Goede service en snelle levertijd

Mijn bestelling was uiteindelijk niet op voorraad in mijn maat, maar door snel contact kon er worden geschakeld en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

Snelle bezorging, netjes ingepakt

De bokshandschoenen werden twee dagen later al bezorgd en kwamen in goede staat aan. Betalen gaat ook makkelijk

Delivered as requested

No problems, just as ordered. Product in perfect state!

Was altijd beter

Erg rommelig en vaag.

super snel mijn bestelling toegestuurd!

ruim assortiment, wat elders miet te vinden is hebben ze bij Joka sport wel!

Slecht

Pakket is nog niet ontvangen!!!???

Geen goede ervaring

Tot nog toe heb ik nog niets ontvangen van jullie. Ik vind dat het erg lang duurt.

GEWELDIG

Ruim asortiment, helaas niet de maat bokshanschoenen (16oz) van Green Hill beschikbaar die ik normaliter heb dus een maatje kleiner aangeschaft (14oz) en die zitten zoals ik gewend ben heerlijk, stoten lekker en sluiten goed af om de handen en polsen. Ditmaal overigens via internet besteld, normaal ga ik naar de Paul Krugerstraat waar je (net zoals in Barendrecht) altijd netjes wordt geholpen en daar waar nodig de juiste info/hulp kriig van de medewerker(s).

Goed en snel geregeld

Vriendelijk en deskundig

Erg snelle levering en een top klantenservice.

Top, zoals altijd

super vriendelijk en snel

Goede prijs/kwaliteit verhouding (puzzelvloer)

Snel

Besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering volgens bestelling. Dikke prima

Tevreden

De producten die ik heb besteld zijn zeer snel binnen gekomen

Snelle verzending en prima bokszakvulling

Producten worden snel verzonden en bokszakvulling is prima. Ophangveer mooie zware kwaliteit en werkt zeer goed.

Zeer goede service

Jokasport doet wat het beloofd. Ik bestelde de Everlast binnenhandshoen en zat de volgende dag al in de brievenbus.

Prima bitje.

Super correct en snel

Na bestelling binnen 24u in huis

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Zoals het hoort! Bestelling is ook van goede kwaliteit.

Supersnel!

Supersnel geleverd. Product zoals beschreven!

Goede spullen, prima prijs en snel geleverd, wat wil je nog meer?

Kwalitatief goed en zeer vriendelijk

Voor mijn zoontje en dochtertje geheel complete set gekocht, leuke en mooie kleding en zeer vriendelijk, deze mensen staan echt voor je klaar mocht er iets mis zijn helpen ze je uitstekend !!!!

Presies zo als het beschreven was op de site

Snelle en correcte levering

Ik had sporttape besteld. Zelfde dag nog Verzonden. Andere dag al in huis. Top !!

Pesetatraat 74

2991XT Barendrecht

Over Joka Sport B.V.

Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dΓ© Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.