Prachtige planten

De 2 gouden waaier palmen die ik afzonderlijk had besteld kwamen vrij snel binnen. Verpakt in een grote doos. Schitterende planten.

Goede service met een glimlach

Wat een originele all-round planten hulp

Leuke website en zeer originele app. Vlotte bezorgservice met prima verpakkingsmateriaal. Met behulp van de plantsome app is het onderhoud van planten een peuleschil: heel praktische knowhow is ook voor iemand zonder groene vingers beschikbaar! Blij met m’n bestelling en in positieve zin enorm verrast met de aftersales en begeleiding.

Wat een super app/ bedrijf. Heel laagdrempelig, helpen je met amigo's die zich niet goed voelen. Bezorgen plantjes keurig en super snel. En wat een humor, fantastisch!!

1. Mal bestellt und bin enttäuscht

Meine Pflanze Alocasia Zebrina (Elefantenohr) kam heute an, hatte mich schon so darauf gefreut umso enttäuschter war ich als ich die Pflanze auspackte. Der Topf war nur halb mit Erde befüllt und die Pflanze ist nicht wie auf dem Foto abgebildet gerade nach oben gewachsen sondern sie neigt sich nur zu einer Seite tief nach unten. Ich bin sowas von enttäuscht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super plant super bezorgservice!

Eigenlijk niks op of aan te merken. Ben heel blij met de mooie plant en ondanks de melding dat bezorgen wat langer kan duren dan gehoopt was ie er gewoon de volgende dag!

Goed verpakt en snelle levering

Duidelijke info per plant

Schwierigkeiten 1a gelöst

Ich habe 2x je ein Pflanzenpaket zum Umzug verschenkt. Das erste war schnell und problemlos geliefert. Beim zweiten war die Reise etwas weiter und leider, wegen dem Transportunternehmen auch deutlich länger, als Pflanzen es im Januar vertragen. Die Überlebenden sehen super aus, der Rest wurde anstandslos und schnell ersetzt. Super freundlicher und kompetenter Kundenservice. Ich bin mega happy!

Wederom prachtige planten

Snel geleverd, in goede en nette staat. M’n nieuwe groene vriendjes staan te shinen zoals het hoort!

Planten zijn goed, maar de after service puur slecht

Ik mis iets in mij in mijn bestelling en ben nu al 3 dagen en 4 mails verder om antwoord te krijgen. Dus geef het direct door werkt absoluut niet. Heb dit per mail gedaan. Heb al meerderen keren wat besteld maar er was altijd wat na veel gedoe werd het wel opgelost maar jullie service vind ik erg slecht

Tolle Pflanze

Herzlichen Dank für die tolle Pflanze und den netten Kontakt. Ich bin begeistert, die Pflanze ist sehr schön und unversehrt angekommen. Eure App ist genial! Ich schaue bereits nach weiteren grünem Freunden für unser Haus:) Vielen Dank!

Super, ich bestelle auf jeden Fall wieder!

Ich habe zwei große Pflanzen für meine Wohnung bestellt. Schon drei Werktage später kamen beide Pflanzen unversehrt und schöner wie auf den Bildern bei mir an. Ich bin super zufrieden und würde jederzeit wieder bei Plantsome bestellen.

Prima kwaliteit van de geleverde plant en vlotte levering

Prima kwaliteit van de geleverde plant en vlotte levering. Zeer handige website en vlotte betalingsmogelijkheid.

Schnelle Lieferung, schöne Pflanze

Pflanze ist sehr schön und kam unbeschadet und schnell an. Der Topf war zerbrochen, aber hier gab es schnelle und unkomplizierte Abhilfe. TOP!

Goed verzorgd.

Mooie planten. Super verpakt.

Snelle en super goede levering

Wij zijn heel blij hier onze plant te hebben besteld! Waren wat voorzichtig, maar alles is super verlopen. Verzending was snel en werd met een speciale vervoerder bezorgd waarvan je van te voren een tijdvak krijgt waarin ze zullen komen. De plant werd in een ruime doos geleverd. Met pot en al, dus we konden hem zo neerzetten. Super! De communicatie verloopt ook goed en leuk, dus wij zijn blij. Zullen hier zeker vaker planten bestellen!

Tip: QR code bij de plantjes zodat je deze man scannen tbv de app die jullie hebben?

T O P

Helemaal goed! Goede voorlichting , keurig op tijd en perfect verpakt in goede kwaliteit geleverd !

Supertevreden!

Zeer snelle levering naar België. Top service & prachtige nieuwe amigo!

Mijn planten zijn ineens mijn nieuwe huisdieren geworden.

Het uitpakken van de plant is al een feestje. Met het kaartje erbij met een soort van EHBO (eerste hulp bij ontvangst)-beschrijving, geef je je plant een mooi welkom. Echt ontzettend blij met de mooie collectie planten. Een van de plantjes heeft een beetje een zware reis gehad in de verpakking, maar is snel en goed opgepakt door Plantsome. Blij met de snelle afhandeling. Uiteindelijk is er ook nog de Plantsome-app, waarbij je als het ware het gevoel hebt dat je een aantal 'tamagotchies' in huis hebt, met een eigen profiel voor je plant met een mooie naam die je kan bedenken voor je nieuwe aanwinst en waarbij je een signaal krijgt wanneer ze gevoerd moeten worden, ideaal! Echt een feestje om planten hier te bestellen en de planten zijn ook echt mooi!

Helemaal goud eeeh groen!

Ik werd erg enthousiast van jullie site, leuke namen hebben de planten gekregen en ik vond het ook fijn om de pot bij de plant te kunnen bestellen. Ook de plantenzoekfunctie vond ik leuk en handig. We hebben nu vier planten van jullie staan en net een extra bijpassende pot gekocht voor een andere plant. De planten zien er gezond uit.

Plantastish

Wij hebben een zeer goede ervaring, om in stijl te blijven noemen we dit plantastish! Jullie hebben goede communicatie en sociale media op een hele leuke mannier. Ga hier mee door! Alles is heel snel geleverd, de planten zijn mooi en op maat. Ook de kat was erg tevreden met zowel marty (lekker snoepen aan de plant.....) als met haar nieuwe verblijf (grote doos). Ik denk dat wij nog wel vaker een plantje bij jullie scoren.

Super, snel geleverd en netjes verpakt

Planten zien er super uit, goed stevig verpakt geleverd.

verbreidt mijn horizon

Ik zag er zo tegenop om in diverse tuincentra te moeten leuren om kennis en beoordelen welke plant ik mee zou nemen. Om maar niet te spreken van de logistiek voor iemand die niet in de stad woont en geen auto heeft. Plantsome had een duidelijke zoekfunctie met visueel aantrekkelijke en informatieve plaatjes. De rest van het proces is alsof ik een pak potloden bij Bol.com koop; rechttoe, rechtaan, snel, goede communicatie en uitstekende kwaliteit.

Tevrede

Ben zeer tevreden planten zijn goed aangekomen. Heb de App ook geïnstalleerd qerk heel makkelijk. Ben benieuwd lof het zo goed gaat komen.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!