Stipt en correct

Precies wat ik nodig had

Duidelijke web site snel leveren en goed materiaal en goede prijs

Fijne site

Fijn bedrijf mooi meubeuvelbeslag en een goede prijs

verkeerd onderdeel geleverd totaal anders dan op de fotos van de website

niet goed geholpen hebben het over dingen die ze zelf niet begrijpen

Niet alles geleverd

Ik heb 2 producten niet geleverd gekregen, ik moet hier nog even achteraan bellen, maar de geleverde producten die ik wel heb ontvangen zijn erg goed. Iedereen maakt wel is een foutje Gr. Gerard

Goede website

Zeer goede website, wat ik zocht was snel te vinden. Snelle levering en prima kwaliteit.

Ruim assortiment en snelle levering

Veel specifieke onderdelen zijn goed te vinden. Service bij vragen is ook zeer goed.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede service en snelle levering

Was makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle levering Product voldeed helemaal aan mijn verwachting Heel goede prijs

perfect geleverd wat er wordt weergegeven

het getoonde item op de website is de perfecte weergave van de levering.

Snelle ontvangst

Bestelling heb ik snel ontvangen. Het versturen van wat kunststof dopjes koste echter bijna net zoveel als de dopjes zelf. (€6,95)

Super slecht

De hadden geen trekkracht van 10 kg maar mischien2 kg Dus we hebben alles er weer afmoeten halen

Correcte en snelle service

Duidelijke website met kwalitatief goede producten, eenvoudig te bestellen en snelle, correcte levering.

Bestelling was niet volledig maar na 1 enkel mailtje werd het resterende item opgestuurd Zeker aan te raden

Het ziet er geweldig uit en past prima

Het was op de afgesproken tijd binnen. En het werk perfect

correct afgehandeld

ik heb twee kadegeleiders gekocht en die waren in stock, en de volgende dag al geleverd. Het is de eerste maal dat ik hier iets koop, dus voor een betere score moet ik nog een paar producten bestellen en zien hoe het loopt maar in ieder geval zeer correct afgehandeld.

Top scharnieren

Top materiaal

Webshop met diverse materialen voor opbergruimten met concurentiële prijzen

Ik was op zoek naar een heavy duty lade gemeider om mijn hobbyzaag op te bergen via een ladegeleider die gekoppeld werd aan een stevige betonplex plaat zodat ik de zaag gemakelijk kon gebruiken wanneer het nodig was om ,een klus uit te voeren. De ladegeleiders zijn in allerhande maten en gewichtklassen beschikbaar. Ten tweede had ik wat legplankdragers nodig. De maatvoering voor de 1500mm wandrail strookt niet met de werkelijkheid en is eigenlijk de maatvoering voor een 1000mm wandprofiel, waarbij er nog een onderling vershil in de 1000mm was. Dit was wat er ik niet van verwacht hand daar je je profiel dan niet op gelijke hoogte kan plaatsen

Supervoordelig en supersnel in huis!

Ik heb online een kapstokroede met beslag besteld. Supervoordelig en ik had het de volgende dag al in huis!

Zoals het moet.

Mijn bestelling was compleet en deftig ingepakt. De bestelling kwam optijd. Ik ben tevreden over meubelbeslag center.

snel geleverd en ook de vragen via de mail snel beandwoord

Besteld en dag erop geleverd

Degelijke rails

Moet ze nog monteren, maar voelt degelijk aan

Meerheide 62

5521 DZ Eersel