is nu al vriend met de nieuwe aankopen haha. Nee zagen er prima uit

Bezorging hardhandig

Mooie plant stevig verpakt was maar goed ook kwam onderste boven op een niet zacht zinnige manier binnen bezorger had duidelijk moeite met de Engelse aanwijzingen op de doos

Planten zijn goed aangekomen en zien er prachtig uit

De planten kwamen in een kwaliteitsvolle doos aan. Ze zien er na uitpakken perfect uit. Ook na een week hier in huis doen ze het erg goed. Nu hopen dat dit zo blijft. Ik heb alle planten netjes ingegeven in de app, nu kiijken of de notificaties goed werken. Ik ben alvast enthousiast.

Schnell geliefert - Perfekt verpackt - Tolle Pflanzen

Die Pflanzen wurden innerhalb von zwei Tagen geliefert. Stabiler Karton und alle Pflanzen waren liebevoll eingepackt. Die Pflanzen selbst haben eine hervorragende Qualität. Ich habe eine Monstera und einen Drachenbaum gekauft. Alles gut und absolut empfehlenswert DANKE :-)

Mooie vaas, mooie plant

Plant was wat kleiner dan ik verwachtte maar de ontvanger was er blij mee.

Prachtige plant, snelle bezorging

Mooie website, leuke en informatieve omschrijvingen per plant. De plant was goed verpakt en er zit een duidelijke omschrijving bij. Een aanrader om hier je plant te bestellen.

Mooie planten, belabberde bezorging

PostNL is een ramp. Koerier gooide mijn planten gewoon over de afsluiting (2meter hoog) om 20h en zonder aan te bellen. Die hoeven bij mij geen pakjes meer te bezorgen. Jammer voor plantsome zolang zij met deze mensen samenwerken.

Totale Empfehlung!

Super Service, tolle Pflanzen, schnelle und unkomplizierte Lieferung.

Keurig verzorgd.

Goed ontvangen in een sterke doos. De plant staat er prachtig bij. Met veel dank.

Prima plant met prima levering

Plant en accessoires in aparte kartonnen dozen geleverd. Duidelijk proces en goede documentatie voor het onderhoud van de plant.

Pflanzen sind ganz schön

Pflanzen kamen leider ganz schön fertig bei mir an,DPD hat mein Paket gut durchgeschüttelt. Ich hoffe sie erholen sich wieder. In meinem Flaschengarten war etwas wenig Erde dabei, finde ich. Könnte etwas mehr sein! Trotzdem schöne Pflanzen.

Mooie planten

Planten zijn zoals aangegeven, keurig verpakt en snel verstuurd! Super leuke website ook.

Fijne website, snelle levering!

Ik was op zoek naar een nieuw huisgenootje (een plant dus ;)), maar had geen idee welke ik wilde en welke bij mij zou passen. Daarom heb ik de test gedaan op Plantsome en toen kwam er maar 1 optie uit, die ik dus meteen heb genomen. Ze hebben een prima assortiment met meerdere mogelijkheden (ook in grootte van de planten) en wat mij vooral enorm aanspreekt is dat ze ook een groot scala aan plantenpotten erbij verkopen! Helemaal relaxed. En een dikke vette plus voor de snelle levering.

Bestel gemak, snelle levering, groene vriend binnen!

Keuze genoeg. Handige tool om je te helpen bij de keuze. Bestellen en in no time is de groene vriend binnen. Leuke kaart ter introductie van de groene vriend. Top ook de mogelijkheid om potten mee te bestellen!

Op tijd geleverd in prima staat! De opvolging via.de app is een uitstekende service!

Mooie cactus

Snelle levering, mooie plant in goede conditie. Enkel ontbrak een plantje, en hiervoor een kortingscode vr gekregen. Goede service.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!