Snelle levering, goede informatie bij de schanieren

Makkelijk eenvoudig en betaalbaar

snel en makkelijk een bestelling kunnen doen, eenvoudig betalen en keurig verzeng gegevens als het verzonden is

Prima webshop snelle verzending

Ik heb overal in de bouw winkel niet gevonden mijn dochterse nachtkastje ladegleider in deze webshop gevonden.ik ben heel erg tevreden. Bedankt meubelbeslagshop.

GROOT ASSORTIMENT, SNEL GELEVERD

gOEDE SITE, PRIJS GOED, EN SNEL GELEVERD

In 't weekend besteld, en ook in in het weekend de bevestiging gekregen

Prima kwaliteit

Heavy Duty ladegeleiders voldoen aan verwachtingen. De verpakking echter, das is nog ruimte voor verbetering. Verder tevreden van de snelle levertermijn.

Correcte levering

Een correcte webshop met snelle afhandeling

Een webshop zoals het hoort duidelijke prijzen een goede communicatie over de bestellende goederen alsook voor de snelle levering

Snelle service, goed materiaal

Veel opties voor elk wat wils en goede kwaliteit.

Verwachtingen niet waargemaakt

Ik had een aantal scharnieren besteld maar kreeg iets andere bezorgd. Na contact met de klantenservice bleek het model dat ik zocht niet meer leverbaar te zijn en moesten ze de website nog updaten met nieuwe foto's en info. Ik vind dit bijzonder slordig, al werd daar wel direct excuses voor gemaakt. Ik heb door zelf een aanpassing te maken het voor elkaar gekregen om het passend te maken en het werkt prima. Maar er is dus wel ruimte voor verbetering.

Goede prijs-/kwaliteitverhouding en tijdige levering

Zie beschrijving. Meer heb je niet nodig!

Goede levering

Mijn ladegeleiders werden binnen een dag geleverd. Goed telefonisch contact en adviesen de prijzen zijn vlijmscherp. Zeer aan te bevelen!!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Voor de tweede maal een bestelling geplaatst en ook deze bestelling werd weer snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Degelijke ladegeleiders voor een mooie prijs

Ladegeleiders gemonteerd in een bureau. Zien er degelijk uit en lopen soepel. We zijn er blij mee.

Snel

Makkelijk item te vinden. Goed verpakt

Service kan beter

Service kan beter adres wijziging aan U doorgegeven maar niet naar Bezorgers doorgegeven

Snelle levering en super afhandeling van retouren

Bestelling snel binnen gekomen en van goed kwaliteit!

Een paar ladegeleiders besteld met een maximale belasting van 20kg. Deze kwamen snel binnen en zijn vand goede kwaliteit zeker omdat ze ook goedkoop waren. Dus over het algemeen zeer tevreden.

Zeer goed!

Ik had de bestelde geleide rails de volgende dag al in huis. Top geregeld.

Leveringsefficiëntie

Naast uitstekende prijzen was de levering precies op tijd zoals ik nodig had, gefeliciteerd met het werk, bedankt en ik zal bij je blijven winkelen. Carlos Gomes C. Bouw en Keuken Installaties Bv

zeer uitgebreid assortiment

Zeer goede website waar je alles makkelijk op kunt vinden.

Besteld en geleverd 2 dagen later top

Als een van de eersten bij het online zoeken. Meteen de juiste scharnieren. Besteld, geleverd en ze waren gelijk aan de oude scharnieren.

Prima service.

Duidelijke en overzichtelijke site. De spullen waren netjes verpakt.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel