Alles kan weer dicht!

Een snelle en ook correcte levering van mijn bestelde scharnieren! Alle deuren kunnen weer dicht, nadat 1 vd de scharnieren door lompheid was verbogen. Top!

goed zo als het moet

super mooi op tijd ook met de levering en goed info voor mensen die er te weinig vanaf weten

Alles volgens afspraak

Alles was top geregeld

Slecht

Slechte levering en telefonisch niet bereikbaar. Artikelen besteld maar naar één week nog niet binnen.

zie hieronder.

Op 12/08/24 bestelling doorgegeven. Vandaag, 17/08 nog steeds NIET ontvangen van DPD. Is dit normale gang van zaken ?

Vlotte service

Spijtig genoeg was mijn eerste bestelling uitverkocht. Ik kreeg een vergelijkbaar product dat eigenlijk ietsje duurder was voor dezelfde prijs. Contact met het bedrijf verliep supervlot, vriendelijk en professioneel.

Super fijn

Erg fijn en handig om de deur vast te zetten

Prima product

Product is makkelijk te monteren. En goede service voor het leveren van het product

PERFECT!

Mooie, duidelijke website, makkelijk te vinden, wat ik nodig heb en ook niet onbelangrijk ZÉÉR SNELLE VERZENDING!! Tevreden met de Standaard scharnier voorliggend 110°, goede kwaliteit, voor een mooie prijs

Correct en snelle levering

Ik bestelde ladegeleiders. Artikelen zijn zoals verwacht: goed. Met de snelle levering kon ik vlug voort met mijn project.

Alles goed verlopen Materiaal zoals ik verwacht had Zeer tevreden

Prima bedrijf, snelle naservice

Eerst verkeerde scharnieren geleverd, direct daarna de juiste. Ze waren telefonisch niet bereikbaar tussen 12-3 u. Misschien vanwege vakantie, stond niet op website

lightspeed service

super snelle levering. mooie kwaliteit voor n goede prijs. eigenlijk zou het altijd zo moeten werken met online aankopen. mijn complimenten

super

duidelijke website vriendelijk en professioneel antwoord bij vragen op mail snelle service

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Drie verschillende soorten scharnieren leveren die allemaal gelijk moesten zijn

Zie hierboven.

Goed. Doet wat het beloofd.

Uitstekend.

Levering volgens mail bevestiging.

De verpakking van de ladegeleiders had beter gemoeten. 5 van de 8 kunststof borgpennetjes waren afgebroken. Jammer.

Voor mijn keuken zocht ik scharnieren. Helaas ben ik daar niet helemaal te vreden over valt vaak uit zijn rails. Verder echt een snelle levering daardoor toch een voldoende.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Ladegeleiders vlot besteld en snel geleverd.

Perfect verlopen, ook het omruilen is zonder enkel probleem geregeld!

Super!!

Goede levering en kwaliteit!

Prima product en supersnelle levering

Ze leveren een dag na bestelling, helemaal top en alles goed verpakt en prima producten. Voor de tweede keer besteld en wederom zeer tevreden.

Geen correcte afmetingen

Geen correcte afmetingen scharnieren ,wijken soms 2à3mm af van de beloofde afmetingen. In mijn geval zijn ze te breed . Zelf proberen te corrigeren!

Kennis van zaken

Supergoeie service en technische hulp

Meerheide 62

5521 DZ Eersel