Zoals het hoort

Via de mail om advies gevraagd. Snelle reactie op de mail. de ladegeleider besteld en zoals het hoort keurig ingepakt geleverd. Een voorbeeld :-)

Goede product, snel levering

Alles prima verlopen.

Correcte dienstverlening

Snelle en correcte afhandeling bestelling

Snel en duidelijk. Werd goed op de hoogte gehouden. Product was naar behoren, compleet en makkelijk te gebruiken.

Het is optijd geleverd en goede kwaliteit

Alles goed in orde

Alles goed in orde

Helaas nog niet kunnen monteren, maar de geleiders zien er goed uit en voelt als kwaliteit aan. Keurig verpakt! Ik heb 4,5 ster gegeven, het hadden er 5 kunnen zijn als het verzonden zou worden door DHL of PostNL.

Mooi deurbeslag, goede kwaliteit en volledig volgens afspraak geleverd. Mijn saaie opdek deuren zijn weer fris geschilderd en voorzien van mooie deurkrukken met schild. Mooier dan nieuw!

Snelle levering.

Zeer degelijk materiaal. Goeie prijs.

Goede levering en service!

Na mijn bestellen was mijn bestelling na enkele dagen geleverd zoals afgesproken. Helaas bleek bij inspectie dat er een deel van de bestelling niet bij zat. Dit is na 1 mailtje gelijk opgelost en alsnog opgestuurd. Overal kan eens een foutje gemaakt worden, maar de service maakt dit helemaal goed!

Kwaliteit van product goed, service slecht!!

Wordt een verkeerde lengte geleverd van 9stuks laden geleiders door hun fout. Ik kan het retour zenden en daar stopt de service. Willen blijkbaar niet de omzet of een tevreden klant.

Netjes, snel, juiste product informatie en product van juiste kwaliteit!

Perfecte levering , kwaliteit rails aangeschaft zeker een aan rader om meerdere te kopen

Perfecte correctie van inpakfoutje

Ik had vier planken dragers besteld maar er er bleken er slechts twee ingepakt Supersnelle correctie zonder gedoe , goede club dus een aanbeveling waard

voldoende informatie per product waardoor eenvoudig bestellen en snelle levering

Mooi beslag voor onze kast

Het vinden van het artikel ging makkelijk en snel. Het is een duidelijke en simpele website. Nadat de bestelling geplaatst was de communicatie over de status duidelijk. Het was jammer dat PostNL de gehele ervaring minder heeft gemaakt, De bestelling heeft er meer dan 5 dagen over gedaan om de eindbestemming te bereiken.

Contact en levering goed, helaas door computerstoring bij Meubelbeslsg Center op vrijdag langere leveringstijd . Voorbeeld : donderdagavond besteld en dinsdagmiddag geleverd. Maar resultaat goed.

Goed materiaal

supper

Heel handige site. Besteld en 3 dagen later thuis geleverd. En het product is uitstekende kwaliteit.

Eindelijk vinden wat je al heel lang zoekt

Al heel lang op zoek geweest voor de juiste maat lade geleiders. Nergens te vinden. Per toeval hier terecht gekomen en direct gevonden op de site. Besteld en snel geleverd. Mijn kast is eindelijk weer compleet

Uitstekend, snel, goede terugkoppeling

Weer een score van vijf sterren zal de reactie wel zijn. Maar als er niets valt aan te merken dan zijn het er gewoon vijf!

Goede hulp en prima product

Netjes antwoord op mijn vraag gehad via mail. Daarna besteld, en geleverde product voldoet prima aan verwachting.

Snelle levering en alles klopt

Goedkoopste snelle levering alles snel geleverd.

prima webbedrijf

Direct antwoordt op vragen en scherpgeprijsd

Meerheide 62

5521 DZ Eersel