Plantjes en service super!

Prachtige plantjes en super behulpzame en vriendelijke klantendienst! Ook de app gebruik ik en vind ik super! Zo hou ik ze allen in leven. Ik zou 5/5 geven, was het niet dat de levering in BE via Post NL loopt en dat al bijna bij elke bestelling een ramp geweest is... Hoop dat jullie snel via een andere koerier ook in BE kunnen leveren, dan wordt het zeker en vast 5/5!

Goede ervaring

Plant snel bezorgd, ziet er mooi uit en fijne app

Je wordt erg vriendelijk geholpen, ook is er ruimte om mee te denken. Wel zijn de planten en potten behoorlijk prijzig als bedrijf krijgen wij korting vanwege de grote bestellingen.

Snelle en goede service!

Wat een leuk initiatief! Ik was gewoon op zoek gegaan naar een leuke plant. Vond hem al snel, mét een leuke pot erbij. En binnen no time had ik een nieuwe groene amigo, snel bij mij thuis bezorgd.

Plant heeft niet de waarde van €39,95

Ik vind het een schande wat voor plant ik heb mogen ontvangen van de waarde van €39,95 Ik denk dat ik bij een tuincentrum hiervoor denk nog geen €9,00 kwijt zou zijn. Ik had een cadeaubon ontvangen van jullie en dacht ga een mooie plant bestellen voor op de eettafel maar dit is echt te erg voor woorden Ik ben voor ruim €30,00 opgelicht Voor mij nooit geen plantsome meer ik ga wel naar de winkel toe.

Heel leuke samenwerking

Leuke planten, uitleg waar je blij van wordt en een prima service.

Nvt

Sehr schöne Pflanzen

Die Pflanzen und Töpfe sind klasse. Die Lieferung super schnell! Bin Fan!

Top!!

Heel snel geleverd en super netjes en goed verpakt. Echt super allemaal!

verlässlich und schnell

Preise sind super, Pflanzenpflegetipps idiotensicher. Pflanzen sind 2x in 28 Stunden sicher und heil angekommen. Die App ist super. Paketverfolgung inklusive. Was will man mehr? Alles ist da. Also 5 Sterne Habt ihr gut gemacht. Und werde da gern wieder bestellen.

Prima website, snelle en goede levering. Mooie plant! De bijpassende pot is naar mijn idee iets te klein, de kweekpot komt er net boven uit.

Snelle service en prachtige planten

Pot en standaard

Had een grotere pot gekocht om wat over te planten. Was snel en goed bezorgd

Nummer 1 plek om je plant te kopen

Mooie kwaliteit planten, goede communicatie en nette verzending

Wat een originele firma!

Top app en fantastisch leuke omschrijving van de plantjes

Altijd een feest

Prima planten die de reis goed hebben doorstaan !!

Fijne en mooie plantjes, goed afgestemd op mijn wensen! Zorgvuldig verpakt en bezorgd.

Uitstekende service!

Top producten en bij problemen direct geholpen!

Inderdaad Plantsome!

Supersnel bezorgd, goed verpakt en verzorgd, plant zoals beschreven, vriendelijke en competente klantenservice... wat wil je nog meer?

Heel snel geleverd al de volgende dag ...en goed verpakt met een foucher voor de eerste zorg . Nu een week in huis en hij doet het goed .

Zeer te vreden

De levering ging super snel.De planten waren goed verpakt en zagen er uitstekend uit!

Leuke giftcard, fred viel in de smaak! Het babyplantje is onbeschadigd aangekomen en doet het goed :)

Ich lebe jetzt in einem botanischen Garten.:)

Ich finde die Idee Pflanzen zu bestellen großartig. Allein durch die Lieferung bis zur Haustür. Die Pflanzen kommen in einer tollen Qualität. Außerdem bin ich nicht der Mensch mit einem grünen Daumen, aber die App fürs wässern hilf ungemein. Ich hoffe es bleibt weiter so gut.

Niks ontvangen

Helaas was mijn bestelling kwijt geraakt en uiteindelijk nadat ik na een week maar eens vroeg waar mijn bestelling bleef ook nog een artikel op dat moment uitverkocht. Jammer...

Niet zo blij als dat ik was toen ik mijn planten bestelde!

Prachtige website, goed en zorgvuldig verzonden en mooie, gezond oogende planten. Helaas voldoet 1 van de 3 planten niet aan de beschrijving die op de website staat. Ik kocht een plant van 170cm en ontving er eentje van krap 150cm. Jammer, want voor dat geld had ik juist een grote plant verwacht. Hierop contact gezocht met Plantsome. Na het formulier op de website te hebben ingevuld duurde het 5 dagen voor ik reactie kreeg. Er werd gevraagd naar foto's die mijn klacht ondersteunen dus deze direct gemaakt en binnen een uur naar hen verzonden. Helaas tot op heden (inmiddels weer ruim 3 dagen later) geen reactie. Erg vervelend dat er geen mogelijkheid tot contact is, ook op whats-app wordt namelijk niet gereageerd. Dit vind ik een zeer slechte service op een verder zo'n aantrekkelijk, mooi concept en goede verzending! Erg jammer. Hopelijk komt er snel contact en wordt het alsnog opgelost.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!