Pluspunten
Kwaliteit van de bestelling was zeer goed! Bestelling werd geleverd op de aangegeven dag. Fijn!
VerbeterpuntenChatfunctie werkte niet; werd gevraagd e-mail adres achter te laten met de vraag. Nooit antwoord op gehad. De kwaliteit van de bestelling maakte veel goed.
Pluspunten
Super leuke producten van goede kwaliteit. Snelle en vriendelijke service! Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen.
Pluspunten
Top...... snelle perfecte levering
Pluspunten
Goede communicatie, hebben sneller dan beloofd geleverd!
Pluspunten
Goede service en contact !
Pluspunten
Snel geregeld, snel geleverd!
Pluspunten
Denken mee met de klant,
Pluspunten
Wat een super service vooraf mbt de kwaliteit van de foto. Snelle levering en bovenal een top resultaat!!
Pluspunten
Duidelijk in de communicatie. Aangegeven dat het door ons aangeleverde bestand onvoldoende was voor een goed resultaat. Ander bestand gestuurd en vrijwel direct de terugkoppeling dat het akkoord was. Resultaat / product schitterend!
Pluspunten
Om te beginnen een ontzettend leuk idee. Maar de kwaliteit is ook supergoed!
VerbeterpuntenDuidelijkere website mbt het uploaden van de foto. Was wat lastig ivm 2mb en het percentage wat steeds veranderde. Dat snapt niet iedereen
Pluspunten
Het bestellen ging eenvoudig, de foto uploaden ook. Ik vond het best spannend, want zou t worden als ik in mn hoofd had? Het eindresultaat was top. Mooi in n kartonnen doosje geleverd! Onze oppas die dansmarietje geworden is , was erg blij met ons kadootje!
Pluspunten
Snelle levering, en een mooi product!
Pluspunten
Mooie producten en goede service met snelle (en persoonlijke) levering! Wij denken zeker bij ieder event en beurs in de oplossingen van kartonnenwinkel.nl
Pluspunten
De producten die ze leveren zijn goed van kwaliteit
VerbeterpuntenHelaas was de levertijd indicatie niet juist waardoor mijn bestelling te laat geleverd werd. Helaas 3 dagen (excl. weekenddagen) en dat was te laat voor mijn klant. En als dit gecommuniceerd was, maar helaas. Nu heeft mijn klant kosten gemaakt die hij niet kon inzetten.
Pluspunten
Goede service en perfect eindresultaat. Nog mooier dan ik had verwacht.
Pluspunten
Goed verpakt. Stevige constructie
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing op de site of in een mooi filmpje over hoe je het object opbouwt.
Pluspunten
Snelle service! En een top product, en met speciale verzoeken doen ze ook de moeite om al je wensen te verwerken. Top!
1 Morgenstraat
Roermond 6045 KB