Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Na bestelling ontving ik inderdaad de volgende dag mijn skintex scheenbeschermers. Heel mooi in deze decemberdrukte. Degelijke kwaliteit en doen goed hun werk. Qua pasvorm hadden ze misschien nog wel iets sluitender aan mijn scheenbeen kunnen zijn, maar dan had ik waarschijnlijk naar een fysieke winkel moeten gaan. En die liggen niet in mijn buurt.

Website en bestellen gebruiksvriendelijk. Zaterdag 27 november besteld, dinsdag einde vd dag geleverd. Dat vond ik geen probleem. Helaas heb ik vanaf het moment dat ik besteld heb geen up date gehad over verwachte levertijd, bv track and trash, dat vond ik niet prettig.

Bokshandschoen vlotte levering

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service, netjes verpakt

Prima levering en service!! In de winkel was het helaas niet meer op voorraad, via de website was het netjes op tijd binnen.

Zeer goed bij joka sport

De levering was snel vandaag besteld morgen in huis en dat is ook zo. de website van joka sport is perfect en duidelijk en goede uitleg bij de artikelen

Goed materiaal, snelle levering

Had nieuwe spullen nodig voor mijn training. Kwam vroeger wel eens in de winkel maar sinds de Corona ben ik een stuk voorzichtiger. Gelukkig heeft Joka ook een webshop en worden de spullen snel en zorgvuldig geleverd. Nog steeds als van ouds tevreden over deze winkel.

Snelle en correcte levering

Bokshandschoen en bandage besteld. Zeer concurrerende prijzen, correcte en snelle levering. Top

Service, kennis van zaken, top !

Online 2 paar boks-schoenen besteld. Volgende dag even langs om te passen (kwam toevallig zo uit) Refund van andere paar snel retour gehad.

Op en top geweldig!

Helder website, breed assortiment, snelle en directe communicatie en prima levertijd. Alles wat je wil van een webshop. En ze hebben ook nog winkels!

Matig, de staat van de producten leek tweedehands te zijn.

5 x Onderstel voor step besteld. We hebben er 7 geleverd gekregen, dit was dan ook een pluspunt. Echter hadden ze wel gebruikerssporen en leken ze tweedehands te zijn. Dit is wellicht ook de reden dat we meerdere hebben gekregen. Verder dachten wij dat het het gehele onderstel was. Op een step na ontbraken de pootjes, rubbers en bevestigingspunten. Erna was het product ook verdwenen van de website.

Goed en snel

Veel keus en goede prijzen. Vervolgens snel geleverd.

Flitsend

Zo besteld; volgende dag in huis.

Top!!!!

Prima zending en ook leuk dat je nog proef zakjes erbij krijgt

heel geinterreseerd in wbt wensen en gelijk geslaagd.. TOP

Joka sport, de dame in kwestie van filiaal Afrikaanderbuurt (Rotterdam) heel meegaand in, nogmaals wensen en gedachten..

Perfect!

Mijn order werd snel verwerkt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en ik ontving een product waar ik heel tevreden mee ben!

Netjes op tijd binnen. Produkt is wat de omschrijving is. Top

Makkelijk te bestellen en te betalen, snelle levering. Alles correct afgehandeld.

Mooie website, makkelijke navigatie om het juiste product te vinden. Makkelijke en veilige betaling. Snelle levering! Alles correct afgehandeld! Ik bestel in de toekomst zeker nog via deze website!

Fantastische zaak

Goed advies, prachtig assortiment, ruime voorraad en bij een bestelling in de webshop ook nog eens een snelle levering.

Naalden in bokszakvulling

In de bokszak vulling vond ik enkele naalden en andere naai gebruikresten ipv alleen de beloofde overgebleven stof. # update Al snel na de melding excuses en een compensatie ontvangen voor het ongemak. Ze hebben ook vermeld dat dit niet zo hoort en ze erachter aan gaan.

Houden zo

Snel klaargezet en geleverd

Binnen een paar dagen de bestelde producten binnen.

Snelle verzending

Snelle verzending, door miscommunicatie bij de post later op kunnen halen bij ophaalpunt. Was fijn geweest als ik een mailtje had gehad dat het item verstuurd was, doordat ik via 2 kanen had besteld bij hun moest ik nu 2x naar het postkantoor. Verder alles keurig in orde!

Goede informatie mbt de maatvoering en gedetailleerde beschrijvingen van het artikel Bokshandschoenen en bandage

Snel en goed

Snel geleverd en het juiste product (judopak kind).

Overzichtelijke webwinkel en zeer snelle levering

Ik bestel regelmatig bij Jokasport. De producten zijn altijd zoals omschreven.

Pesetatraat 74

2991XT Barendrecht

Over Joka Sport B.V.

Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dé Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.