Fijne mensen vriendelijk en behulpzaam ,mooie zaak ook en veel op voorraad

Snel en goed

Snel in huis, hele goede spullen, prima prijs-kwaliteit!

Fijn flexibel en snel

Ook retourneren en andere handschoenen waren geen probeel. Goed gepast advies.

Snel gereageerd

Afrader, ik ontving vieze, gebruikte spullen.

De boksspullen die ik heb besteld kwamen binnen met duidelijke gebruikssporen, viezigheid en op een deel was zelfs gekrast en getekend. Vervolgens zijn de retourkosten voor eigen rekening. Afrader.

Had pakket binneen 32 huur gekregen

Ik had een muay thai short gehad heel mooie kwaliteit met handengeemaak uit thailand

Correct en supersnel

Correct en supersnel

Prima prijs snel geleverd! Dank!

Als kado voor mijn vriend zijn verjaardag 2 vechtsport broekjes gekocht. Helaas waren ze te klein, direct retour aangemeld en opgestuurd. Dinsdag was mijn retour aangekomen en dinsdagavond kreeg ik alweer een mail dat de bestelling met de juiste maten al onderweg waren naar mijn huis! Hoe fijn! Echt bedankt voor de goede en snelle service ik raadt elke sportliefhebber Joka sport van harte aan

Super geweldig!

Kreeg Bokshandschoenen met een fabrieksfout. E-Mailtje gestuurd met foto’s. Het werd meteen opgepakt. Kreeg meteen nieuwe opgestuurd terwijl ik nog de andere nog in huis had. En heb ze toen retour gedaan. Er word met je meegedacht en dat is echt super. Een aanrader om bij jullie te bestellen

Netjes gebeld ivm kleur van de bokshandschoenen.

Bestelling is op exact het opgegeven moment verstuurd en keurig op tijd afgeleverd. De bestelde mini bokshandschoenen zien er precies uit zoals op de website vermeld.

Top zoals gewoonlijk

Top zoals gewoonlijk

Product voldoet volledig aan de verwachtingen

Goede kwaliteit en Topservice!

vloermatten besteld. Volgende ochtend in huis Onderdelen nabestellen gaat netzosnel!

alles goed verlopen

Karateschoenen besteld, die waren helaas te klein. Gemakkelijk in de winkel zonder enig probleem de schoenen omgewisseld voor een grotere maat met goede informatie daarbij

Super snel

Top ik ga hier zeker vaker bestellen , super snelle levering ,goede kwaliteit,goede prijs!

Goeie service

Ze willen graag dat de bestelling goed geleverd word en word altijd dubbel gecheckt

Zitten heel fijn,snelle bezorging

Heel erg blij met mijn 4 mooie adidas "worstel"tops die ik de facto draag op de tennisbaan, wauw!

Lekker snel via de pakketautomaat (via Bol), maar vooral ook top dat jullie deze Adidas hoogstandjes uberhaupt in huis (ja: nu 4 minder, ha ha) hadden! Ik had al eerder twee blauwe gekocht!

top

top

Goed geholpen snelle levering.

Goede service en snelle levertijd

Mijn bestelling was uiteindelijk niet op voorraad in mijn maat, maar door snel contact kon er worden geschakeld en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

Pesetatraat 74

2991XT Barendrecht

Over Joka Sport B.V.

Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dé Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.