Vlotte levering en topkwaliteit.

Montagevideo werd op verzoek nog even binnen 5 minuten toegestuurd.

teleurgesteld dat niet het juiste aantal werd geleverd

Ik bestelde 4 scharnieren, kreeg er slechts 2 geleverd. Ik bespaarde me de miserie en moeite om hierover te reclameren.

Nergens verkrijgbaar, alleen bij hun.

Ben stad en land afgelopen voor deze schakeling, nergens verkrijgbaar. Gelukkig kwam ik hun website tegen.

Duidelijk en heldere stappen om juiste producten te vinden

Goede duidelijke omschrijving

Duidelijk omschrijving van het product, veel keuze

Snel en goed

Oed

Belofte nagekomen, op tijd geleverd en keurig verpakt.

Netjes

Makkelijk te bestellen Bestelling netjes verpakt Levering op tijd Alles goed

Prima service!

Goed materiaal en snelle en correcte service!

oke

Topbedrijf

Zeer snelle levering, scharnieren en toebehoren zijn van uitstekende kwaliteit. Zelfs de schroefjes worden erbij geleverd. Mijn volgende bestellingen gaan zeer zeker naar dit bedrijf.

Vlugge levering , alleen vervoersmaatschappij..

Perfect materiaal maar vervoersmaatschappij is zelfs niet langs geweest , direct gedropt in afhaalpunt. Blijkbaar zijn ze daarvoor gekend

OK

De 30 deurknoppen hadden niet allemaal de identieke kleur. Kleurverschil in de messing valt op.

meubelbeslag Center levert eerste klas produkt.

De site van meubelbeslag Center is duidelijk en de levering is razendsnel. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit.

Positief, levering conform

Na een prijscheck via internet weer ladegeleiders gekocht bij Meubelbeslag center; nette prijs en goede herinnering aan vorige aankopen bij deze website!

Top rails!

Zoveel keus dat ik er bijna duizelig van werd. Mega blij met de kwaliteit van de rails. Waren ook zo geinstalleerd.

uitstekend materiaal en snelle levering

uitstekend materiaal en snelle levering

Beetje vreemd

Ik heb nu 3 mails ontvangen om een beoordeling te plaatsen terwijl het product nog steeds niet ontvangen is. Beetje vreemd.

verkeerde levering

zie mijn mail van gisteren aan jullie service afdeling in de logistieke keten kunnen 3 stappen verkeerd lopen order ontvangst-orderbon opstellen en orderpicking de kwaliteit van de ondersteuning vooraf was in orde schrijf mij in -ontvang code voor % maar code niet aanvaard

Prima bedrijf

Nette prijzen, groot assortiment en snelle levering.

precies zoals verwacht

niet meer en niet minder dan verwacht

Super goede service

Mijn bestelling was niet Kompleet geleverd, na 1 kort berichtje naar Meubelbeslag center, werd het ontbrekende materiaal na 1 dag verzonden. Super goede service. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere personen.

Goede prijs voor een goed artikel en daarbij een zeer snelle levering.Kan niet beter.Zal zeker nog bestellingen doen.

Goed bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf

Meerheide 62

5521 DZ Eersel