Goed ingepakt.

Goeie ervaring ..netjes ingepakt. Top

Planten verzorgen is eindelijk leuk

Een leuk aanbod, grappige communicatie (ook als je de klantenservice mailt met vragen) en een handige app die je helpt met het verzorgen van de planten (wat voor mij een uitkomst is, aangezien hiervoor alles dood ging).

Habe sehr gute Erfahrungen gemacht

Alles super

Leuk plantje

Bezorging is goed gegaan. De grote van de plant viel alleen iets tegen. Nu afwachten hoe Paultje het blijft doen

Snelle levering, prima verpakking, goede info

Snel en goed mooie producten geleverd!

Prachtige plant. Voor herhaling vatbaar!

Planten snel en zeer goed verpakt bezorgd. De planten zien er goed verzorgd en gezond uit.

goed product en goede service

tja, goede waar behoeft geen krans

Super mooie planten

Heel erg mooie planten erg tevreden

Zorgvuldig en mooi!

Had 4 planten besteld (aanbieding) en die kwamen zeer stevig en goed verpakt aan! Allemaal helemaal in takt en van duidelijke uitleg voorzien. De bijbestelde pot van bamboe bladeren was boven verwachting mooi. Een feest om uit te pakken! Kortom: Top!

Wij kochten een Goudpalm en kregen een werkelijk prachtexemplaar geleverd. We zijn heel tevreden over Plantsome.

Goed bevonden

De planten waren zeer goed verpakt. Daarbij werd er geen plastic gebruikt en dat vind ik een goede zaak.

Alfie und Bala sind gut angekommen

Schnelle Lieferung, sicher verpackt und Pflanzen ohne Schäden. Die grünen Amigos haben sich schon gut eingelebt und kriegen bald Gesellschaft.

Gemakkelijk, snel, goed verpakt!

Overzichtelijke webwinkel, gemakkelijk en snel besteld, top!

Gezonde mooie plant ontvangen. Het was een plezier om gem ui de box te nemen

Topcadeau

Gebruik gemaakt van Plantsome om de Terrarium als relatiegeschenk te versturen. Heel mooie pot en wordt als langwerpige doos verstuurd met de inhoud los erbij zodat de ontvanger dit zelf bij elkaar kan voegen tot een mooi geheel. Ziet er top uit.

Goeie service, prachtige plant!!

Goeie service, prachtige plant!!

Erg goed. Goede service

Ik weet alleen nu niet of iedereen de planten goed heeft ontvagen.

Leukste kerstcadeau ooit

Fijn om na het opruimen van de kerstboom gelijk zoveel groen te behouden in huis

dikke 10

afgelopen maandag een plant besteld bij plantsome. woensdag middag stond ie al te shinen in mijn woonkamer! super klantvriendelijk, snelle levering en dan nog die leuke app met veel informatie over je plant... wij zijn fan!

REEDS ENKELE PLANTEN BESTELD; ALLEMAAL ZEER MOOI

PRACHTIGE PLANTEN. ZEER GOED VERPAKT VOOR VERZENDING

Rommelig

Niet geheel jullie fout maar de levering was niet zoals ik had verwacht! 2 planten en 2 poten besteld. Werden in 2 leveringen geleverd. Kreeg maar 1 track&tracé. Dus was niet helemaal duidelijk! Maar ze staan gezond en wel bij me binnen!

Geweldig!

Mijn groene amigo ziet er fantastisch uit. Heb erg gelachen om alle informatie die er bij zit, maakt het leuk om hem alle liefde van de wereld te geven!

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!