mooi assortiment

Prettig dat er goed op mail gereageerd wordt.

Snelle levering en mooie Klinken zoals op afbeelding te zien

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Mooi materiaal voor een goede prijs. In dit geval zelfsluitende lade geleiders. Fijne handleiding erbij! Op tijd geleverd.

Goede levering snel en goed

Goede levering, snel bezorgd en makkelijk met betalen

Snel geleverd en kwaliteit van product als verwacht

Mooie website en prima service

Helder, duidelijk en snel en goed geleverd!

Goede snel eerlijk

Zeer snelle levering, er was 1 artikel beschadig van fabrikant uit en het werd binnen de 24h een nieuw verzonden, waarvoor dank

Iedereen heeft zijn best gedaan.

Iedereen heeft zijn best gedaan, maar omdat er geen enkele info of handleiding beschikbaar was lade uiteindelijk uit kast moeten slopen en naar de stort moeten brengen inclusief geleiders, aangezien lade niet meer te verwijderen was na monteren geleiders. Voor een amateur doe het zelver is betere informatie en een handleiding essentieel.

Bestelling is snel aangekomen en topproduct

Ladegeleiders bestelt en het product is top Handleiding is makkelijk te begrijpen Geïnstalleerd in een half uurtje

Goede en snelle service

product als om schreven en van goede kwaliteit

zeer goed

mooi degelijk materiaal netjes op tijd geleverd goed verpakt.

Heel goed!

Goedkoop, snel geleverd, prima kwaliteit.

Snel geleverd, goed verpakt

Betrouwbare winkel. Reageren op vraag via mail.

Super producten van heldere site

Producten keurig verpakt ontvangen en snel geleverd. Alles klopt. Ook de site maakt zoeken heel makkelijk.

Snelle levering, mooie producten

Heel snelle bezorging en mooie producten mogen ontvangen. Heel blij mee!

Zeer klantvriendelijk

Ik had zelf een fout in mijn bestelling gemaakt. Een mail naar de service was voldoende om dit snel en zonder gedoe op te lossen.

Erg behulpzaam en betaalbaar

Ik was opzoek naar een geleider wat genoeg gewicht kom hebben. maar er is zoveel keus. Dus heb ik een mail gestuurd naar hun en kreeg goed advies om voor een hufterproef geleider te gaan. En ja die geleider was een goeie keus

Helft van de bestelling niet geleverd en slecht bereikbaar

Helft vd bestelling is niet geleverd, waardoor we nu weer een uitloop hebben van een week voordat we kunnen verhuizen. Erg moeilijk contact te krijgen met ze...

Gemakkelijke site, goedkoop en heel goed materiaal .

Je vindt de gewenste artikelen heel vlug , volgende dag in huis. Veel goedkoper dan in de anderen doe het zelf zaken. Een aanrader.

Compleet en zeer snelle levering.

Al vaker bij meubelbeslag center besteld, en altijd het juiste gevraagde geleverd gekregen, en zeer snel. Dikke plus.

Bestelling niet bezorgd

Helaas is mijn bestelling nooit bezorgd. Meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice. Die vertellen mij dat ze het intern door zullen zetten (met spoed). Een collega zou contact met mij opnemen. Helaas is dit nooit gebeurd. Misschien dat het ze mij d.m.v. deze review wel verder willen helpen, want dit is belachelijk.

Het bestellen ging wat stroef

Bij het betalen uit de winkelwagen was de bestelling ineens verdwenen maar het geld was wel afgeschreven. Uur later kwam de bevestiging, dat was even schrikken.

Snelle levering en goed product!

Voor de tweede keer ladegeleiders besteld, nu de soft close versie van 70cm lang. De andere heb ik al een half jaar en super blij mee, ze geleiden soepel. Goede prijs kwaliteitsverhouding!

Gewoon snel en volgens afspraak

Ik heb een serie ladegeleiderails besteld. Goed te vinden op de site en netjes de volgende dag bezorgd. Gewoon zoals op de site stond vermeld en dus zoals het hoort.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel