Altijd welkom in mijn groeiende plantenfamilie....

Altijd mooie kwaliteit green amigo's en een correcte klantenservice. Just plantastic om het met jullie eigen woorden te zeggen.

Groen genieten

Snel geleverd, goed verpakt en mooie plantvrienden volgens omschrijving.

Weer héél tevreden!!!

Prima levering, net zoals eerdere keren!!

Goede manier van leveren . Hele mooie plant

Mooie plant en goede tips voor de verzorging . Goed verpakt en geleverd .

tolle neue Pflanzenfreunde

Die Lieferung ging super fix. Die Pflanzen waren wie beschrieben und selbst ein zerbrochene Topf wurde ohne Probleme ersetzt. Gerne wieder

Werelds

Goede ervaring met goede hints en tips

Altijd goed geholpen!

Super service!

We hadden iets besteld wat niet volgens onze verwachting was.. dit mochten we zonder problemen gelijk terugsturen!

Goed en snel geleverd

Netjes verpakt , zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding en mooie, gezonde planten. Door gebruik te maken van de handige app, hoop ik dat ik de planten ook mooi kan houden.

Prima geregeld!

Zeer leuke website origineel en erg grappig. Mooie planten snelle levering .

Besser geht's nicht

Die Lieferung kam pünktlich, die Pflanzen waren sehr gut verpackt. Auch die App habe ich mir runtergeladen und finde sie fantastisch. Ich werde meine Pflanzen nur noch dort bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne plek om planten en toebehoren online te kopen

Zeer fijne ervaringen met Plantsome. Ze hebben een goed assortiment. Veel en duidelijke informatie over de planten. Fijne site, en zoekfunctie. Mooie assecoires die erbij besteld kunnen worden. Ze zijn niet duur. De bestelling wordt snel bezorgt. En ze hebben een hele fijne klantenservice. Absoluut een aanrader!

Danke!

einfach nur toll! super schöne Pflanzen und sicher verpackt :) Weiter so

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Trendy, modern, fast, qualitypackage, good support

What can i say more....besides i want more plants. I hope to see more in the future good things should grow. The plants i ordered are nice and healthy. Nicely shaped. Im picky and high demanding usually i find something to crap on...but not on plantsome. That should tell u enough. IGive it a 10.

Mooie plant met de bijpassende pot. Snelle bezorging

Mooie plant met de bijpassende pot. Snelle bezorging De bezorger heeft ook nog de doos meegenomen.

Mooie, gezonde plant. Goed verpakt en correct geleverd

Mooie, gezonde plant. Goed verpakt en correct geleverd.

Prima voor de grote plant, de baby plant had wat moeite

Ideaal voor de grote unit, maar de babyplant leek er zo wat ingekwakt en dus waren aardig wat blaadjes afgebroken helaas

Top proces van begin tot eind

Bij plantsome een plantenpakket en nog wat losse planten besteld. Op de afgesproken dag door Plantsome zelf bezorgd en ze hebben ook netjes de dozen gelijk weer meegenomen. De planten zijn erg mooi en zien er goed uit. Met de app zorgt Plantsome er ook voor dat je na levering zo goed mogelijk voor de planten kan zorgen. Dikke prima dus, ik raad het zeker aan om hier je planten te kopen.

Goed verpakt ontzettend leuke planten en de app is ook geweldig

Goed verpakt en stralend uit de verpakking gekomen.

Zijn via onze dochter bij jullie site terecht gekomen en wij waren meteen verkocht getuige onze bestelling. We zijn dan ook heel erg blij met onze nieuwe aanwinsten. Helaas moet ik toch een minpuntje melden. De calathea ornata, bij jullie omschreven als de levende plant, staat bij ons al een week roerloos erbij. De onze sluit zijn bladeren absoluut niet. Die bij onze dochter overigens wél. Jammer, blijft toch een mooie plant.

Ik ben telkens opnieuw gelukkig als ik mijn groene vriend ontvang .

Plantastisch!

Het assortiment, de service en de app zijn top! Snelle levering, leuke toon van communicatie, ik vind dit te gek!

kwaliteit bestelling viel tegen

Plant besteld in ronde voet. Deze voet was beschadigd. Na enkele mailtjes over en weer een nieuwe plant met voet gekregen. Plant was erg klein en weer beschadiging op voet. Voor deze prijs verwacht ik wel goede kwaliteit van zowel voet als plant. Jammer.

Prima !

Goede levering alles keurig verpakt niets kapot. Planten zijn mooi staan er goed bij.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!