effectief en efficiënt

uitstekend

Volgens afspraak

Goede service, gebeld door personeel dat ik er 2 wilde hebben, volgens afspraak direct besteld, en is in 1 zending verstuurd! Top

Netjes verzorgd

Snel in huis volgende dag al

Er was direct belcontact, wat zeer goed "overkomt".... TIP: Het pakket is niet verstuurd via PostNl, maar zelf opgehaald: Pas dat in de mailing aan!

Top service!

Goed en eerlijk advies in product keuze en zeer vriendelijke medewerkers!

Hele goede service

Was heel snel binnen. Zelfs eerder dan wat in eerste instantie werd gezegd. Top service.

Snelle levering en alles zoals ik besteld had.

Zoals eerder goede service en snelle levering

Had op afhalen geklikt,maar werd gewoon thuisbezorgd, heel chill. En blij met mijn aankoop.

Gewoon top.

Uitgebreide keuze. Duidelijke webshop. En goed advies.

Dat is nu service

Ik kreeg per ongeluk de verkeerde maat opgestuurd. Na 1 mailtje kreeg ik de juiste maat toegestuurd nog voordat de verkeerde maat retour was. De bokshandschoenen die ik had besteld zijn ook helemaal geweldig

Handige site, snel en netjes geleverd

Ruime keuze, handige website en snelle levering.

Buitengewoon uitstekende service

Klantendienst staat altijd paraat. Product was niet in stock maar is op mijn vraag besteld, verstuurd en volgende dag al in huis. Authentieke producten, uitgebreid gamma, super goede klantendienst, snelle verzending.. DE beste webshop van de benelux.

Maar ik heb het pakje nog niet binnen gekregen

Mijn eerste bestelling bij Joka, heel tevreden, goed materiaal en snelle levering.

Goede communicatie, goede levering en een perfect product.

Ik heb een artikel besteld dat helaas op de Ever Given (het blokkeerschip) stond waardoor de leverdatum onduidelijk was en hierdoor ook opliep tot drie maanden, maar ik werd op de hoogte gehouden en ik was ook bereid er op te wachten. Levering werd door een zeer vriendelijke bezorger gedaan, Ben, en met hem nog even gezellig over sport gepraat. Het product (Stiel Bokspaal) is super, aanbevelingswaardig.

Snelle levering van een goed product

Aquabag duidelijk omschreven op de website. Snel geleverd. Blij dat er een stevig touw bij zat. Ik had wat problemen met het vullen ervan en het ventiel maar kwam er zelf achter waar het misging. Prima service met fijn product!

Top winkel!

Ik kom erg graag in jullie winkel, al is het ff rijden. Nu via webshop eens bandages gekocht van jullie merk.. de levering ging top maar was niet helemaal correct. Maar.. direct contact gekregen met jullie, super vriendelijk, direct de andere gekregen en ik ben er zooo blij mee! Ik kan alleen maar zeggen.. tot snel!

zeer correct bedrijf !

altijd steeds correct ook mbt retourzendingen. zeer correcte en betrouwbare mensen

Snelle en goede service en uitstekende kwaliteit

Goede kwaliteit spullen, materialen en merken. Ruime keuze en snelle levering.

Deskundig en sociaal

Het is een mooie winkel met een ruim assortiment. De verkoper was zeer vriendelijk en deskundig.

Zoals gewoonlijk snel geleverd

Wederom goede service

Snelle levering!

Top service - Fair return policy

Snelle levering, net buiten garantieperiode scheurtje in naadwerk bokshandschoen, kreeg een nieuwe set toegestuurd. Prettige klantenservice

ok

t kwam aan na 5 dagen, bestelling verder in orde.

Pesetatraat 74

2991XT Barendrecht

Over Joka Sport B.V.

Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dé Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.