Snelle levering van hardlooophemd

Het hemd werd snel in de bestelde maat, merk en kleur geleverd.

Producten van hoge kwaliteit en snel aflevering

Producten van hoge kwaliteit en snel aflevering

Netjes afgehandeld

Pakket was blijven hangen bij de bezorgdienst na een mailtje zeer netjes en snel opgelost

Snelle levering en goede nazorg

De levering was er heel snel, fijn want ik kon niet wachten om het pak aan te kunnen doen. Alleen er kwam gelijk een kleine scheur in, dit heb ik gemeld hierop werd wederom snel gereageerd en ze hebben een nieuwe gestuurd. Kan iedereen aanbevelen hier je artikelen te kopen!

Uitstekend!

Uitstekend, snelle service, heel erg tevreden.

Niet zo goed

Het pakketje is nog niet binnen! Maar misschien ligt dat niet aan jullie maar aan post nl.

Nooit problemen

Er is nooit iets wat fout gaat en zo wel word dat netjes doorgegeven

Super service

Product zeer snel ontvangen en alles naar wens

Geleverd volgens afspraak

Ik had geen idee hoe een kungfu vechtstok van 182 cm vervoerd wordt. Geweldig in een grote platte doos diagonaal .Dus bij het ophalen bij de Primera was het toch even schrikken. Even meenemen op de fiets was een misser dus de auto. Keurig en zonder beschadiging.

Zeer snel

Vandaag besteld morgen in huis top!

Na de bestelling ging alles snel in werking. voor 14.00 uur besteld op vrijdag en ik had het bestelde zaterdag al in huis! (En niet op dinsdag, zoals eerder werd gemaild).

Snel en goed

Snelle goede service/kwaliteit

Snelle levering maar andere kleur

Snelle levering en product zelf is goed. Alleen het heeft een andere kleur dan ik besteld had.

Door omstandigheden moest ik zsm een nieuwe kap hebben voor mijn eerste bokswedstrijd. Donderdag gebeld en zaterdag moest ik heb eigenlijk al binnen hebben. Ik ging er al vanuit dat dit een onmogelijke taak zou worden, maar door behulp en vastberadenheid van een van de Joka Sport medewerkers was alles mooi en netjes op tijd! Er is zelfs nogmaals naar mij persoonlijk gebeld om een update van de track and trace te geven. Wat een goede service, echt toppers

Uistekende service!

Super tevreden super snelle verzending en de klantenservice had ik al binnen uur een antwoord ga wel weer gauw meer dingen bestellen heb hier nooit eerder wat bestelt maar het bevalt me nu al en top product met goede korting bij geen ander het zelfde !!!

goede service en snelle levering

vriendelijke verkoper met kennis van de producten

Zelfs 2e paasdag levering

het pakket werd 1 dag langer bezorgd

het pakket werd 1 dag langer bezorgd. Ik was van tevoren gewaarschuwd voor de vertraging in het pakket, de goederen zijn goed

Het pak was mooi op tijd!

Karatepak was goed en op tijd bezorgd.

Prima webwinkel en bezorging

Overzichtelijke webwinkel, eenvoudig bestelproces en keurige bezorging.

Vriendelijk en duidelijk personeel.

Als leek/rookie eerst bij een conculega geweest. Maar ben meer te spreken over hoe het personeel van Barendrecht mensen behandel. Fijne zaak mooi, en in mijn ogen vakbekwaam personeel!!!

Keurig!!!

1 set bandages was verkeert geleverd en binnen 1 dag was dit opgelost!!! De verkeert geleverde mocht ik houden. Geen discussie, gewoon oplossen. Fijn bedrijf mvg Roelof

Goed aan de telefoon geholpen. Snel een nieuw artikel thuis gestuurd. Via de mail prima op de hoogte gehouden van de verzending van het pakket.

Ruime keuze, snelle levering!

Pesetatraat 74

2991XT Barendrecht

Over Joka Sport B.V.

Stelt u zich eens voor, een vechtsport winkel met alle vechtsportartikelen die u zich maar wensen kunt. Dat zou toch een droom zijn? Jokasport.nl heeft van deze droom de werkelijkheid gemaakt, want Jokasport.nl is dé Kickbokswinkel voor u. Jokasport.nl heeft een zeer uitgebreid aanbod op gebied van artikelen voor niet alleen de vechtsport, maar ook voor de krachtsport. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en Jokasport.nl wil met haar aanbod van hoogwaardige artikelen samen met u het beste uit uzelf halen. Op welk niveau of voor welk doel u uw vechtsport beoefent, Jokasport.nl is de sportwinkel voor iedereen.