Supergoede service

Supergoede en meedenkende service

snelle service en reactie

snelle service en reactie

Echt geweldig

Snelle verzending en degelijke kwaliteit, Voor jaren lang plezier.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Wij hebben meerdere XXL lade geleiders besteld bij dit bedrijf en zijn zeer tevreden. Het werd ontzettend snel bezorgd en de kwaliteit van de spullen is ook erg goed. We gaan er binnenkort weer bestellen.

Supersnel geleverd

De beloofde levertijd met traction control niet ontvangen

Snel en efficiënt, prima kwaliteit

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben tevreden

Goede prijs en kwaliteit. het pakket wordt altijd snel verzonden.

prima!

vlot en correct

heel goed en snel. inderdaad vandaag besteld morgen in huis incl een montage handleiding

Goede geleiders

Goede geleiders . Makkelijk te installeren. Zit geen beschrijving bij .maar niet nodig .

Goed product

Goed product goede prijs snel bezorgd

Alles zoals verwacht

Na mijn mail kreeg ik een snelle reactie op mijn vraag met een link die mij verwees naar het ontbrekende product. Ik moest daardoor een extra bestelling plaatsen en ter compensatie kon ik de tweede keer bestellen zonder verzendkosten omdat het in principe in de eerste bestelling verzonden kon worden.

snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke site, overzichtelijke communicatie, snelle levering

Snelle service, kwaliteit, dus tevreden!

Zeer stevig product zoals omschreven, werkt zoals het hoort.

goed afgehandeld nadat product niet voorradig was .

Helaas was de plankendrager die ik zocht niet voorradig. Vervelend als dat wel op de website staat en je erop zit te wachten . Uiteindelijk is het netjes afgehandeld , dat is wel heel fijn

super

super

artikel gevonden op duidelijke website

na zoeken bij doe-het-zelf zaken waar ik geen vervanging voor mijn smalle ladegeleiders vond met de juiste lengte, heb ik via de site van Meubelbeslag Center het juiste set rails gevonden. ik heb besteld voor 16.00 uur en de volgende middag had ik de sets binnen. Prima site aangevuld met goede logistiek.

Een zeer goede ervaring.

Ik heb een goede ervaring ondervonden m.b.t. het mail contact, er werd snel gereageerd. Wat jammer was, was dat het artikel dat op de Website, niet het artikel was wat ik zocht en het aantal wat geleverd werd was ook onduidelijk. Ze hebben aangegeven dit te gaan aanpassen. Kreeg netjes een retour verzendlabel toegestuurd en kreeg één dag later de bevestiging dat mijn retour artikel was ontvangen en dat ik binnen 14 dagen mijn geld teruggestort zou krijgen. Na zo’n 2 1/2 nog niet ontvangen, dus opnieuw een mail gestuurd en één dag later stond het op mijn rekening. Dus al met al goed mailcontact maar het terugstorten van het geld zou wel beter kunnen. Misschien een verbeterpuntje

alles ok

alles was ok

Zeer tevreden!!

Zeer tevreden over de gang van zaken bij meubelbeslagcenter!! Mooie ladegeleiders ontvangen voor een klein prijsje. En dan ook nog eens heel snel bezorgd! Ga zo door Meubelbeslagcenter!!

Geleiderails bevalt prima inclusief soft close functie met een degelijke slotfunctie goede glijeigenschappen en gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Goede spullen met een snelle levering

Een duidelijke website waar ik m’n juiste scharnieren heb gevonden.

Bij levering van de bestelde schap dragers ontbraken er 3 stuks, dit gemeld en direct een mail gekregen dat de ontbrekende direct nagestuurd zouden worden, en dat we ook nog een doos schroeven bijgeleverd zouden worden, welke niet besteld waren. nu nog even de nalevering afwachten wanneer deze geleverd wordt, top.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel