kwaliteitsvolle service

Ik bestelde heavy duty rails en top up scharnieren. Alles was zeer duidelijk op de website en ook de levering was helemaal correct. Ik heb last min. een wijziging aangebracht in mijn ontwerp waardoor ik andere rails nodig had. DIt was geen enkel probleem want ik kon de rails op een vlotte manier terugsturen en andere bestellen dankzij de meegeleverde instructies.

Mijn ervaring voldoet volledig aan de verwachtingen.

Indien ik opnieuw iets nodig heb uit het aangeboden assortiment zal ik zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

Voor herhaling vatbaar

Staffelkorting en zeer snel geleverd, ideaal voor de de serieuzere dhz'er!

Ruim voldoende

Het enige dat onduidelijk was is de tracking/tracing nadat de producten het magazijn hebben verlaten. Dit ligt waarschijnlijk eerder aan de vervoerder dan aan jullie.

Geweldige service

Hele fijne service en kwaliteit materiaal

Helemaal goed

Matige kwaliteit lade geleiders

Deze ladegeleiders zijn goedkoop maar ook matig van kwaliteit voor kleine lichte lades prima.

Goede prijs voor prima lade geleiders

Reageert soms pas na 2 dagen op een e-mail, verder prima service en niet duur.

Goede website en goede ondersteuning

Spullen netjes geleverd volgens afspraak

Excellent quality, quick delivery

Thanks

Levering verliep prima, service blijft achter

Vóór het bestellen zocht ik informatie over het gewicht en samenstelling van het materiaal, daarover staat namelijk niets bij de product omschrijving! Omdat het voor een specifieke toepassing is heb ik met een medewerker gechat. De dame in kwestie had het antwoord niet, Ze vroeg me contactgegevens achter te laten zodat ik teruggebeld kon worden. Is nooit gebeurd! Ik heb de gok maar genomen en besteld, niet goed dan maar terugsturen. Het bestellen, betalen en bezorgen ging vlot.

Prima ladegeleiders

Bestelling geplaatst van setjes ladegeleiders, zeker niet te duur, mooi materiaal en supersnel verstuurd. Ik kon verder met mijn klus.

Iets meer begeleiding bij montage middels instructies bij levering zou gewaardeerd worden.

Goed geregeld

Artikel wat ik bestelde voldeed perfect aan mijn verwachtingen

top rails voor top prijzen

over het algemeen ben ik heel content, ik vind de prijs kwaliteit over het algemeen zeer goed! veel verschillende maten en types lade rails besteld en zijn allemaal heel goed voor weinig geld. Alleen de 1500mm 120kg heavy duty rails valt erg tegen helaas. deze begint met 60/70kg totaal al behoorlijk door te buigen op zijn maximaal uit waardoor het zeer onverstandig lijkt deze nog verder te belasten. Het geheel (een keukenblad) is ook zeer wiebelig daardoor wat het en een beetje eng en onhandig maakt. Over het algemeen zeer tevreden dus met een enkel minpunt

prima verzorgd

supper

prima levering op tijd en de juiste materialen.

zie boven

Geen gedoe alles positief

Alles snel en goed geregeld

Fijne website met kwalitatief uitstekende producten tegen een goeie prijs!

Absolute aanrader en de volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Gemakkelijk en snel

De site is zeer duidelijk en de levering snel. Meer moet dat niet zijn.

Goed produkt

Vier Aretti zelfbouwlades gekocht voor camperkeuken. Werkt uitstekend. Gebruiksaanwijzing is wel even puzzelen.

Gewoon geweldig

Super snel geleverd gewoon geweldig

Goed materiaal aan goede prijs !

Steeds degelijke materiaal, veelal spaanse kwaliteit lijkt me, aan gunstige prijs. Uitgebreide keuze en duidelijk gerangschikt op de website.

Topkwaliteit

Snelle levering, topkwaliteit.