Super geregeld en mooie duurzame producten op tijd geleverd!
Hele goede service en kwaliteit van de producten.
We hadden m nodig voor een bruiloft. Omdat er iemand niet bij kon zijn. Nou hij was een grote hit. Iedereen dacht toen ze hem zagen dat hij er toch bij was. Mensen zwaaide ook naar m als ze m zagen staan. Op de bruiloft was hij waarschijnlijk de meest gefotografeerde persoon. En dat zegt toch wel wat. Dus al met al top! Het is gewoon heel gebleven ondanks hij de hele dag is meegesleept. Gedanst heeft en zelfs gecrowdsurft. Dus ik durf zeker te zeggen dat dit een top product is!!!! En het mooie was ook nog. Hij was zelfs 2 dagen eerder binnen dan op de site stond.
Wat een fantastische review! 😄 Geweldig om te horen dat hij zo’n grote hit was op de bruiloft – en zelfs heeft gecrowdsurft! 🎉 Bedankt voor het delen van deze leuke ervaring!
Voor een goeie vriend wie er bij een speciale dag niet bij kan zijn, en zo wel een beetje. Hij is heel scherp en net echt ;)
Zien, graag willen hebben, bestellen, betalen, en na 4 dagen al in de bus.
Goed geregeld!
Er werd snel gereageerd op mijn vragen via de website over de aanlevering, levertijd etc., zelfs ondanks de relatief lage factuurwaarde. En het eindproduct was ook top. Holbox is zeker een aanrader wat mij betreft als je een life-size cut out van iemand nodig hebt!
Snel geregeld, goede service en makkelijk online proces. Bezorging voor 100 euro is echt buitenproportioneel. Dus iemand zelf moeten regelen om het in Limburg op te halen. Wordt ook pas duidelijk als je al in bestelling bent.
De communicatie vooraf was heel prettig en ik werd goed - per mail - te woord gestaan. Echter, het pakket werd helaas te laat geleverd waardoor de pop niet meer nodig was. Ik had duidelijk aangegeven dat de pop nodig was voor een feest van afgelopen zaterdag. De pop is door jullie afgelopen donderdag verstuurd maar helaas heeft PostNL deze pas vandaag - maandag 2 dec - bezorgd. Als excuus voert met de Black Friday drukte op…. :-(
Dank voor je review, we begrijpen je reactie goed en vinden het vervelend dat het zo gelopen is voor je. We gaan hier zeker iets mee doen richting het betreffende postbedrijf en zullen onze klanten hier zo veel mogelijk voor behoeden.
Ik zou graag meer keuzen willen in de levends groote figuren.
Goed en snel contact, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend
Top service!
Het bestelde binnen de gestelde 4 dagen levertijd ontvangen.
Het aanleveren is makkelijk, bezorging snel genoeg en het resultaat top!
Een abraham op golfkarton besteld. Wat een tof origineel product! Met vragen vooraf keurig en vlot geholpen. Eerder verzonden zelfs. Prijs vind ik keurig. Heb hem nog niet gebruikt dus kan nog niets zeggen over of ie goed blijft staan, maar ziet er goed en degelijk uit
ok
Snel en super service eerder bezorgd dan dat er stond , zo blij
Bestellen ging perfect. Helaas geen T&T link via het systeem gehad, maar was vlot alsnog geregeld door de medewerker. PostNL heeft ook nog een dag extra over de levering gedaan. Het was allemaal maar net op tijd binnen maar kwaliteit is super!!
Wat een leuk, persoonlijk en origineel kado is het geworden.
Kartonnen Sarah was perfect!
Je krijg gelijk antwoord..
Het was mooier dat ik verwachtte! Super snel binnen gekregen. Heel blij mee!
Grandioos Was sprekend zoals we hadden voorgesteld
Morgenstraat 1
6045 KB Roermond
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij maken alles van karton! Met alles, bedoelen wij ook echt alles. Ben je op zoek naar kartonnen displays, POS materiaal, verpakkingen of beursinrichting? Wij regelen het! - Jouw idee op maat gemaakt - 100% karton - Superstevig - Alles in-house zelf gemaakt - Topkwaliteit - Snelle levering - 45+ jaar ervaring