Pluspunten
Mooie producten en goede service met snelle (en persoonlijke) levering! Wij denken zeker bij ieder event en beurs in de oplossingen van kartonnenwinkel.nl
Pluspunten
De producten die ze leveren zijn goed van kwaliteit
VerbeterpuntenHelaas was de levertijd indicatie niet juist waardoor mijn bestelling te laat geleverd werd. Helaas 3 dagen (excl. weekenddagen) en dat was te laat voor mijn klant. En als dit gecommuniceerd was, maar helaas. Nu heeft mijn klant kosten gemaakt die hij niet kon inzetten.
Pluspunten
Goede service en perfect eindresultaat. Nog mooier dan ik had verwacht.
Pluspunten
Goed verpakt. Stevige constructie
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing op de site of in een mooi filmpje over hoe je het object opbouwt.
Pluspunten
Snelle service! En een top product, en met speciale verzoeken doen ze ook de moeite om al je wensen te verwerken. Top!
Pluspunten
Wat een goede kwaliteit! Karron is dikker dan verwacht. De uitsnede van het hoofd ook super!
Pluspunten
Snel, duidelijk en prettige communicatie. TOP!
Pluspunten
Gewoon een hartstikke fijn bedrijf dat super leuke dingen maakt
VerbeterpuntenAfhaalpunten instellen
Pluspunten
Mooie, duurzame producten, fijne service en snelle levering. Ik ben enthousiast!
Pluspunten
Meedenken, aanspreekbaar, creatief...
VerbeterpuntenDe Site vraagt altijd aandacht...mag wat mij betreft helemaal opnieuw worden opgebouwd... dat er mensen achter de site zitten heeft de site hard nodig... het is als met een auto die er prachtig uit ziet maar niet wil starten...
Pluspunten
Goeie webshop, duidelijk en overzichtelijk!
VerbeterpuntenLevertijd zou iets korter mogen indien het om een standaard product gaat.
Pluspunten
Aardig mensen, goed geholpen, direct een antwoord bij problemen en vragen, helemaal tevreden. Display zag er mooi uit, prima prijs kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Grote aanpak met gevoel voor detail, communicatie door deskundige ipv verkoper
VerbeterpuntenTip: zo doorgaan tijdens het groeien
Pluspunten
10/10
Verbeterpuntenwas super in orde niets verbeteren !!!
Pluspunten
Een top service.netjes en snel geholpen via de mail.
Pluspunten
Leuke producten om van een feest iets bijzonders te maken. Super snelle levering. Ze denken goed mee. Product is van heel goede kwaliteit.
Pluspunten
Op de afgesproken datum netjes geleverd. Erg leuk product, veel positieve reacties op ontvangen!
Morgenstraat 1
6045 KB Roermond
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij maken alles van karton! Met alles, bedoelen wij ook echt alles. Ben je op zoek naar kartonnen displays, POS materiaal, verpakkingen of beursinrichting? Wij regelen het! - Jouw idee op maat gemaakt - 100% karton - Superstevig - Alles in-house zelf gemaakt - Topkwaliteit - Snelle levering - 45+ jaar ervaring