Wunderschöne Pflanze, schnelle Lieferung, perfekte Verpackung

Meine zugesandte Pflanze sieht toll aus, ich bin begeistert. Die Lieferung erfolgte sehr schnell und mit einer perfekten Verpackung. Vielen lieben Dank noch mal dafür :-)

Mooie gezonde planten

Zoals verwacht van plantsome, planten zijn mooi gezond, super ingepakt zodat er niets aan kan komen.

Prachtige cowboycactus, zorgvuldig bezorgd.

Alhoewel ik deze keer niet veel heb aan de app die me vertelt hoe ik mijn amigo moet verzorgen. Bob heeft nauwelijks zorg nodig. ;-) Ik ben er blij mee.

Super mooi plantje

Super mooi plantje ontvangen en ook bezorgd zoals beloofd! (misschien goed om te weten dat plantjes in een pot water zonder water worden bezorgd! dus haal op tijd uit de doos!)

voor herhaling vatbaar

snel toegekregen , goed verpakt en daar heb ik dan weer wat anders voor mijn jungle salon bij te voegen die er best goed in staat , dat maakt een grote diversiteit , waar ik van hou , mooie plantjes ,een aanrader als er om mijn ervaring wordt gevraagd

Beworben mit App die nicht mehr aktualisiert wird

Die Lieferung der Pflanzen war okay. Leider fehlen mir als Neuling einige klare Instruktionen wie ich mit den Pflanzen umzugehen habe. Welche braucht was und wie viel davon? Und wie gehe ich mit den langen Trieben der Kletterpflanze um die einfach unten um die Pflanze gewickelt worden sind? Und warum wird mit einem Rankgitter bei einer über 100 Euro teuren Pflanze geworben und am Ende sind es 3 Bambusstäbchen? Hilfe zur Pflege hatte ich mir von der ständig beworbenen App erhofft. Fehlanzeige, meine Android Version ist zu neu für die App. Schade!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wahnsinnig toller Service & tolle Aufmachung!

Ich bin mit Plantsome rundherum zufrieden. So einen tollen Kundenservice findet man selten. Leider gehen die Paketdienstleister oft nicht pfleglich mit den Päckchen um. Das ist oft sehr ärgerlich und verursacht auf beiden Seiten sehr viel Frust. Sonst alles klasse! Ich bestelle weiter hier! Super süß, das Ganze!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige kwaliteit en stipte levering!

Ik heb 3 planten aangekocht die allemaal samen perfect verpakt en stipt aangekomen zijn. De kwaliteit van de planten is uitzonderlijk! Heel erg goed!

Kleine Komplikationen, schnellstmögliche Hilfe!

Es hat alles prima geklappt, leider war der Versand nicht so prima, dafür kann Plantsome allerdings nichts. Und trotzdem haben sie mir weitergeholfen und eine schnelle Lösung gefunden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

the greens look super beautiful when they arrived. the service is super friendly and efficient to solve the issue Post NL will order on line again soon

Top service!

Wij hadden problemen met de levering via PostNL. De mensen bij Plantsome hebben ons uitstekend geholpen en zelfs een andere leverancier ingeschakeld om toch nog alles tot bij ons te krijgen. De planten kwamen in top conditie aan en we zijn er super blij mee!

Gewoon top!

Op de website was het heel makkelijk uitzoeken. De bezorging was goed geregeld en ook op de datum en tijd zoals aangegeven. En de planten hebben mijn interieur een boost gegeven!

Wunderbar

Sehr schnelle und freundliche Kontaktaufnahme. Sehr schnelle Lieferung. Alles gut verpackt und heil angekommen. Inhalt war komplett und wie beschrieben.

Anytime again

Everything is fine. Great communication! Fantastic plants in great condition preserved

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goede service en snelle levering

Wij hebben een kantoorpakket besteld. Alles werd tijdig en netjes geleverd. 1 plant is helaas beschadigd toegekomen. Contact opgenomen met Plantsome en kreeg zeer snel antwoord met een correcte oplossing. Heel fijn! De app werkt ook heel goed. Geeft meldingen wanneer en hoeveel water je moet geven aan welke planten. Heel handig!

