Wat een ervaring

Snel gevonden wat ik zocht Snel geleverd. En snel gemonteerd. Een zeer goede kwaliteit Wat een ervaring en dat voor een hele mooije prijs Hier moet ik meer bestellen.

Snelle levering ladegeleiders

Eerst dacht ik nog “het is een zwaar schuifplateau voor mn campergarage”, kan dat wel met “meubel” versie. Nou, echt wel, zeer zware kwaliteit en je gelooft ook echt als je ze in de handen hebt dat ze 250kg max belastbaar zijn!

Snelle levering, goede prijs!

Ladegeleiders besteldt. Nergens goedkoper gezien. Goed product.

Geleverd op de aangegeven dag, ladegeleiders zien er goed uit. Tot nu toe zeer tevreden.

Duidelijke beschrijving

Ik moest geleiders hebben die 100% uitschuifbaar zijn. Ik heb ze hier gevonden voor een heel aantrekkelijke prijs. Ze zijn nu gemonteerd en ze werken prima en we zijn zeer tevreden.

Uitstekend product

Ladegeleiders besteld. Snelle levering en zeer goed product. Duidelijke handleiding erbij.

Goed product en snel geleverd

Ladegeleiders waren ook nog goedkoop en zeer goed bruikbaar.

Artikel snel geleverd en voldoet aan de verwachting

goede webwinkel, snelle levering in prima verpakking

Order was beperkt tot één artikel.

Gewoon goed

Duidelijke website, goed bestelproces. Genoeg keuze, scherpe prijzen en snelle levering!

Onbetrouwbaar

Probeer dit bedrijf eerst te bellen of mailen voor je een aankoop doet. Geen respons via telefoon en de mails bouncen terug. Geen retour mogelijk volgens de normale procedure om van de leverancier een retourneren of bon te ontvangen. Eerst betaal je zelf de terugzending maar je kan het bedrijf niet bekijken om de creditatie van het bedrag in orde te brengen. Ik ontving een levering maar van de verkeerde producten, zodus zond ik ze terug... en nu... een groot vraagteken.

Snelle levering en prima producten

Snel geleverd en goede prijs / kwaliteit verhouding

Het hele traject van bestellen tot bezorgen is keurig geregeld.

Mega ruim assortiment

Ruime keus in beslag en sloten. Waar ik elders niet slaagde vond ik hier.

Snelle reactie

Er was een artikel manco in mijn bestelling maar werd uitmuntend behandeld

Kwalitatief goede rails, snelle levering

Mijn bestelling ging vlot en de levering ook. de rails waren goed ingepakt en met een montage beschrijving erbij. Ik ben er erg blij mee en de kwaliteit is goed! Mocht ik meer nodig hebben kom ik zeker terug!!!

Simpel, snel en een goede service.

Precies wat ik moest hebben, geleiders zien er goed uit en redelijk betaalbaar.

Alles zoals verwacht.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Prima materiaal voor een nette prijs

Ruim aanbod, scherpe prijzen, snel bezorgd

Ik heb het verkeerde product ontvangen

Product staat wel goed op de pakbon en factuur maar niet het juiste.

Goede service snelle levering!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben had ik het binnen de aangegeven bezorg termijn ook binnen gekregen.

Ruim aanbod goede materialen

Correcte levering, alles zoals het hoort.

Overzichtelijk site en snelle service

Het gemak van Meubelbeslag

De structuur en opbouw van de website bracht mij eenvoudig naar de juiste artikelen een goede uitleg en super snelle levering van het geheel bezorgde mij een glimlach. Een GEWELDIGE online ervaring.

Veel keus, niet duur, snelle levering,

Veel keuze, duidelijke site snel geleverd

Meerheide 62

5521 DZ Eersel