prima webbedrijf

Direct antwoordt op vragen en scherpgeprijsd

Zeer degelijk materiaal voor goede prijs

Correcte afhandeling, snelle levering. Goed product voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden mee.

Een deel van dd bestelling ontbreekt

Ladegeleider zijn top maar de vijzen zijn niet meegeleverd

Jullie waren heel goed en de verzending heel rap ter plaatse.

Geleverd wat besteld is tegen goede prijs en beloofde kwaliteit

Alles volgens afspraak en juiste materialen tegen juist prijs.

waardeloos

gebeld en gechat maar geen antwoord op mijn half geleverde bestelling een set schannieren besteld en maar 1 geleverd gekregen

Communicatie kan beter!

Door leveringsproblemen wacht ik nog steeds op de door mij voorstelde aanpassing tav de orginele bestelling (7 dagen)

Levering prima, klantencontact medium

Ik had wat vragen over mijn bestelling. Aan de telefoon werd er niet opgenomen, via de chat wel contact gehad. Ik zou terug worden gebeld maar dat is niet meer gebeurd. Uiteindelijk zware ladegeleiders besteld met sluiting. De ladegeleider zelf is de maat die aangegeven staat, alleen het hendeltje om de lade te openen en te sluiten steekt zo'n 30mm verder uit. Dat was goed geweest om van te voren te weten.

Supersnelle levering

Goede prijs en supersnelle levering.

Top! Duidelijke beschrijvingen van de producten een snel geleverd.

Hier word ik blij van. Duidelijk en snel. Product is degelijk voelt kwalitatief goed aan. Moet zich natuurlijk nog bewijzen maar hier heb ik alle vertrouwen in.

Super ,snel bezorgd !

Besteld en direct de gevraagde scharnieren zal jullie zeker aanprijzen bij familie en vrienden Top

Prima product en snel geleverd

In de uitgebreide website kon ik de verschillende soorten en merken ladengeleiders eenvoudig vergelijken. Na de bestelling werd het product snel en goed geleverd

Snel

Mijn bestelling snel in huis en goede materiaal info.

Goed product en snel binnengekomen.

Goed product en snel binnengekomen.

Kan echt beter

Al div malen besteld . Duurt lang voordat het er is . En ook een keer besteld . En dan na 3 dagen een bericht dat er een voorraad verschil is . Ander type met foto doorgegeven en dan hoor je niets meer. Vervoerder DPD is ook geen succes. Beter verzenden met DHL. Zit nog st des te wachten op een antwoord. Best slecht

Vlot, correct en snel

Netjes en goed verpakt en snelle levering. Goeie informatie van de koerier Nette chauffeur

vriendelijk

Vriendelijke en snelle service. Duidelijke site

perfect product.

Mooi en degelijk product, was precies wat we zochten. duidelijke omschrijving op de site met duidelijke maatvoering. na bestellen snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

De beloften kwa levering zijn ze nagekomen, en de kwaliteit van de producten ben ik erg tevreden mee

Bestelling geplaatst en heel snel had ik het binnen, goed bedrijf.

Was gewoon goed

Wat ik besteld had Was gewoon goed

Slecht bereikbaar

Telefonisch slecht bereikbaar

Drama

1e bestelling >7 dagen onderweg en komt beschadigd binnen doordat de zware geleiderails veel te weinig bescherming hebben tijdens transport. Nieuwe bestelling geplaatst waar nog speciaal achteraan gebeld is of deze met spoed en goed verpakt verzonden kan worden omdat de vorige levering drama was en het product dringend nodig is; dit zou goed komen. Na bijna een week is het pakket nog niet eens aangeleverd bij DPD, terwijl de belofte is voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Klantenservice pakt niet op,

zeer goed

duidelijk, snel en juiste prijzen.

Helemaal prima

Goed allemaal