Schnelle Lieferung, tolle Pflanzen, super Service

Wir haben für unser Büro nun schon das dritte mal bei Plantsome bestellt und waren jedes Mal mehr als zufrieden. Wir haben sowohl sehr große, als auch kleine Pflanzen für die Tische bestellt. Die "Großen" sind nun schon über ein Jahr alt und es geht ihnen blendend, wobei sich die Pflege bei uns nur auf regelmäßiges Gießen beschränkt (anfangs noch über die App, später dann nach Gefühl :-) ). Bei den kleinen Tisch-Pflanzen, die wir zusammen mit passenden Töpfen bestellten, kam leider ein Topf beschädigt an. Dies lag aber höchstwahrscheinlich an dem Versanddienstmitarbeiter, der das Paket einfach schräg auf einer Steintreppe ablegte - da bringt auch die wirklich praktische und sichere Verpackung nichts, in der die Pflanzen und Töpfe kommen. Hierfür möchte ich aber keinen Punkt abziehen, denn dafür kann Plantsome nichts. Im Gegenteil, wir meldeten den beschädigten Topf (den wir klebten) und erhielten einen Gutschein für unsere nächste Bestellung. Service also ebenfalls top, sollte doch etwas schief gehen. Meine Kollegen und ich sprechen einstimmig eine Empfehlung aus, gerade für Menschen, die vielleicht keinen grünen Daumen haben und sich ihre Umgebung trotzdem gerne lebendig gestalten möchten. :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Jammer van de kwaliteit van Marty plant

Ik kocht bij hun een 2 planten waaronder Marty en Marco. De plant Marco doet het prima en geen opmerkingen over. 2 weken na ontvangst zat mijn Marty plant al helemaal onder het bladluis.. Ik probeerde het ervan af te halen maar was onmogelijk met hoeveel erop zat. Daarna heb ik de 3 maanden garantie ingeschakeld hopen op een plant zonder bladluis.. De garantie is goed geregeld en snel uitgevoerd en me nieuwe plant is onderweg. Nieuwe plant kwam binnen en ja hoor.. Weer heeft deze plant bladluis.. Over het algemeen blij met hun service alleen ben ik nu wel een beetje hun kwaliteit in twijfel gaan trekken en denk ik niet dat ik nog een plant bij hun ga kopen.

Goede levering, planten in goede staat

De planten komen aan met een mooi laagje zachte aarde bovenop. Ze zijn altijd in goede staat, geen dode bladeren etc. Door de bezorger netjes rechtop naar de deur gebracht en zelfs voor me in de gang gezet. Top bedrijf.

Goede kwaliteit, wel erg klein

Heb de plant in goede orde ontvangen en is van goede kwaliteit. De plant is wel wat kleiner dan verwacht en de maten op de website kloppen niet helemaal. Als ik de plant vergelijk met dezelfde soort in een tuincentrum dan vind ik het erg aan de prijs. Denk dat ik voortaan toch maar zelf even naar de winkel rij.

Snelle levering en mooie planten

Heerlijk weer frisse groene vrienden thuis ontvangen. Ze waren goed verpakt en zijn heel overgekomen. Ze staan in te shinen in hun plantenpotten voor het raam nu, ze zien er blij uit en dat ben ik ook!

Snelle service, uitstekende planten

Zeer enthousiast over Plantsome Mooie planten, snelle service en prima info omtrent aflevering Kortom, ga weer planten bestellen

Mega Service gute Beratung ❤️

Beratung wegen pflanzengarantie war super

Echt traurig

Auch wenn die Pflanze schön ist, so ist der Wassersprayer leider Schrott ): weil der nicht richtig zu geht, läuft die ganze Zeit Wasser aus. Der Support ist am schlimmsten, habe am 23.06 eine nette Mail geschrieben dass ich diesen reklamieren möchte und habe bis dato keine Rückmeldung (30.07). Vielleicht werden sie mir ja mit dieser Rezension endlich antworten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Hele mooie planten en zeer goede levering thuis!

De cactus die ik heb besteld als cadeautje voor mijn moeder is heel mooi. Hij was heel goed ingepakt en daardoor heel aangekomen. Wij zullen hem goed verzorgen en hopen dat hij lang mee gaat. Leuke winkel :-D !!

Overtreft de verwachtingen

Ik ben zeer tevreden met de bestelde plant. Ze werd snel geleverd, in goede staat en zelfs iets groter dan verwacht. Mijn vrouw was erg blij met het geschenk.

Zwethlaan 40

2675 LB Honselersdijk

Over Plantsome

Plantsome maakt planten makkelijk en leuk. We helpen je bij het kiezen van de perfecte plant voor jou, brengen 'm netjes bij je aan de deur en geven jou een melding wanneer de plant weer water moet hebben en hoeveel door het gebruik van de Plantsome app. Appeltje eitje dus! Plantsome macht Pflanzen einfach und spaßig. Wir helfen dir, deine perfekte Pflanze zur finden, bringen sie vorsichtig zu dir nach Hause, und schicken dir Mitteilungen, wenn un wie viel Wasser deine grünen Freunde brauchen, mit Nutzug der Plantsome App. Also kinderleicht!