Schimmel am Korkring

Habe eine Monstera gekauft der Versand ging sehr schnell ist Pflanze auch sehr schön leider schimmelt der Korkring sehr doll was einen unangenehmen Geruch mit sich bringt und nicht hübsch ist . Kein Ersatz von Hersteller .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Planten geleverd in redelijke staat, app werkt niet

We hadden 3 planten besteld. 1 werd geleverd in perfecte staat, de 2e was vuil, de 3e licht beschadigd (maar niet in die mate dat het waard was om hem terug te sturen) Wat meer tegensteekt is dat de app, noodzakelijk voor de plantgarantie, helemaal niet werkt. De installatie werkt en het toevoegen van planten ook, maar daarna is hij geblokkeerd. Voor sommige planten gaf de app ook tegenstrijdige informatie met het kaartje dat in de pot zit, waardoor je dus helemaal niet weet wat nu goed is en wat niet

Top service!!

Vlotte levering Goede uitleg wat betreft de verzorging.

Heerlijk

Prachtige plant! Snelle levering! Leuke originele communicatie! Handige app om plant te onderhouden!

Hangplat was te groot voor ophangsysteem

Het ophangsysteem van d hangplant was te klein voor de plant. Op de website ziet het er anders uit en dat is misleidend. Daarnaast viel het jut uitklaar en kon ik het ophangsysteem helemaal niet gebruiken. De planten zijn erg mooi.

Ik was blij verrast hoe de planten zijn aangekomen. De bijpassende potten zijn ook erg handig.

Mooie planten en snelle levering

"Bob" is een mooie plant. De levering was snel en "Bob" was heel overgekomen dankzij de goede verpakking. Aanrader dit bedrijf!

Uitstekende service!

Uitstekende service. Planten waren al snel in huis en werden netjes afgeleverd én binnen gezet voor me. Vooraf nog een mail gehad met de exacte aflevering zodat je niet de gehele dag thuis hoeft te zijn en dit klopte precies. Een heel tevreden klant hier en super blij met onze planten!

zorgvuldig ingepakt

Ik had een aantal potten besteld en die kwamen in enorme verpakkingen met heel veel stootwering van binnen. Heel zorgvuldig ingepakt!

Verrassend leuk!

Cadeaubon gekocht en die werd super leuk verpakt met een klein plantje en een verhaaltje erbij. Dat zorgt direct voor een connectie. Super leuk gedaan!

Leuk om uit te zoeken en te bestellen.

De benadering is super grappig en Plantsome snapt dat sommige mensen geen groene vingers hebben. Daarom hebben ze een handige app die je eraan herinnert wanneer je water of voeding met geven. Kan niet misgaan zou je zeggen.

een aanrader

snelle Service en goed verpakt en een mooie plant de Cathalena Whitstaer ( Laura)

een aanrader

Super snelle service.

Planten besteld heel snel bezorgd. Alles nog intact. Hun plantsome app is helemaal geweldig. Voer mijn amigo in en verder alleen maar genieten. Hoef nooit meer bang te zijn dat ik te veel water geef.

top service en mooie plant!

Heldere communicatie over levering. De plant zelf is goed ingepakt. De planten van Plantsome zijn altijd mooi, nooit wat te klagen.

Mooie, nieuwe vrienden in huis en goede service!

Lastig een keuze te maken uit al die mooie planten, daarom maar een pakket van 5 gekozen met de Snico erbij. Heel blij mee! De Strelitzia zou eerst naar de relaxkamer boven, maar hij blijft toch maar in de woonkamer staan. Heel mooi! Binnen 2 dagen in huis ook, echt super! En mooie potten erbij :)

geweldig

erg goed verpakt en mooie planten, ik heb erger meegemaakt dus jullie hebben er een nieuwe fan bij, de enige teleurstelling is dat ik jullie niet eerder online ben tegeb gekomen! dat zou me een hoop ellende bespaart zijn gebleven!

Nooit meer dode planten!

Hele fijne app! De app herinnert me aan het geven van water en voeding wat ik normaal vaak vergat. Ik gebruik het al meer dan een haar en ben echt super tevreden! Ook de tips en tricks zijn heel fijn.

Bestelling

Jammer dat jullie de bestelling niet in 1 keer kunnen leveren. Tewijl staat binnen 3 dagen. Heb 25 oktober 4 planten besteld. En zou 28 oktober geleverd worden omdat . Mijn schoondochter jarig was. Alleen is er maar 1 geleverd en ook nog zonder de kaartje. Nu moet we afwachten wanneer de rest binnen komt. Want ze zijn nog steeds (vermist) onderweg. Wel een beetje lange reis voor de amigo's. Hopelijk overleven ze de hele lange reis.

Zeer mooie planten, mooie potten en zeer goed verpakt. Ik ben fan en zal zeker nog bestellen!

Geweldige ervaring

Mijn vragen worden gelijk beantwoord. De app in een woord geweldig,weet gelijk hoeveel water mijn planten nodig hebben. En het is nog leuk ook.

Goede levering zeer stevig ingepakt. Mooie planten zoals op de foto

geweldig, op alle fronten helemaal goed!

Mooie plant met pot ontvangen. Communicatie verliep heel fijn, bezorging ook!

Liefdevolle levering

De planten worden in een praktische doos geleverd. De planten zien er mooi uit, netjes op hun plek. Leuk met extra kaartje vol liefde. Vooral leuk dat de planten als 'mensen' worden genoemd. Precies met wat ze leuk vinden en nodig hebben.

prima kwaliteit

Planten werden snel geleverd. Ook waren ze zorgvuldig ingepakt en van een mooie en goede kwaliteit. Geen spijt van.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!