Goede kwaliteit en service

De magerialen zijn goed en de service ook. Er ontbraken enkele dingen in de levering en dit werd correct opgelost en nagezonden.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Wanneer ik weer wat nodig ben bestel ik het hier

Gewoon top

Gewoon top precies dat gekregen wat ik besteld Had en nodig was

Snel en keurig geleverd voor een goede prijs

Grote keus

Product is goed!

Het enige wat niet klopte is dat de bestelling voor 15:00 gedaan was, er stond op de site dat het dan de volgende dag in huis zou zijn, dat is niet gelukt.

Snell service en leering

Correcte afhandeling van het order. Altijd fijn op deze manier online ergens te bestellen

Goed, degelijk, snel

Prijs kwaliteit is goed

Prima product

Snel geleverd en eenvoudig te monteren.

Goed en snel geleverd

Duidelijke website en snelle levering. Helemaal top. Ga snel weer wat bestellen.

Goed en betrouwbaar.

Een week nabestelling van iets wat op voorraad is en nog steeds niets ontvangen

“Nog 2,5 uur en uw bestelling word vandaag nog verzonden”, adverteert de website groots. Na een bestelling geplaatst te hebben ruim binnen die tijd ontving ik echter een dag later dat de verzending verwerkt was. Dat mocht helaas niet baten want we zitten inmiddels een week verder en nog niks ontvangen.. Ik heb geprobeerd ze telefonisch te bereiken maar daar word na vele pogingen geen gehoor gegeven.

Correcte en vlotte levering

Snelle en goede service

Doen wat ze beloven

Gevonden wat ik zocht, snel geleverd

Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd.

Duidelijke informatie over bestelde artikelen. Snelle levering. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit.

Goede en snelle service, en goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Kwaliteit op tijd

Mooie kwaliteit tegen een goede prijs. Super snelle levering. Kortom: PERFECT

Een aanrader

Net wat ik nodig had

Draaischroefjes voor onze kast besteld bij meubelslag center. Zeer handig dat deze per stuk besteld kunnen worden. Duidelijke informatie op de website van wat je nodig hebt. Snel geleverd en goed verpakt. Stevig materiaal, herstelling ging vlot. Groetjes, een tevreden klant!

Mooie handgreep

Mooie kistgreep, smal. Past perfect. Website overzichtelijk, betaling via bank veilig . Service is perfect

mooie stevige ladegeleiders.

Ze hebben het!

Ik was al een tijdje opzoek naar de juiste geleiders voor de lades van onze kinderkamer. Nergens konden we ze vinden, maar bij deze webshop waren ze op stock. 2 dagen later konden we de lades herstellen. Topservice en goede kwaliteit (ook de prijs viel reuze goed mee!).

Degelijke ladegeleiders

Ladegeleiders zijn vlot geleverd en van uitmuntende kwaliteit en degelijkheid!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel