Slecht

Materialen zijn ondermaats Beschadigd En willen niet geretourneerd worden

Snelle levering en mooi materiaal

Goede producten voor een normale prijs

Goede producten voor een normale prijs.

Ter zake kundig

Snelle en nette manier van handelen. Creditnota snel terug op mijn bankrekening.

Prima service en komen afspraken na

Prima bedrijf kunnen andere een voorbeeld aan nemen

Super snelle levering en goede prijs

Binnen 24 uren geleverd in België en de prijs was ook zeer aantrekkelijk

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Keurige verzending, conform belofte. Artikelen voelen kwalitatief goed aan voor een nette prijs. Duurzaamheid zal moeten blijken

Heel goede transactie en zeer snel verzonden

Heel veel keuze en dag later in huis zoals het moet Veel webschops schrijven dit op hun website maar maken dit niet waar, dit bedrijf doet dat wel Top bedrijf zal zeker nog bestellingen plaatsen.

vlugge en correcte service

makkelijke website artikelen voorradig snelle levering

Goede en corrected verzending

Indoen nodig zal ik jullie zeker nog contacteren . Was goede en corrected service

super sterke en stabiele rail, gewoon top

De tekening van het product staat ook op de website en dat is makkelijk voor de montage.

Correcte en snelle levering .

Bij een verkeerde bestelling was het geen enkel probleem om terug te sturen . Nieuwe bestelling gedaan rond 18u dag nadien al geleverd . Super .

Makkelijk en snel bestellen en ontvangen.

Makkelijke te gebruiken website. Snelle levering van het bestelde artikel.

Goede materialen vlot in huis

Ook lange ladegeleideders is geen probleem voor meubelbeslagcenter! Netjes afgeleverd!

Goed product en snel in huis

Brede keuze, goed omschreven en snel in huis

Keurig alles geleverd

Alles wat besteld was keurig verpakt en op tijd geleverd

Duidelijke website, goede producten maar levering duurde even

Duidelijke website met een goede terugkoppeling van de bestelling en track&trace. Op de website staat een verzending via dpd vermeld maar dat bleek uiteindelijk post-nl. De spullen kreeg ik uiteindelijk na een week geleverd. Of dat aan meubelbeslag of post-nl lag weet ik niet. Een vraag via email werd binnen 24 uur correct beantwoord. De spullen zijn kwalitatief goed en daar gaat het tenslotte toch om.

goede en snelle levering.

product is van goede kwaliteit.

Goed geregeld

Was er snel

Snelle en correcte levering

Precies wat ik wilde hebben kreeg ik op tijd geleverd.

Alles zoals geadverteerd, tekeningen zijn perfect, bestelling was netjes verpakt.

Niets om aan te merken

Super snelle levering!

Met de juiste informatie op de website, heb ik super snel een bestelling kunnen plaatsen en had dit gewoon al de volgende dag in huis! Wat een top service!

In korte tijd de ladegeleider gevonden die ik nodig had. Enig nadeel was dat de verzendingskost duurder was dan de bestelling maar het werd snel geleverd.

Snelle levering en goedkoop.

Bij de bouwmarkt kon ik niet vinden wat ik nodig had, een snelle zoektocht op google bracht mij hierheen. Meer keuze dan ik voor mogelijk hield en scherpe prijzen!

Lekker snel geleverd

Beste, Hierbij heb ik nog 1 tip voor u Nl het gaat om de schroefjes die je mee kan bestellen, deze komen dan niet op je bestel lijst. Verder zeer blij met de ladegeleiders . Succes verder met uw bedrijf Met vriendelijke groet Martin.blommaert

Meerheide 62

5521 DZ Eersel